Сподіваюсь ви не бачили багато сміття, а те що підтримка працює то далеко не на відчипись. Але китай завжди такий був коли ажіотаж і впопихах.Інверторів, які зроблені не на "відчепись" багато. Але ж
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Сподіваюсь ви не бачили багато сміття, а те що підтримка працює то далеко не на відчипись. Але китай завжди такий був коли ажіотаж і впопихах.Інверторів, які зроблені не на "відчепись" багато. Але ж
З китайцями співпрацюю більше 20 років. Дещо у іншій царині, але теж електроніка. І точно знаю, що "китай" буває дуже різний. І не завжди це корелюється з ціною. Те що я бачу на фото - мені не сподобалось. Але це лише моя особиста думка, не переймайтесь.Але китай завжди такий був коли ажіотаж і впопихах.
Все вийде, чекайте робочі дні. Якщо у вас те що я описав, то виправлять. Мені два поправили.Хлопці ми тут окрему помилку обговорюємо. А не те що краще чи гірше. Давайте притримуватись теми. Сподіваюсь що по методу пана BigBen, вийде вирішити проблему, бо якось не хочеться в сміття його.
Та теж саме, 5-10 хвилин працює в любому режимі і потім в режим Standby з помилкою.Все вийде, чекайте робочі дні. Якщо у вас те що я описав, то виправлять. Мені два поправили.
Сьогодні пофіксили все через Wifi.Та теж саме, 5-10 хвилин працює в любому режимі і потім в режим Standby з помилкою.
Що я і казав)) дякую що гарно підрезюмували мій спосіб як діяти при такій помилці.Сьогодні пофіксили все через Wifi.
Можливо комусь буде в нагоді, хронологія дій.
1) Запишіть відео з помилкою, попередньо відключивши все від інвертора, лишити тільки батарею. Під час відео зніміть помилку та попригайте по меню, щоб показати налаштування. І відішліть це на пошту penny@easun-energy.com.
2) Очікуйте відповідь, досить швидко відповідають. Скоріш за все попросять ім’я користувача і пароль до застосунку. Інвертер має бути включений і підʼєднаний до Wifi.
3) Все починає працювати.
Дякую, за допомогу.
Вітаю! А як він у вас підключений і що за батареї? Налаштування як у себе відмітив на фото, у мене без панелей працює як дбж просто відмінно.Easun Power ISolar SMG-II-3.2KW-24V-WiFi после полной зарядки аккумулятора инвектор начинает его разряжаеть на 25% в сутки. Инвектор начинает работать не от сети, а от аккумулятора. Как это отключить?
Ключове слово - інвеКтор... Більше ніякої інформації про систему та її параметри і налаштування...инвектор начинает