EASUN POWER 6.2kW 48V ISolar- SMG-III-6.2KW (6200VA/6200W, Max CH 120A, AC 80) Wi-Fi

zmvelektro

Tier3
Реєстрування
31 Жов 2024
Дописи
8
Бали
3
Інвертор
Easun isolar smg III 6.2kw

EASUN POWER 6.2kW 48V ISolar- SMG-III-6.2KW​

Привіт спільнота! Прокупив собі ось такий інвертор і до нього 2 акумулятори Dyness b4850.
Виникла проблема зв'язати їх з інвертором по RS 485. Кабеля які йшли з акумуляторами в комплекті такого зв'язку не дають пробував різні варіанти поки що без результату.
Можливо в когось вже були такі збірки і ви змогли їх подружити.
Буду дуже вдячний за допомогу спасибі !

Підключили? Якщо так то скажіть як вам це вдалося?
На жаль на даний момент ні бо мав інше заняття... Но в перспективі щось проглядається малий шанс такого підключення. Ну ще буду шукати може вийде.

Добрий день. Маю таку саму проблему.
Спробував всі відомі способи. Безрезультатно. Працює в режимі "user".
З цікавого, проблема цих акб наявна з різними інверторами бюджетного типу. На більш дорогих проблем з підключенням немає.

Добрий день. Маю таку саму проблему.
Спробував всі відомі способи. Безрезультатно. Працює в режимі "user".
З цікавого, проблема цих акб наявна з різними інверторами бюджетного типу. На більш дорогих проблем з підключенням немає.
Товариша такий самий інвертор тільки інша акумуляторна батарея і 485 нормально під'єднався. :-( а з dyness ну ніяк :-( пока буде в режимі user. Ну попиток не кину :) 120 ом як описували в одному з постів на батареї є на вході 485 А ось на інверторі глухо...

Товариша такий самий інвертор тільки інша акумуляторна батарея і 485 нормально під'єднався. :-( а з dyness ну ніяк :-( пока буде в режимі user. Ну попиток не кину :) 120 ом як описували в одному з постів на батареї є на вході 485 А ось на інверторі глухо...
Я ваш "колега" за інвертором. Батарея саморобна на jK-BMS JK_PB*. Чи не могли б Ви розпитати товариша як він під'єднався?

В мене майже такий же інвертор (модель SMG-II) і батареї B4850 і також не вдалось їх потоваришувати. Багато чого пробував, але все безрезультатно. В режимі Use в принципі все працює, але по напрузі важко зрозуміти який залишок батареї. Та і виставити коректно 12, 13 настройку, бо під різним навантаженням напруга сильно відрізняється, особливо зараз коли похолодало (батареї в нежилому приміщенні температура близько 7 градусів).
Ось деякі думки які ще не вдалось перевірити:
1) Знаходив інструкцію до схожого інвертора і там було написано що в режимі Li2 протокол pylontech повинен бути версії 3.5. А 3.5 - це версія саме CAN протоколу. Це мене наштовхнуло на думку, чи не може бути що в режимі Li2 інвертор спілкуєтьсь по CAN протоколу?
2) Замовив на аліекспрес перетворювач протоколу з CAN на RS485, можливо з цього щось вийде, але слабо віриться. https://www.aliexpress.com/item/1005007257807057.html

Вкладення

• Screenshot 2024-12-10 172545.png
    Screenshot 2024-12-10 172545.png
    10 Кб · Перегляди: 5
Останнє редагування:
В мене майже такий же інвертор (модель SMG-II) і батареї B4850 і також не вдалось їх потоваришувати. Багато чого пробував, але все безрезультатно. В режимі Use в принципі все працює, але по напрузі важко зрозуміти який залишок батареї. Та і виставити коректно 12, 13 настройку, бо під різним навантаженням напруга сильно відрізняється, особливо зараз коли похолодало (батареї в нежилому приміщенні температура близько 7 градусів).
1) Знаходив інструкцію до схожого інвертора і там було написано що в режимі Li2 протокол pylontech повинен бути версії 3.5. А 3.5 - це версія саме CAN протоколу. Це мене наштовхнуло на думку, чи не може бути що в режимі Li2 інвертор спілкуєтьсь по CAN протоколу?
2) Замовив на аліекспрес перетворювач протоколу з CAN на RS485, можливо з цього щось вийде, але слабо віриться. https://www.aliexpress.com/item/1005007257807057.html
Доброго дня. Маякніть якщо у вас щось вийде. Я маю теж один варіант но не маю часу спробувати. Може на свята і спробую.

Доброго дня. У вас щось получилося у цьому непростому квесті ?

Доброго дня. У вас щось получилося у цьому непростому квесті ?
слідкую за іншою темою, там скоро повинен з'явитись перехідник

слідкую за іншою темою, там скоро повинен з'явитись перехідник
дуже сумніваюсь)))
підтримка dyness не надає даних НІКОМУ

У відео ніби як вдалося встановити комунікацію цих девайсів

Назад
Угорі