Dmitry
Tier0
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 453
- Бали
- 63
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
В такому разі просто - АліЯкий "постачальник"?? Не занадто голосно так називати, тупо китайців на Алі, яких там сотні??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В такому разі просто - АліЯкий "постачальник"?? Не занадто голосно так називати, тупо китайців на Алі, яких там сотні??
спешл фо ю, тезка - додав що маю ))В такому разі просто - Алі
Назва теми чорний перелік постачальників, а не проблеми з доставкоюспешл фо ю
Ну - окремої теми - нема, створювати? - нема сенсу. Тоді читай "Алішка - зачастую це чорні постачальники". ЧТому - от я й пишу - ні відслідкувати, ні гарантій. Я ризикнув, разом з сином, - то наш досвід нікому не цікавий?Назва теми чорний перелік постачальників, а не проблеми з доставкою
Продавець пожлобився адресну зробити...Мабуть то вони. Але, - чому на віділення..
ми не горді, якось заберемо, й так - ми розуміємо що наш перший мнинець - комом таки. Останя надія що там не шляпа всередині буде замість комірок )Продавець пожлобився адресну зробити...
Цікавий, але може ви розпакуєте а там всі комірки з опором 0.15 і ідеальною геометрією, то чому тоді пости в темі "Чорний перелік"?Я ризикнув, разом з сином, - то наш досвід нікому не цікавий?
Так, ось. Наш старт у світ автономки )) Комірки EVE 105 Аг, 8 шт. Їх шлях, якість та питання
У Хелмі вони не були. Оплатили китайцю 3 вересня, та падла відправила їх тіко 20 вересня. Спочатку Китай-Сингопур, ну типу порт.
Потім - тиша - добилися від нього треку - й у треку був контейнеровоз, назва корабля. Воно пливло в обхід Суеца, виплившт 30.09 - до Валенсії іспанської - з прогнозом на 1.11 що буде у порті. Кораблик трекався, слідкували.
Несподівано - 2.11 у треку з'являється Індонезія, порт Buatan! )) я навіть "ходив дивитись" шо то таке, на мапах. Якесь забуте богом місце..
Але - "чудово" все те, що корабель той типу лівий значить, а місяць комірки переміщувалися поміж пунктами на мапі, між якими 235 км по прямій
Потім ще цікавіше. 7 листопада пише "Гданськ"! потям вже 21.11 - Poland, Debica, й нарешті 22го Україна Львів.
А 25го прибули у Чернігів, на відділення Міст-експреса.
Чекали якись запити від таможні (бо комірки ж 105 Ач, а дурні купили зразу вісм, й прайс там 340 євро). Нічого не платили - бо китаєць на бумажці на коробці зазаначив 68 долл Тут він, звісно молодець...
Але - усього ли 84 дні, рівно 12 тижнів. 6 днів до скінчення запиту на повернееня коштів. То труба
Що маємо.
1. Комірки у доволі об'ємній коробці, всередині щільно втромлені у куб з транспортувальної піни. Докладено самоклеючі двосторонні картонки, але чомусь 8 шт. Ще файна пластикова коробочка з перемичками та гаєчками. З цього всього використаними будуть мабуть тіко гаєчки ))
2. Геометрія ідеальна! Потертосней нема. Термінали - штифти м 6 (накриті чорними та червоними пиптиками) , але самі контакні площини чомусь приварені по середині а не по контуру, й плошина контакту ще менша, бо там якісь нерівності, ну буду ще роздивлятись (доповню).
3. Заміри. Як вчасно приїхав вчора тестер, той сами Ярео, чи як воно там.
Опір: 0,33 (1), 0,34 (5) та 0,35 (2). А от напруга - у 7ми комірок 3,237 (найменша) до 3,255 (найбільша), але у однієї 2,995 . Усе на фото.
4. "Коди". Коди гарні й файні, усі бьються, усі дати 17.06.2024... Але коди Перебиті. Подивився тіки на одній, але певен що там усі таки.
там може бути все що завгодно (. треба міряти ємністьEVE 105, 8 шт.
Відправив через 17 днів після оплати. Пливе ннезрозумілими шляхами, трек мабуть якась підробка. Час доставки 84 доби, 12 тижнів рівно.
з плюсу - вказує нижчу ціну й нема растаможки.
Геометрично ідеальні.
7 з 8 комірок 3,24-3,25, одна 3 Вольта.
Опір всіх 0,33...0,35.
Коди перебіті
детально:
Дякую.там може бути все що завгодно (. треба міряти ємність
LEYOHO POWER Official Store
так залишу, щоб через гугл люди знаходили
@INVERTOR можете поділитись досвідом?CERRNSS Official Store
Вітаю.
Прошу поради:
Замовив в липні 2024р. два акумулятори LiFePo4 150Ah 51V по 1280$. такі посилки (загальна вага 120 кг, + небезпечний вантаж) відправляють лише морем (від 2+ місяців термін доставки), до того ж є обмеження (війна), тому в Україну продавці відправляють пустишку яка приїде /(не приїде) досить швидко але продавці кажуть не підтверджувати отримання доки не отримаєш своє справжнє замовлення.
