Петро1234567890
Tier3
- Реєстрування
- 1 Гру 2025
- Дописи
- 11
- Бали
- 1
- Сонячні панелі
- Hanersun HN18N-60H 4
- Інвертор
- ISolar SPH 3K
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну думаю ви поняли про що я ,я так зрозумів по тих характеристиках шо повино бути не більше 50 ампер 80 вольт 2400 ват чи ніНа інвеКтор не можна нічого подавати! Ні ампер, ні ват, ні вольт!
я есть фотки не замазанные переводом, и где модель нормально видно?Неможу поняти скільки ампер ,ват ,і вольт можна подавати на цей інвектор ,бо на інших інвекторах замітив біше характеристик пише
я есть фотки не замазанные переводом, и где модель нормально видно?
я есть фотки не замазанные переводом, и где модель нормально видно?
Трохи питання неправильно написав ,від сонячних панель ,скільки можна в інвекторНу думаю ви поняли про що я ,я так зрозумів по тих характеристиках шо повино бути не більше 50 ампер 80 вольт 2400 ват чи ні

Дуже вам дякую, тепер хоть шось зрозумів)По тем мануалам которые удалось найти в инете:
SPH - это версия в PWM контролёром по солнцу. с рабочим напряжением 30-40В (Максимальное напряжение открытого контура панелей 80В)
Вам подойдут панели с рабочим напряжением от 30 до 40 вольт. Соединять последовательно не надо, потому что PWM контролёр всё равно опустит напряжение до условных 30В, а скорее всего до 24В
Максимальный ток который может переварить контролёр 50А, больше не возьмёт
Возьму на примере соседней ветки https://greenpowertalk.tech/threads...a-invertor-must-pv18-5048-vpk.1918/post-41329
Сонячна панель Longi Solar LR5-54HTH-435M, 435Вт
Рабочее напряжение 33В - подходит
Ток 13А - 50 / 13 = 4 (с округлением в большую сторону)
И того ваша схема с такими панелями Переглянути вкладення 9324
Дуже вам дякую тепер хоть шось зрозумівПо тем мануалам которые удалось найти в инете:
SPH - это версия в PWM контролёром по солнцу. с рабочим напряжением 30-40В (Максимальное напряжение открытого контура панелей 80В)
Вам подойдут панели с рабочим напряжением от 30 до 40 вольт. Соединять последовательно не надо, потому что PWM контролёр всё равно опустит напряжение до условных 30В, а скорее всего до 24В
Максимальный ток который может переварить контролёр 50А, больше не возьмёт
Возьму на примере соседней ветки https://greenpowertalk.tech/threads...a-invertor-must-pv18-5048-vpk.1918/post-41329
Сонячна панель Longi Solar LR5-54HTH-435M, 435Вт
Рабочее напряжение 33В - подходит
Ток 13А - 50 / 13 = 4 (с округлением в большую сторону)
И того ваша схема с такими панелями Переглянути вкладення 9324
То шо там виходе трохи більше 50 ампер,це нічого?я так поняв воно візьме собі 50 і всьо,правильно я зрозумів?Дуже вам дякую, тепер хоть шось зрозумів)
Дуже вам дякую тепер хоть шось зрозумів
Ничего страшногоТо шо там виходе трохи більше 50 ампер,це нічого?я так поняв воно візьме собі 50 і всьо,правильно я зрозумів?
То тільки так 4 штуки можна зєднати чи можна і більше?чи для того інвектора хватить і 4 ?Ничего страшного
Этому хватит и столько. Можете попробовать добавить еще, но что вы хотите этим достичь?То тільки так 4 штуки можна зєднати чи можна і більше?чи для того інвектора хватить і 4 ?
Этому хватит и столько. Можете попробовать добавить еще, но что вы хотите этим достичь?
Если есть лишние деньги то стоит подумать о другом комплекте оборудования уже с расчётом под ваши потребности
То, може, все таки, інвеРтор ?того інвеКтора хватить
То, може, все таки, інвеРтор ?![]()
А щепідскажіть чи є смисл робити того вітряка він на 200 ват з таким контролером,чи воно нічого небуде давати?Этому хватит и столько. Можете попробовать добавить еще, но что вы хотите этим достичь?
Если есть лишние деньги то стоит подумать о другом комплекте оборудования уже с расчётом под ваши потребности
Контролёр стрёмный, настроек нетА щепідскажіть чи є смисл робити того вітряка він на 200 ват з таким контролером,чи воно нічого небуде давати?