Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звертайтеся до продавця. Він повинен онлайн оновити прошивку. В цьому інверторі встановлений лише один датчик температури, а прошивка для двох датчиків. Тому він через 10 хвилин видає таку помилку. Мені оновив продавець онлайн і все працює так як треба.Добрий,після включення інвертора,в любому режимі,через 5-10хв відключає нагрузку,сигнал,і пише помилку(tL)-поділітся досвідом рішень.Як Ви ОБНОВИЛИ СОФТ.Дякую Переглянути вкладення 4414
Добрий день. Також така проблема по помилці(((. Згідно Ваших рекомендацій написав на пошту, поки чекаю відповіді. Як довго Вам відповідали? По застосунку ви маєте на увазі, SmartESS.У мене абдейт, всім рекомендую хто зіштовхнувся з помилкою, а продавець мовчить. Пишіть на електронну пошту penny@easun-energy.com що у вас помилка, описуйте проблему і бажано додати відео. Вони просять логін і пароль від додатку і все взлітає. У мене обидва інвертори з 12ї запрацювали. Схоже глущать один з датчиків віддалено, навіть нічого не повідомили, але все запрацювало.
По застосунку то окремий виробник і писати треба в додатку в підтримці. Якщо помилка у інвертора тоді писати на пошту і бажано з відео. Відповідають лише по будням. Десь раз в день.Добрий день. Також така проблема по помилці(((. Згідно Ваших рекомендацій написав на пошту, поки чекаю відповіді. Як довго Вам відповідали? По застосунку ви маєте на увазі, SmartESS.
Я так розумію що для того щоб цю помилку пофіксили потрібно щоб інвертор був в мережі wifi і працював?По застосунку то окремий виробник і писати треба в додатку в підтримці. Якщо помилка у інвертора тоді писати на пошту і бажано з відео. Відповідають лише по будням. Десь раз в день.
Так!Я так розумію що для того щоб цю посилку пофіксили потрібно щоб інвертор був в мережі wifi і працював?
Дякую. В мене теж 3.2квт , але помилки покищо не вискакує. Подивіться якщо можете в додатку яка потужність інвертора? В мене пише 3900. Мат. Плата дуже схожа з anenji 3.2.Просто так, хоч 0 хоч 30%. Там схоже помилка в ПО яку усуває віддалено виробник інвертора і далі все гуд
Ця помилка вискакує через 5-7хв після увімкнення, потім перезавантаження і знову так само, якщо не з'явилася то все буде добре.Дякую. В мене теж 3.2квт , але помилки покищо не вискакує. Подивіться якщо можете в додатку яка потужність інвертора? В мене пише 3900. Мат. Плата дуже схожа з anenji 3.2.
Таке враження, що не впаяли все, без чого він хоч якось працює. Це сміття не можна купувати. Рано чи пізно воно хату спалить.Кому цікаво, ось плата
Це сміття таке ж як і інше, ваше рішення купувати чи ні. Я знаю пристрої easun що вже не один рік працюють. А як показує пошта підтримки працює, а це багато про що говорить.Таке враження, що не впаяли все, без чого він хоч якось працює. Це сміття не можна купувати. Рано чи пізно воно хату спалить.
Згідний з Вами. Ні фільтрів по входу 1 датчик темератури, По входу навіть варистора немає. Запобіжника по низькій стороні теж немає. Цікаво чому його ціна більша від таких самих easun 3.2 ?Таке враження, що не впаяли все, без чого він хоч якось працює. Це сміття не можна купувати. Рано чи пізно воно хату спалить.
Не ображайтесь. Але економити на безпеці - таке собі рішення.Це сміття таке ж як і інше, ваше рішення купувати чи ні. Я знаю пристрої easun що вже не один рік працюють. А як показує пошта підтримки працює, а це багато про що говорить.
А що по вашому безпечніше? Віктрон чи дея? Аа гроват забув))Не ображайтесь. Але економити на безпеці - таке собі рішення.
Інверторів, які зроблені не на "відчепись" багато. Але жА що по вашому безпечніше? Віктрон чи дея? Аа гроват забув))
ваше рішення купувати чи ні