Easun 3.2KW невідома помилка

Добрий,після включення інвертора,в любому режимі,через 5-10хв відключає нагрузку,сигнал,і пише помилку(tL)-поділітся досвідом рішень.Як Ви ОБНОВИЛИ СОФТ.Дякую 1727684114115.png

Пишіть туди де купували. І вони через інтернет скидують цю помилку.

Добрий,після включення інвертора,в любому режимі,через 5-10хв відключає нагрузку,сигнал,і пише помилку(tL)-поділітся досвідом рішень.Як Ви ОБНОВИЛИ СОФТ.Дякую Переглянути вкладення 4414
Звертайтеся до продавця. Він повинен онлайн оновити прошивку. В цьому інверторі встановлений лише один датчик температури, а прошивка для двох датчиків. Тому він через 10 хвилин видає таку помилку. Мені оновив продавець онлайн і все працює так як треба.

Вітаю! стикнувся з такою ж помилкою на двох інверторах 3.2 кВт і продавець мовчить як риба об лід. пробував написати в підтримку що в додатку моніторингу, але толку теж мало. підкажіть куди ще можна звернутися?

У мене абдейт, всім рекомендую хто зіштовхнувся з помилкою, а продавець мовчить. Пишіть на електронну пошту penny@easun-energy.com що у вас помилка, описуйте проблему і бажано додати відео. Вони просять логін і пароль від додатку і все взлітає. У мене обидва інвертори з 12ї запрацювали. Схоже глущать один з датчиків віддалено, навіть нічого не повідомили, але все запрацювало.

У мене абдейт, всім рекомендую хто зіштовхнувся з помилкою, а продавець мовчить. Пишіть на електронну пошту penny@easun-energy.com що у вас помилка, описуйте проблему і бажано додати відео. Вони просять логін і пароль від додатку і все взлітає. У мене обидва інвертори з 12ї запрацювали. Схоже глущать один з датчиків віддалено, навіть нічого не повідомили, але все запрацювало.
Добрий день. Також така проблема по помилці(((. Згідно Ваших рекомендацій написав на пошту, поки чекаю відповіді. Як довго Вам відповідали? По застосунку ви маєте на увазі, SmartESS.

Добрий день. Також така проблема по помилці(((. Згідно Ваших рекомендацій написав на пошту, поки чекаю відповіді. Як довго Вам відповідали? По застосунку ви маєте на увазі, SmartESS.
По застосунку то окремий виробник і писати треба в додатку в підтримці. Якщо помилка у інвертора тоді писати на пошту і бажано з відео. Відповідають лише по будням. Десь раз в день.

• Like
Реакції: Tady
По застосунку то окремий виробник і писати треба в додатку в підтримці. Якщо помилка у інвертора тоді писати на пошту і бажано з відео. Відповідають лише по будням. Десь раз в день.
Я так розумію що для того щоб цю помилку пофіксили потрібно щоб інвертор був в мережі wifi і працював?

Останнє редагування:
Привіт. Скажіть будь ласка , при якому навантаженні вискакує помилка?

Просто так, хоч 0 хоч 30%. Там схоже помилка в ПО яку усуває віддалено виробник інвертора і далі все гуд

Просто так, хоч 0 хоч 30%. Там схоже помилка в ПО яку усуває віддалено виробник інвертора і далі все гуд
Дякую. В мене теж 3.2квт , але помилки покищо не вискакує. Подивіться якщо можете в додатку яка потужність інвертора? В мене пише 3900. Мат. Плата дуже схожа з anenji 3.2.

Дякую. В мене теж 3.2квт , але помилки покищо не вискакує. Подивіться якщо можете в додатку яка потужність інвертора? В мене пише 3900. Мат. Плата дуже схожа з anenji 3.2.
Ця помилка вискакує через 5-7хв після увімкнення, потім перезавантаження і знову так само, якщо не з'явилася то все буде добре.

Кому цікаво, ось плата

Вкладення

• IMG_3216.jpeg
    IMG_3216.jpeg
    2,2 Mб · Перегляди: 24
Таке враження, що не впаяли все, без чого він хоч якось працює. Це сміття не можна купувати. Рано чи пізно воно хату спалить.
Це сміття таке ж як і інше, ваше рішення купувати чи ні. Я знаю пристрої easun що вже не один рік працюють. А як показує пошта підтримки працює, а це багато про що говорить.

Таке враження, що не впаяли все, без чого він хоч якось працює. Це сміття не можна купувати. Рано чи пізно воно хату спалить.
Згідний з Вами. Ні фільтрів по входу 1 датчик темератури, По входу навіть варистора немає. Запобіжника по низькій стороні теж немає. Цікаво чому його ціна більша від таких самих easun 3.2 ?

Це сміття таке ж як і інше, ваше рішення купувати чи ні. Я знаю пристрої easun що вже не один рік працюють. А як показує пошта підтримки працює, а це багато про що говорить.
Не ображайтесь. Але економити на безпеці - таке собі рішення.

Назад
Угорі