Чорний перелік постачальників акумуляторів

Назва теми чорний перелік постачальників, а не проблеми з доставкою
Ну - окремої теми - нема, створювати? - нема сенсу. Тоді читай "Алішка - зачастую це чорні постачальники". ЧТому - от я й пишу - ні відслідкувати, ні гарантій. Я ризикнув, разом з сином, - то наш досвід нікому не цікавий?
Вчора йому прийшло повідомлення від Міст, визначити відділення для отримання міжнародного відравлення ))
Мабуть то вони. Але, - чому на віділення..

Продавець пожлобився адресну зробити...
ми не горді, якось заберемо, й так - ми розуміємо що наш перший мнинець - комом таки. Останя надія що там не шляпа всередині буде замість комірок )

Я ризикнув, разом з сином, - то наш досвід нікому не цікавий?
Цікавий, але може ви розпакуєте а там всі комірки з опором 0.15 і ідеальною геометрією, то чому тоді пости в темі "Чорний перелік"?
зазвичай доставка для комірок довга, і не тільки з АЛІ бо на літак не беруть

EVE 105, 8 шт.
Відправив через 17 днів після оплати. Пливе ннезрозумілими шляхами, трек мабуть якась підробка. Час доставки 84 доби, 12 тижнів рівно.
з плюсу - вказує нижчу ціну й нема растаможки.
Геометрично ідеальні.
7 з 8 комірок 3,24-3,25, одна 3 Вольта.
Опір всіх 0,33...0,35.
Коди перебіті
детально:

Так, ось. Наш старт у світ автономки )) Комірки EVE 105 Аг, 8 шт. Їх шлях, якість та питання
У Хелмі вони не були. Оплатили китайцю 3 вересня, та падла відправила їх тіко 20 вересня. Спочатку Китай-Сингопур, ну типу порт.
Потім - тиша - добилися від нього треку - й у треку був контейнеровоз, назва корабля. Воно пливло в обхід Суеца, виплившт 30.09 - до Валенсії іспанської - з прогнозом на 1.11 що буде у порті. Кораблик трекався, слідкували.
Несподівано - 2.11 у треку з'являється Індонезія, порт Buatan! )) я навіть "ходив дивитись" шо то таке, на мапах. Якесь забуте богом місце..
Але - "чудово" все те, що корабель той типу лівий значить, а місяць комірки переміщувалися поміж пунктами на мапі, між якими 235 км по прямій :rolleyes:
Потім ще цікавіше. 7 листопада пише "Гданськ"! потям вже 21.11 - Poland, Debica, й нарешті 22го Україна Львів.
А 25го прибули у Чернігів, на відділення Міст-експреса.
Чекали якись запити від таможні (бо комірки ж 105 Ач, а дурні купили зразу вісм, й прайс там 340 євро). Нічого не платили - бо китаєць на бумажці на коробці зазаначив 68 долл :D Тут він, звісно молодець...
Але - усього ли 84 дні, рівно 12 тижнів. 6 днів до скінчення запиту на повернееня коштів. То труба

Що маємо.
1. Комірки у доволі об'ємній коробці, всередині щільно втромлені у куб з транспортувальної піни. Докладено самоклеючі двосторонні картонки, але чомусь 8 шт. Ще файна пластикова коробочка з перемичками та гаєчками. З цього всього використаними будуть мабуть тіко гаєчки ))
2. Геометрія ідеальна! Потертосней нема. Термінали - штифти м 6 (накриті чорними та червоними пиптиками) , але самі контакні площини чомусь приварені по середині а не по контуру, й плошина контакту ще менша, бо там якісь нерівності, ну буду ще роздивлятись (доповню).
3. Заміри. Як вчасно приїхав вчора тестер, той сами Ярео, чи як воно там.
Опір: 0,33 (1), 0,34 (5) та 0,35 (2). А от напруга - у 7ми комірок 3,237 (найменша) до 3,255 (найбільша), але у однієї 2,995 :confused:. Усе на фото.
4. "Коди". Коди гарні й файні, усі бьються, усі дати 17.06.2024... Але коди Перебиті. Подивився тіки на одній, але певен що там усі таки.

