Чорний перелік постачальників акумуляторів

Попадалово :(
Діспут іде етапами. Спробуйте відмовитися на цьому етапі від рішення в 76$ і запропонуйте свою цифру відшкодування. Аргументуйте тим що стільки треба для ремонту. Надайте якісь місцеві розцінки. Додайте туди фотки пошкоджених деталей та комірок.

Ще додам. Там ще є підводний камінь з відправкою назад за рахунок продавця. В наших поштових операторів наче нема такою опції як оплата доставки отримувачем при відправці в Китай. Тому Вам прийдетсь платити ще й за це (за конським прайсом) з надією що продавець потім відшкодує і ці витрати. Тут на форумі є користувач з ніком INVERTOR. Він якось казав, що відправляв назад своє обладнання в Китай по діспуту. Покличте його в цю тему, хай розкаже подробиці оплати такої доставки.
Отправить за счет продавца, врядли получится, а вот в конце чтобы они вернули затраты на отправку это у нас получилось. Укрпочта тоже с этим не согласиться. Плати- тогда отправим и все.

интересный способ поиметь китайца ))
по-ходу Вы и деньги вернули и инверторы у вас...
китаец негодует
ДА, немного поторговались по отправке, когда им представили квитанции по оплате. Пока ехало все баржой, в это время решали вопрос.

Ну - окремої теми - нема, створювати? - нема сенсу. Тоді читай "Алішка - зачастую це чорні постачальники". ЧТому - от я й пишу - ні відслідкувати, ні гарантій. Я ризикнув, разом з сином, - то наш досвід нікому не цікавий?
Вчора йому прийшло повідомлення від Міст, визначити відділення для отримання міжнародного відравлення ))
Мабуть то вони. Але, - чому на віділення..
Так адресную надо сразу при покупке заказывать. Мист, обычно, развозит по адресам.

Так адресную надо сразу при покупке заказывать. Мист, обычно, развозит по адресам.
Ну, ви мабуть знаєте як. Я бачив що Міст. Надав по замовчуванню до хати. Ні, отримували на точці видачі)) Але то не така вже проблема, інших втстачило

Цікавий, але може ви розпакуєте а там всі комірки з опором 0.15 і ідеальною геометрією
у меня все 8 банок были с сопротивлением 0,10-0,11мΩ замерял непосредственно при получении.
/me хвастается... ))

Ну, ви мабуть знаєте як. Я бачив що Міст. Надав по замовчуванню до хати. Ні, отримували на точці видачі)) Але то не така вже проблема, інших втстачило
потому и не люблю заказывать с алишки. только в самых крайних случаях...

Вкладення

• photo_2024-12-20_17-06-55.jpg
    photo_2024-12-20_17-06-55.jpg
    132,8 Кб · Перегляди: 4
  • photo_2024-12-20_17-07-43.jpg
    photo_2024-12-20_17-07-43.jpg
    142,1 Кб · Перегляди: 4
0,10-0,11мΩ замерял непосредственно при получении
а ви впевнені що цей прибор вірно показує?
це не оригінал
В мене такий був (без напису Yaorea), опір звісно нема чим перевірити а напругу занижував аж на 0.02 в

а ви впевнені що цей прибор вірно показує?
це не оригінал
В мене такий був (без напису Yaorea), опір звісно нема чим перевірити а напругу занижував аж на 0.02 в
А зачем Вам аж 0,02В?

Останнє редагування:
Назад
Угорі