[Допоможіть] — Бюджетна автономна СЕС

Наскільки я розумію, то заміна безкоштовна за рахунок обленерго. Які мінуси в цьому лічильнику?
Нам так само поміняли, заряджаю автівку вночі, сплачую вдвічі менше.
може там ще геть старі лічильники механічні, які вже зносились і гірше рахують, а нові електронні будуть все рахувати, і не вийде обійти ні кріпленням магніту на бік, ні роботою через фазу і землю)

може там ще геть старі лічильники механічні, які вже зносились і гірше рахують
Если "электро потери" выходят за рамки разумного обленерго быстро ищет причину. Такой счетчик бы быстро нашли

може там ще геть старі лічильники механічні, які вже зносились і гірше рахують, а нові електронні будуть все рахувати, і не вийде обійти ні кріпленням магніту на бік, ні роботою через фазу і землю)
В нас новий лічильник, йому пара років, але це примусово безкоштовна акція незалежно від того, що в мене стоїть. І поки їх зараз ставлять, то вони й добрі, а пізніше — невідомо. В інтернеті багато балачок і суперечок, в особливості за кордоном — все у вільному доступі. Розвивати цю тему не маю бажання. Я ще давно хотів зробити собі сонячну енергію, але тільки зараз знайшов гарний привід влитись в цю тему. І дуже вам всім вдячний за допомогу

начать с on-grid системы
Й правда, можно не відразу ж купувати акб. Але все рівно потрібен гібрид, який вміє потім перейти на офф-грид. Всі гібридникі мають можливість працювати он-грід и офф-грід окремо? Чи це рідка порода? Серед бюджетних

Всі гібридникі мають можливість працювати он-грід и офф-грід окремо? Чи це рідка порода? Серед бюджетних
Все или не все мне не известно, надо смотреть.
Про Luxpower SNA я уже писал выше: из документации - Able to run with or without battery connection
И вот видео где человек показывает работу с отключенным акумулятором -

Вроде у MUST серия PH18 Pro (обязательно Pro) это умеет. Подмес точно. Без батареи надо проверять.
С MUST главное не попасть на PV18 серию (она не умеет в подмес). Продавцы часто путают, особенно на OLX.

Й правда, можно не відразу ж купувати акб. Але все рівно потрібен гібрид, який вміє потім перейти на офф-грид. Всі гібридникі мають можливість працювати он-грід и офф-грід окремо? Чи це рідка порода? Серед бюджетних
У мене зараз не підключена батарея, стоїть бюджетний гібрідник Datouboss DT-4862. Працює норм

В ютубі є детальний огляд цього інвертора

Назад
Угорі