Dmitry
Tier1
- Реєстрування
- 1 Сер 2024
- Дописи
- 324
- Бали
- 43
- Інвертор
- Huawei 33KTL-A, VMII plus 5,5kVt
В такому разі просто - АліЯкий "постачальник"?? Не занадто голосно так називати, тупо китайців на Алі, яких там сотні??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В такому разі просто - АліЯкий "постачальник"?? Не занадто голосно так називати, тупо китайців на Алі, яких там сотні??
спешл фо ю, тезка - додав що маю ))В такому разі просто - Алі
Назва теми чорний перелік постачальників, а не проблеми з доставкоюспешл фо ю
Ну - окремої теми - нема, створювати? - нема сенсу. Тоді читай "Алішка - зачастую це чорні постачальники". ЧТому - от я й пишу - ні відслідкувати, ні гарантій. Я ризикнув, разом з сином, - то наш досвід нікому не цікавий?Назва теми чорний перелік постачальників, а не проблеми з доставкою
Продавець пожлобився адресну зробити...Мабуть то вони. Але, - чому на віділення..
ми не горді, якось заберемо, й так - ми розуміємо що наш перший мнинець - комом таки. Останя надія що там не шляпа всередині буде замість комірок )Продавець пожлобився адресну зробити...
Цікавий, але може ви розпакуєте а там всі комірки з опором 0.15 і ідеальною геометрією, то чому тоді пости в темі "Чорний перелік"?Я ризикнув, разом з сином, - то наш досвід нікому не цікавий?