Easun 3.2KW невідома помилка

Інверторів, які зроблені не на "відчепись" багато. Але ж
Сподіваюсь ви не бачили багато сміття, а те що підтримка працює то далеко не на відчипись. Але китай завжди такий був коли ажіотаж і впопихах.

Але китай завжди такий був коли ажіотаж і впопихах.
З китайцями співпрацюю більше 20 років. Дещо у іншій царині, але теж електроніка. І точно знаю, що "китай" буває дуже різний. І не завжди це корелюється з ціною. Те що я бачу на фото - мені не сподобалось. Але це лише моя особиста думка, не переймайтесь.

Хлопці ми тут окрему помилку обговорюємо. А не те що краще чи гірше. Давайте притримуватись теми. Сподіваюсь що по методу пана BigBen, вийде вирішити проблему, бо якось не хочеться в сміття його.

Ви не один такий, просто покажіть фото кращого в цій ціні або дешевше. Люди будуть знати і купуватимуть свідомо.

Хлопці ми тут окрему помилку обговорюємо. А не те що краще чи гірше. Давайте притримуватись теми. Сподіваюсь що по методу пана BigBen, вийде вирішити проблему, бо якось не хочеться в сміття його.
Все вийде, чекайте робочі дні. Якщо у вас те що я описав, то виправлять. Мені два поправили.

• Like
Реакції: Tady
Все вийде, чекайте робочі дні. Якщо у вас те що я описав, то виправлять. Мені два поправили.
Та теж саме, 5-10 хвилин працює в любому режимі і потім в режим Standby з помилкою.

Вкладення

• IMG_8444.jpeg
    IMG_8444.jpeg
    1,3 Mб · Перегляди: 9
Та теж саме, 5-10 хвилин працює в любому режимі і потім в режим Standby з помилкою.
Сьогодні пофіксили все через Wifi.

Можливо комусь буде в нагоді, хронологія дій.
1) Запишіть відео з помилкою, попередньо відключивши все від інвертора, лишити тільки батарею. Під час відео зніміть помилку та попригайте по меню, щоб показати налаштування. І відішліть це на пошту penny@easun-energy.com.
2) Очікуйте відповідь, досить швидко відповідають. Скоріш за все попросять ім’я користувача і пароль до застосунку. Інвертер має бути включений і підʼєднаний до Wifi.
3) Все починає працювати.

Дякую за допомогу пану BigBen.

Останнє редагування:
Сьогодні пофіксили все через Wifi.

Можливо комусь буде в нагоді, хронологія дій.
1) Запишіть відео з помилкою, попередньо відключивши все від інвертора, лишити тільки батарею. Під час відео зніміть помилку та попригайте по меню, щоб показати налаштування. І відішліть це на пошту penny@easun-energy.com.
2) Очікуйте відповідь, досить швидко відповідають. Скоріш за все попросять ім’я користувача і пароль до застосунку. Інвертер має бути включений і підʼєднаний до Wifi.
3) Все починає працювати.

Дякую, за допомогу.
Що я і казав)) дякую що гарно підрезюмували мій спосіб як діяти при такій помилці.

• Like
Реакції: Tady

Easun Power ISolar SMG-II-3.2KW-24V-WiFi после полной зарядки аккумулятора инвектор начинает его разряжаеть на 25% в сутки. Инвектор начинает работать не от сети, а от аккумулятора. Как это отключить?

Останнє редагування модератором:

Easun Power ISolar SMG-II-3.2KW-24V-WiFi после полной зарядки аккумулятора инвектор начинает его разряжаеть на 25% в сутки. Инвектор начинает работать не от сети, а от аккумулятора. Как это отключить?

Вітаю! А як він у вас підключений і що за батареї? Налаштування як у себе відмітив на фото, у мене без панелей працює як дбж просто відмінно.

Вкладення

• IMG_20241020_142057.jpg
    IMG_20241020_142057.jpg
    3,2 Mб · Перегляди: 10
  • IMG_20241020_142107.jpg
    IMG_20241020_142107.jpg
    3,5 Mб · Перегляди: 10
  • IMG_20241020_142116.jpg
    IMG_20241020_142116.jpg
    3,5 Mб · Перегляди: 9
  • IMG_20241020_142125.jpg
    IMG_20241020_142125.jpg