Вкладення

• IMG_20241127_181330.jpg
    IMG_20241127_181330.jpg
    2,2 Mб · Перегляди: 21
  • IMG_20241127_202750.jpg
    IMG_20241127_202750.jpg
    1,8 Mб · Перегляди: 21
  • IMG_20241127_211100.jpg
    IMG_20241127_211100.jpg
    212,1 Кб · Перегляди: 22
Останнє редагування:
EVE 105, 8 шт.
Відправив через 17 днів після оплати. Пливе ннезрозумілими шляхами, трек мабуть якась підробка. Час доставки 84 доби, 12 тижнів рівно.
з плюсу - вказує нижчу ціну й нема растаможки.
Геометрично ідеальні.
7 з 8 комірок 3,24-3,25, одна 3 Вольта.
Опір всіх 0,33...0,35.
Коди перебіті
детально:
там може бути все що завгодно (. треба міряти ємність

LEYOHO POWER Official Store
так залишу, щоб через гугл люди знаходили

там може бути все що завгодно (. треба міряти ємність

LEYOHO POWER Official Store
так залишу, щоб через гугл люди знаходили
Дякую.
Ну побачимо. Сину віддаю четвірку нормальних, звісно, на вихідних збираю систему, - там дитинка мала та котел з електрикою. Ми з жінкою та котлом на самотічній циркуляції якось потерпимо, поки я буду аналізувати ту банку.

CERRNSS Official Store
Вітаю.
Прошу поради:
Замовив в липні 2024р. два акумулятори LiFePo4 150Ah 51V по 1280$. такі посилки (загальна вага 120 кг, + небезпечний вантаж) відправляють лише морем (від 2+ місяців термін доставки), до того ж є обмеження (війна), тому в Україну продавці відправляють пустишку яка приїде /(не приїде) досить швидко але продавці кажуть не підтверджувати отримання доки не отримаєш своє справжнє замовлення.
До автоматичного підтвердження покупки є 90 днів (якщо не помиляюсь), яких зазвичай достатньо для отримання такого вантажу.
Продавець підтвердив покупку і відправив пустишку яка мала йому повернутися, попередньо він повідомив про цей трюк на сторінці + я читав чимало відгуків українців які отримали товар таким чином. Отже, продавець підтвердив покупку і відправив за описаною схемою. Мені згодом надав трек номер справжньої (як потім виявилось НІ) посилки. Я очікував прибуття в жовтні. В листопаді я отримав інший трек номер згідно з яким товар було відправлено в вересні, хоча за умовами термін відправки товару сплив 19 серпня. Але я все ж вирішив дочекатись, так як товар зараз дуже необхідний, і термін захисту іще не сплив, а продавець обіцяв встигнути до завершення терміну.
Зрештою мені довелось відкрити диспут і вказати що товар іще в дорозі тому необхідно надати додатковий час, продавець підтвердив те ж саме, адміністрація Алі погодилась.
Нарешті в грудні я отримав довгоочікувані (майже 6 міс) акумулятори... По упаковці видно що їм довелося тяжко, відкрив - є вм'ятини
на корпусах обох акумів. Один включився і запрfцював без проблем, на іншому індикація Alarm... Повідомив про проблему в диспуті на Алі і попросив додатковий час на переговори з продавцем. Вияснив (блутуз +додаток) - в аккумі одна комірка не працює. Про це теж повідомив в диспуті - Алі запропонував або "відшкодування 76$" (LOL), Або повне відшкодування 2560$ але з поверненням товару продавцю за його рахунок. Продавець каже "не переживай, з акумом все ок, там мабуть послабився контакт, розбери подивись." я розібрав і "засмутився" - в середині комірки із затертими QR кодами а значить вони не нові і не відомо який залишився ресурс (продавець обіцяв CATL grade A) + перемички між комірками відірвані в 3-х місцях (лазерне зварювання), самі комірки ніби робочі по факту вимірювань приладом. Тоді розібрав робочий - ситуація трішки краще QR код цілий, але згідно нього комірки вироблено
в березні 2023 (акум в вересні 2024) отже скоріше за все теж вживані. Якщо з робочим аккумом іще можна погодитись залишити, то з другим треба більшу суму (ніж 76$) на відновлення роботи (невідомий ресурс в результаті), або заміну усіх комірок щоб був таким як обіцяв продавець, а це приблизно 1150$.
Логічно було б прийняти пропозицію із повним поверненням коштів, але тоді доведеться чекати повернення товару продавцеві приблизно 3 місяці (іще питання чи він підтвердить що товар отримано в повному обсязі як він відправляв).
Але перспектива не радує зовсім : залишитися без акумів і гроші чекати більше 3-х місяців, при тому що вся сума 2560$ підвисла іще з липня місяця.
Як бути ? відмовитись і вимагати більшої суми відшкодування? Чи погодитись і чекати на повернення?
також питання як відновити відірвані контакти (не знайшов в Чернівцях хто б виконав лазерне зварювання) ?

