Деформація комірки LiFepo4 / EVE 280Ah

У заводських збірках ліфер що в стійку там по два плашмя лежать, пойми кому вірить.
Так, останнім часом багато вертикальних корпусів, і там все горизонтально. І це ніби як профі.

Задался вопросом о правильном расположении призматических ячеек , да расположить плашмя выгодно в плане экономия места. Но NKON думает иначе. В переписке с ними, они мне пообещали, что лишат гарантии на АКБ, при расположении ячеек в общем корпусе отличном от заводского. Часть моих знакомых уже переделывают корпуса....

Вкладення

• Письмо.PNG
    Письмо.PNG
    55,4 Кб · Перегляди: 35
Вот перевод письма:
Изготовитель квалифицировал их в вертикальном положении.
Мы не можем предоставить гарантию на аккумулятор, используемый в другой конфигурации.
Met vriendelijke groet / С уважением / С уважением,
Йохан ван Кеулен
Обслуживание клиентов | НКОН

Вот перевод письма:
Изготовитель квалифицировал их в вертикальном положении.
Мы не можем предоставить гарантию на аккумулятор, используемый в другой конфигурации.
Met vriendelijke groet / С уважением / С уважением,
Йохан ван Кеулен
Обслуживание клиентов | НКОН
Блііііііііііііііііннннннннн. Куди ж я тепер акб засуну??? прийдеться тепер в два ряди по 8шт собирать, так геморніше але так у вугол поміститься повинні вертикально по фен@ую.
Цікаво яким чином вони взнають що комірки лежали чи то боком чи то раком???
А в чому різниця в будові між призматиком і циліндричним ліфером??? циліндричний невийде поставить вертикально, хібашо через довжелезні перемички. В мене в електровеліку стоять eve 33140 навскіся взагалі, в два ряди по 8шт, щоправда тіки пару місяців як поставив, ох і намучився поки зібрав,

Останнє редагування:
Вскрытие явно укажет что электролит хотя и гель, но свои следы работы оставит. Эта фирма кораблями покупает и продает АКБ, вы думаете что у них нет лаборатории?

• Like
Реакції: kikv
В цьому на 20аг електроліту практично небуло
А в цьому було, це бомбезний акум з багаторазовим клапаном, кипятком пісяю хочу такий, але непотягну

Останнє редагування:
Блііііііііііііііііннннннннн. Куди ж я тепер акб засуну??? прийдеться тепер в два ряди по 8шт собирать, так геморніше але так у вугол поміститься повинні вертикально по фен@ую.
Цікаво яким чином вони взнають що комірки лежали чи то боком чи то раком???
А в чому різниця в будові між призматиком і циліндричним ліфером??? циліндричний невийде поставить вертикально, хібашо через довжелезні перемички. В мене в електровеліку стоять eve 33140 навскіся взагалі, в два ряди по 8шт, щоправда тіки пару місяців як поставив, ох і намучився поки зібрав,
відповідь виробника на мій запит
eve cell orientation.jpg

Останнє редагування:
відповідь виробника на мій запит
Переглянути вкладення 4695
Я то згоден, а чого у заводських вони ложать їх боком раком але не вертекально в половині випадків? і виробники інверторів особливо люксповер щей гарантію обмежують при підключенні саморобної батареї, Вони самі собі суперечать, це просто абсурд.

а чого у заводських вони ложать їх боком раком але не вертекально в половині випадків?
А Ви думаєте що виробників (тих що ставлять боком) бентежить термін служби? як раз навпаки

Я то згоден, а чого у заводських вони ложать їх боком раком але не вертекально в половині випадків? і виробники інверторів особливо люксповер щей гарантію обмежують при підключенні саморобної батареї, Вони самі собі суперечать, це просто абсурд.
як то громко сказано "Заводських" )) це ті ж самі, що й піною усе задувають? заводи такі? ))

А Ви думаєте що виробників (тих що ставлять боком) бентежить термін служби? як раз навпаки
в том то і біда, хоч гарантію на інвертор став заводську акб, а нічо що та заводська акб через жо..пу зроблена, в більшості навіть елементарної стяжки напевно немає, і коли роздува комірки гне корпус акб, тобто саморобна яка зроблена грамотно буде краща заводської, але тоді можуть послать з гарантією, хоча я підмімав це питання з одним магазином, то сказали що якщо саморобна акб і на сервісі покаже що вона не винна то ремонт інвертора гарантійний.

в том то і біда, хоч гарантію на інвертор став заводську акб, а нічо що та заводська акб через жо..пу зроблена, в більшості навіть елементарної стяжки напевно немає, і коли роздува комірки гне корпус акб, тобто саморобна яка зроблена грамотно буде краща заводської, але тоді можуть послать з гарантією, хоча я підмімав це питання з одним магазином, то сказали що якщо саморобна акб і на сервісі покаже що вона не винна то ремонт інвертора гарантійний.
тому купляємо на Алі й тут вже ні про яку гаранію мова не йде )) й можемо робити ЩО ЗАВГОДНО: батарї саморобні, кулери міняти у інверторі, тощо )

тому купляємо на Алі й тут вже ні про яку гаранію мова не йде )) й можемо робити ЩО ЗАВГОДНО: батарї саморобні, кулери міняти у інверторі, тощо )
ecodrive гарантія міцяць чи пару місяців але і цінник відповідний. не нада з алі довго чекать

Про детальну будову ліфера і токсичність електроліту

Останнє редагування модератором:
ecodrive гарантія міцяць чи пару місяців але і цінник відповідний. не нада з алі довго чекать

Про детальну будову ліфера і токсичність електроліту
краще посилання просто так не встявляти.
У автора є цікаві ролики і думки. Але з комірками в нього більшість в молоко, на жаль.

краще посилання просто так не встявляти.
У автора є цікаві ролики і думки. Але з комірками в нього більшість в молоко, на жаль.
я багато кого дивлюсь а потім співставляю на логіку і якісь свої знання чи статті щоб зрозуміти хто бреше.

я багато кого дивлюсь а потім співставляю на логіку і якісь свої знання чи статті щоб зрозуміти хто бреше.
На жаль, він робить дуже довгі ролики, і мені важко абсолютно всі тези його чути, але його посилання, що стискання комірок пішло лише завдяки Анді, як і про розбухання комірок від електронів ну таке.
Але загалом він вирулює на +- правильний посил в кінці, тому яка різниця, чому саме люди будуть робити вірно.

Останнє редагування:
Назад
Угорі