Гібридні інвертори SRNE - відгуки власників, корисна інформація

Датацентр у Вас досить немало споживає. Що Ви там таке обчислюєте? :)
Я б не сказав що багато -
- роутер
- POE комутатор (для камер та точок доступу)
- кластер Proxmox 3-и не дуже нових ПК у small factor
- NAS
так і назбиралося

Останнє редагування:
усіх вітаю, пробую з'єднати білу бмс з інвертором 24в 3000w. Довго не виходило, були переплутані rs485-A та rs485-B. знайшов/змінив тепер по вольтметру 5,00 в без мінуса. тепер помилка 58 зникла по з'єднанню, але з'явилися одразу помилки 31 та 32. В інструкції це низький заряд батареї 5%, але це не так. Зміна протоколів не допомогає, що може бути. Інвертор вимикається. від'єдную кабель від інвертора і далі вмикається-працює. Протоколи PYL-014 9600 Pylontechrs485.jpg

Яка бмс, який інвертор?
Бмс лише частково підтримує протокол

Яка бмс, який інвертор?
Бмс лише частково підтримує протокол
JK-B2A8S20PHC+ інвертор HF2430S60-10. що означає частково підтримує протокол, для цього я використовую адаптер що на фото, який підь'єднується в порт GPS

В бмс яка версія прошивки?

JK-B2A8S20PHC+ інвертор HF2430S60-10. що означає частково підтримує протокол, для цього я використовую адаптер що на фото, який підь'єднується в порт GPS
Ці БМС є старої версії з рівним радіатором. На тому GPS роз'ємі в них наче нема ніяких Pylontech. Там тільки протокол для РС.
А є нової версії V19 з радіатором, який має "сходинку". В цих БМС вже є окремий роз'єм RS485/CAN

JK RS485 модуль представляет собой трансивер, подключаемый к GPS-порту, который по умолчанию работает как TTL-интерфейс. После установки модуля порт превращается в дифференциальную пару RS‑485 (A/B) + GND.

Как работает GPS/TTL​

• Без JK RS485 модуля: порт «GPS» работает как TTL и выдаёт RX/TX + VBAT/GND.
  • С JK RS485 модулем: преобразует TTL в RS‑485 (A/B + GND).
  • Дальнейшее подключение: подключается через RS‑485–USB адаптер к компьютеру или напрямую к RS‑485 порту другого устройства.
Чи потрібен мені для з'єднання модуль RS-485? чи потрібно з'єднати івертор з контактами RX/TX та далі плата БМВ по протоколу буде давати правильний сигнал

Ці БМС є старої версії з рівним радіатором. На тому GPS роз'ємі в них наче нема ніяких Pylontech. Там тільки протокол для РС.
А є нової версії V19 з радіатором, який має "сходинку". В цих БМС вже є окремий роз'єм RS485/CAN
в мене 19 версія і роз'єм RS485/CAN теж є 4 контакти

Вкладення

• bms.jpg
    bms.jpg
    101,1 Кб · Перегляди: 8
Які налаштування протоколу в бмс?
( Скріншот)

Та то не той роз'єм. Я ж кажу - не розпаяні can/rs485. А gps то не з тої опери. Не знаю. Може я не так мануал дивився ..

Вкладення

• IMG_20251219_141546~2.jpg
    IMG_20251219_141546~2.jpg
    1 Mб · Перегляди: 3
А кабелі були в комплекті під той роз'єм RS485/CAN? В мене були.
кабеля в комплекті не було, докупив тут. зараз на склільки читав/бачив якщо CAN не замовлено, то плата іде без впаяного роз'єма

Gps порт - це UART1, до якого підключено цей адаптер "UART TTL<>RS 485"

Останнє редагування:
кабеля в комплекті не було, докупив тут. зараз на склільки читав/бачив якщо CAN не замовлено, то плата іде без впаяного роз'єма
То в вас теж не розпаяний той роз'єм? І ви вирішили шо до gps роз'єму можна під'єднати інвертор через перехідник? А де ви таке вичитали?

Назад
Угорі