Попадалово :(
Діспут іде етапами. Спробуйте відмовитися на цьому етапі від рішення в 76$ і запропонуйте свою цифру відшкодування. Аргументуйте тим що стільки треба для ремонту. Надайте якісь місцеві розцінки. Додайте туди фотки пошкоджених деталей та комірок.

Ще додам. Там ще є підводний камінь з відправкою назад за рахунок продавця. В наших поштових операторів наче нема такою опції як оплата доставки отримувачем при відправці в Китай. Тому Вам прийдетсь платити ще й за це (за конським прайсом) з надією що продавець потім відшкодує і ці витрати. Тут на форумі є користувач з ніком INVERTOR. Він якось казав, що відправляв назад своє обладнання в Китай по діспуту. Покличте його в цю тему, хай розкаже подробиці оплати такої доставки.

Останнє редагування:
Я б рекомендував повернути частину грошей без відправки назад. Спихнути у нас дешевше кому воно треба, докласти і купити у нас. Як мінімум у мене був саме такий план по моїм коміркам, якби щось пішло не так.

CERRNSS Official Store
Вітаю.
Прошу поради:
Замовив в липні 2024р. два акумулятори LiFePo4 150Ah 51V по 1280$. такі посилки (загальна вага 120 кг, + небезпечний вантаж) відправляють лише морем (від 2+ місяців термін доставки), до того ж є обмеження (війна), тому в Україну продавці відправляють пустишку яка приїде /(не приїде) досить швидко але продавці кажуть не підтверджувати отримання доки не отримаєш своє справжнє замовлення.
До автоматичного підтвердження покупки є 90 днів (якщо не помиляюсь), яких зазвичай достатньо для отримання такого вантажу.
Продавець підтвердив покупку і відправив пустишку яка мала йому повернутися, попередньо він повідомив про цей трюк на сторінці + я читав чимало відгуків українців які отримали товар таким чином. Отже, продавець підтвердив покупку і відправив за описаною схемою. Мені згодом надав трек номер справжньої (як потім виявилось НІ) посилки. Я очікував прибуття в жовтні. В листопаді я отримав інший трек номер згідно з яким товар було відправлено в вересні, хоча за умовами термін відправки товару сплив 19 серпня. Але я все ж вирішив дочекатись, так як товар зараз дуже необхідний, і термін захисту іще не сплив, а продавець обіцяв встигнути до завершення терміну.
Зрештою мені довелось відкрити диспут і вказати що товар іще в дорозі тому необхідно надати додатковий час, продавець підтвердив те ж саме, адміністрація Алі погодилась.
Нарешті в грудні я отримав довгоочікувані (майже 6 міс) акумулятори... По упаковці видно що їм довелося тяжко, відкрив - є вм'ятини
на корпусах обох акумів. Один включився і запрfцював без проблем, на іншому індикація Alarm... Повідомив про проблему в диспуті на Алі і попросив додатковий час на переговори з продавцем. Вияснив (блутуз +додаток) - в аккумі одна комірка не працює. Про це теж повідомив в диспуті - Алі запропонував або "відшкодування 76$" (LOL), Або повне відшкодування 2560$ але з поверненням товару продавцю за його рахунок. Продавець каже "не переживай, з акумом все ок, там мабуть послабився контакт, розбери подивись." я розібрав і "засмутився" - в середині комірки із затертими QR кодами а значить вони не нові і не відомо який залишився ресурс (продавець обіцяв CATL grade A) + перемички між комірками відірвані в 3-х місцях (лазерне зварювання), самі комірки ніби робочі по факту вимірювань приладом. Тоді розібрав робочий - ситуація трішки краще QR код цілий, але згідно нього комірки вироблено
в березні 2023 (акум в вересні 2024) отже скоріше за все теж вживані. Якщо з робочим аккумом іще можна погодитись залишити, то з другим треба більшу суму (ніж 76$) на відновлення роботи (невідомий ресурс в результаті), або заміну усіх комірок щоб був таким як обіцяв продавець, а це приблизно 1150$.
Логічно було б прийняти пропозицію із повним поверненням коштів, але тоді доведеться чекати повернення товару продавцеві приблизно 3 місяці (іще питання чи він підтвердить що товар отримано в повному обсязі як він відправляв).
Але перспектива не радує зовсім : залишитися без акумів і гроші чекати більше 3-х місяців, при тому що вся сума 2560$ підвисла іще з липня місяця.
Як бути ? відмовитись і вимагати більшої суми відшкодування? Чи погодитись і чекати на повернення?
також питання як відновити відірвані контакти (не знайшов в Чернівцях хто б виконав лазерне зварювання) ?
@INVERTOR можете поділитись досвідом?

