Гібридні інвертори SRNE - відгуки власників, корисна інформація

Тобто інвертор працює по налаштуванням бмс? Що з флоат?
в меню, 8 пункт обираєте LF08 (якщо у вас 8 комірок), 9 пункт виставлєте буст напругу заряду ( в мене стоїть 28,0в), в 11 пункті флоат напруга копіюється з 9-го пункта і там теж побачите 28,0в.

Я ж не про це питав. Ви ж процитували питання, а пишете про пункти в інверторі.
Які налаштування мають пріоритет?

Саме для цих налаштувань я не помітив, щоб вони бралися чи з бмс чи з інвертора. Таке відчуття, що вони ігноруються коли інвертор спілкується з бмс. Так само як і струм зарядки, інвертор не скидає до налаштувань в бмс, а пижує до відсічки зі сторони бмс по оверкарент. Єдине, що розуміє інвертор, це який soc і, відповідно, реагує на нього в залежності від налаштувань останніх пунктів, останньої прошивки інвертора. Також реагує якщо бмс відсікає зарядку коли холодно чи жарко.

Поспілкувався з продавцем, він мене завірив, що в цього GTMT все те ж саме і розміри і функціонал і внутрішні компоненти. Навіть серійник такий же.

Я ж не про це питав. Ви ж процитували питання, а пишете про пункти в інверторі.
Які налаштування мають пріоритет?
зробив налаштування по цьому файлу, у вкладенні.
SOC при зарядці показує 100%. пробував щось міняти тоді знову становиться 99%. Ще також помітивв що налаштування на інверторі в меню №9, теж тепер змінюються від налаштувань БМС.
комірки в мене ЕVE 314

Вкладення

• JKBMS-Settings-314Ah.pdf
    433,6 Кб · Перегляди: 22

Вкладення

• srne_asp.yaml.txt
    21,6 Кб · Перегляди: 2
Останнє редагування:
Всім доброго часу доби. Допоможіть/підкажіть, будь ласка, де взяти нуль. Інвертор SRNE 1,5kW. Брався для котла-холодильника-інтернету. Коли в байпас - все працює нормально. Як тільки переходить на інвертор котел пробує розпалитися раз, потім другий раз і йде в помилку. В байпасі в розетці є і фаза і нуль, а від інвертора - дві фази( У квартирі заземлення нема від слова зовсім(навіть у будинку нема в щитках на площадках)

Підключено напряму до інвертора мережа? Шо є на лінії вхідного нуля? Вилку перевертали на котлі?

Підключено напряму до інвертора мережа? Шо є на лінії вхідного нуля? Вилку перевертали на котлі?
Вилку міняв і так і так.
Мережа підключена через 2P автомат на інвертор, з інвертора на 2P автомат та на трипозиційний вимикач(мережа-вимк-інвертор) і потім навантаження також через 2P - так в мануалі написано: АС через 2Р.
Порадили подивитися параметр 63(ставив і те і те значення) - без результатно.
Під'єднував напряму без трипозиційного - ні.
Під'єднував напряму з інвертора на котел - теж не дало результату + параметр 63 міняв...

Все інше працює як і належить...

Мережа підключена через 2P автомат на інвертор
От тут проблема - відключаєте нуль. Залиште нуль і відключайте лише фазу - все буде працювати, навіть котел!
А ще треба з'єднати вхідний та вихідний нуль в інверторі.

Вилку міняв і так і так.
Мережа підключена через 2P автомат на інвертор, з інвертора на 2P автомат та на трипозиційний вимикач(мережа-вимк-інвертор) і потім навантаження також через 2P - так в мануалі написано: АС через 2Р.
Порадили подивитися параметр 63(ставив і те і те значення) - без результатно.
Під'єднував напряму без трипозиційного - ні.
Під'єднував напряму з інвертора на котел - теж не дало результату + параметр 63 міняв...

Все інше працює як і належить...
Параметр 63 без заземлення працювати не буде.

От тут проблема - відключаєте нуль. Залиште нуль і відключайте лише фазу - все буде працювати, навіть котел!
Але ж в мануалі вказано 2Р..(
Добре - це не проблема просто візьму той нуль який входить в квартиру і дам на навантаження на вхід трипозиційного коли від інвертора, а про той нуль з 2Р забуду....
А як тоді в байпасі все працює нормально...
А ще треба з'єднати вхідний та вихідний нуль в інверторі.
Тобто до першого зауваження ще просто прямо в інверторі закоротити N-in та N-out? Бо окремо також робив - мабуть треба було нуль ще вхідний кидати..

Вибачте за те, що трохи туплю - трохи перенервував... ніби все зробив згідно інструкцій до інвертора - номінал і 2Р, і послідовність і перевірив все до встановлення - продзвонив і L і N.

Але ж в мануалі вказано 2Р..
То сидіть без опалення.
Як я би підключив. -
В інвертор мережу через автомат +хай буде 2Р. Після інвертора автомат для його захисту від кз (10А) , далі на перемикач - мережа/інвертор. Не треба від'єднувати інвертор від мережі навіть якщо її нема

То сидіть без опалення.
я не в тому плані... просто робив згідно мануалу) а виявляється так не завжди треба
Перероблю - то не страшно, аби результат був
Як я би підключив. - В інвертор мережу через автомат +хай буде 2Р. Після інвертора автомат для його захисту від кз (10А) , далі на перемикач - мережа/інвертор.
ось як я це все "состряпав"
поміняти всі 2Р на 1Р
Не треба від'єднувати інвертор від мережі навіть якщо її нема
може в тому і була проблема - хотів перевірити як працює та й відключив той, що на інвертор.... хм, якщо моя схема може бути то "можливо і працювала би" адже коли пропадає електроенергія, то відключають фазу? а нуль?

і ще одне: те, що приходить з міста то індикатор показує фазу і ледь жевріє нуль(((

Вкладення

• квартира.png
    квартира.png
    18,9 Кб · Перегляди: 4
Останнє редагування:
Та не буду навіть обговорювати. Нуль повинен бути приєднаний до інвертора завжди, це таж сама "земля". Кидати нуль перетинкою в самому інверторі не треба наразі.

Та не буду навіть обговорювати. Нуль повинен бути приєднаний до інвертора завжди, це таж сама "земля". Кидати нуль перетинкою в самому інверторі не треба наразі.
Вибачте, якщо туплю. Замінити на вхід інвертора 2Р на 1Р лише на фазу? І від інвертора також 2Р на 1Р? А якщо треба буде його відключити? Живлення зрозуміло трипозиційним від мережі.
Чи по такій схемі просо дочекатися, щоб вимкнули електроенергію і просто перевірити....
Дякую за поради.

Вибачте, якщо туплю. Замінити на вхід інвертора 2Р на 1Р лише на фазу? І від інвертора також 2Р на 1Р? А якщо треба буде його відключити? Живлення зрозуміло трипозиційним від мережі.
Чи по такій схемі просо дочекатися, щоб вимкнули електроенергію і просто перевірити....
Дякую за поради.
Вибачте шо не хочу розглядати ваші каракулі(тіпа схема) - та пофіг який автомичний вимикач з мережі - не треба лінію відмикати від інвертора коли працює він від батареї.

Вибачте шо не хочу розглядати ваші каракулі(тіпа схема)
Вибачайте за каракулі "тіпа схема" - хотів швидше
та пофіг який автомичний вимикач з мережі - не треба лінію відмикати від інвертора коли працює він від батареї.
Думаю в цьому і є/була проблема - перевірю.
Дякую за терпіння та поради

В розділі "Продаж" продаю власний інвертор ASF48100S200

Назад
Угорі