До автоматичного підтвердження покупки є 90 днів (якщо не помиляюсь), яких зазвичай достатньо для отримання такого вантажу.
Продавець підтвердив покупку і відправив пустишку яка мала йому повернутися, попередньо він повідомив про цей трюк на сторінці + я читав чимало відгуків українців які отримали товар таким чином. Отже, продавець підтвердив покупку і відправив за описаною схемою. Мені згодом надав трек номер справжньої (як потім виявилось НІ) посилки. Я очікував прибуття в жовтні. В листопаді я отримав інший трек номер згідно з яким товар було відправлено в вересні, хоча за умовами термін відправки товару сплив 19 серпня. Але я все ж вирішив дочекатись, так як товар зараз дуже необхідний, і термін захисту іще не сплив, а продавець обіцяв встигнути до завершення терміну.
Зрештою мені довелось відкрити диспут і вказати що товар іще в дорозі тому необхідно надати додатковий час, продавець підтвердив те ж саме, адміністрація Алі погодилась.
Нарешті в грудні я отримав довгоочікувані (майже 6 міс) акумулятори... По упаковці видно що їм довелося тяжко, відкрив - є вм'ятини
на корпусах обох акумів. Один включився і запрfцював без проблем, на іншому індикація Alarm... Повідомив про проблему в диспуті на Алі і попросив додатковий час на переговори з продавцем. Вияснив (блутуз +додаток) - в аккумі одна комірка не працює. Про це теж повідомив в диспуті - Алі запропонував або "відшкодування 76$" (LOL), Або повне відшкодування 2560$ але з поверненням товару продавцю за його рахунок. Продавець каже "не переживай, з акумом все ок, там мабуть послабився контакт, розбери подивись." я розібрав і "засмутився" - в середині комірки із затертими QR кодами а значить вони не нові і не відомо який залишився ресурс (продавець обіцяв CATL grade A) + перемички між комірками відірвані в 3-х місцях (лазерне зварювання), самі комірки ніби робочі по факту вимірювань приладом. Тоді розібрав робочий - ситуація трішки краще QR код цілий, але згідно нього комірки вироблено
в березні 2023 (акум в вересні 2024) отже скоріше за все теж вживані. Якщо з робочим аккумом іще можна погодитись залишити, то з другим треба більшу суму (ніж 76$) на відновлення роботи (невідомий ресурс в результаті), або заміну усіх комірок щоб був таким як обіцяв продавець, а це приблизно 1150$.
Логічно було б прийняти пропозицію із повним поверненням коштів, але тоді доведеться чекати повернення товару продавцеві приблизно 3 місяці (іще питання чи він підтвердить що товар отримано в повному обсязі як він відправляв).
Але перспектива не радує зовсім : залишитися без акумів і гроші чекати більше 3-х місяців, при тому що вся сума 2560$ підвисла іще з липня місяця.
Як бути ? відмовитись і вимагати більшої суми відшкодування? Чи погодитись і чекати на повернення?
також питання як відновити відірвані контакти (не знайшов в Чернівцях хто б виконав лазерне зварювання) ?
якщо вийде повернути, то я би пробував повернути. ціни значно впали. В Європі лежать 15кВт за 1500два акумулятори LiFePo4 150Ah 51V по 1280$.
Лучше вернуть. И по быстрее. Оцените товар по полной цене. Не идите на встречу китайцу уменьшить оценку. Когда товар придет в китай, на таможне с него слупят большие деньги, так он и не захочет его забирать. После этого товар пролежит какое то время на таможне и потом его отправят назад. Деньги вам вернет АЛИ, а за товар оплатите здесь обратную доставку. Так у меня было с двумя инверторами. Получил, открыл спор с в АЛИ, продавец уговаривал, Али дал добро на отправку, оценил по полной стоимости, отправил. Али все вернул, в том числе и за доставку (по стоимости доставки пришлось еще пободаться, квитанции не теряйте), а через 2 месяца вернулись назад и инвертора. Главное не затянуть спор по времени.@INVERTOR можете поділитись досвідом?
интересный способ поиметь китайца ))Так у меня было с двумя инверторами. Получил, открыл спор с в АЛИ, продавец уговаривал, Али дал добро на отправку, оценил по полной стоимости, отправил. Али все вернул, в том числе и за доставку (по стоимости доставки пришлось еще пободаться, квитанции не теряйте), а через 2 месяца вернулись назад и инвертора.
Вам делать выбор.Віповідь @INVERTOR я прочитав лише зараз - цікавий варіант , а до того, так як час на мою відповідь у диспуті завершувався, я прийняв рішення вимагати компенсацію 500$, детально описав усі претензії в тому числі і по різним трекномерам та запізнілої відправки, надав усі фото та скріни переписки з продавцем, пояснив як зміг чому така сума. Правда я не знаю чи правильно я вказав що комірки із затертими номерами коштують на 30% дешевше, якщо у гарному стані, я не зміг знайти пропозицій по Grade B - лише на NKON і вираховував дуже приблизно. Чекаю рішення.
Это было настолько неожиданно. Мы с сыном на это и не рассчитывали, а когда получили все назад- приятный бонус.интересный способ поиметь китайца ))
по-ходу Вы и деньги вернули и инверторы у вас...
китаец негодует