@INVERTOR можете поділитись досвідом?
Лучше вернуть. И по быстрее. Оцените товар по полной цене. Не идите на встречу китайцу уменьшить оценку. Когда товар придет в китай, на таможне с него слупят большие деньги, так он и не захочет его забирать. После этого товар пролежит какое то время на таможне и потом его отправят назад. Деньги вам вернет АЛИ, а за товар оплатите здесь обратную доставку. Так у меня было с двумя инверторами. Получил, открыл спор с в АЛИ, продавец уговаривал, Али дал добро на отправку, оценил по полной стоимости, отправил. Али все вернул, в том числе и за доставку (по стоимости доставки пришлось еще пободаться, квитанции не теряйте), а через 2 месяца вернулись назад и инвертора. Главное не затянуть спор по времени.

Так у меня было с двумя инверторами. Получил, открыл спор с в АЛИ, продавец уговаривал, Али дал добро на отправку, оценил по полной стоимости, отправил. Али все вернул, в том числе и за доставку (по стоимости доставки пришлось еще пободаться, квитанции не теряйте), а через 2 месяца вернулись назад и инвертора.
интересный способ поиметь китайца ))
по-ходу Вы и деньги вернули и инверторы у вас...
китаец негодует

Віповідь @INVERTOR я прочитав лише зараз - цікавий варіант :), а до того, так як час на мою відповідь у диспуті завершувався, я прийняв рішення вимагати компенсацію 500$, детально описав усі претензії в тому числі і по різним трекномерам та запізнілої відправки, надав усі фото та скріни переписки з продавцем, пояснив як зміг чому така сума. Правда я не знаю чи правильно я вказав що комірки із затертими номерами коштують на 30% дешевше, якщо у гарному стані, я не зміг знайти пропозицій по Grade B - лише на NKON і вираховував дуже приблизно. Чекаю рішення.

Віповідь @INVERTOR я прочитав лише зараз - цікавий варіант :), а до того, так як час на мою відповідь у диспуті завершувався, я прийняв рішення вимагати компенсацію 500$, детально описав усі претензії в тому числі і по різним трекномерам та запізнілої відправки, надав усі фото та скріни переписки з продавцем, пояснив як зміг чому така сума. Правда я не знаю чи правильно я вказав що комірки із затертими номерами коштують на 30% дешевше, якщо у гарному стані, я не зміг знайти пропозицій по Grade B - лише на NKON і вираховував дуже приблизно. Чекаю рішення.
Вам делать выбор.

интересный способ поиметь китайца ))
по-ходу Вы и деньги вернули и инверторы у вас...
китаец негодует
Это было настолько неожиданно. Мы с сыном на это и не рассчитывали, а когда получили все назад- приятный бонус.

Назад
Угорі