Гібридні інвертори від PowMr. Досвід використання та відгуки

Вітаю спільното! Придбав інвертор Powmr 12v 2.3/24v 4.2 і до нього акумулятор improve12/100, заводський без підключення до BMS. Без сонця, просто як ДБЖ. Досвіду з таким обладнанням не маю. За допомогою ютуба і цього обговорення все це підключив, налаштував, і воно запрацювало, але якось не правильно.
При навантаженні 200-250w працює годину - дві максимум. Потім вимикається, сідає акумулятор. Коли зʼявляється мережа вмикається і починає заряджатися. Заряджається 34A і поступово ампераж зменшується, хоча в налаштуваннях я виставив 50А.
Чому так мало працює? Проблема з налаштуваннями, інвертором чи акумулятором?
Про пункти меню 26 і 27 багато дискусій, пробував ставити і однаково і по-різному. Що треба ставити в пунктах 12 і13?
Дякую всім хто відгукнеться.

Фото аккумулятора давайте.

Вкладення

• IMG_5153.jpeg
    4,2 Mб · Перегляди: 16
  • IMG_5154.jpeg
    3,5 Mб · Перегляди: 10
  • IMG_5155.jpeg
    3,7 Mб · Перегляди: 11

Вкладення

• Screenshot_20260204-000924.jpg
    Screenshot_20260204-000924.jpg
    126,4 Кб · Перегляди: 5
  • Screenshot_20260204-011426.jpg
    Screenshot_20260204-011426.jpg
    55,5 Кб · Перегляди: 5
  • Screenshot_20260204-011431.jpg
    Screenshot_20260204-011431.jpg
    58,9 Кб · Перегляди: 5
Останнє редагування:
Эти пункты для режима sbu когда солнечные панели нужно в приоритет использовать. Они же не используются в других режимах.

• Like
Реакції: BB3
Заряджається 34A і поступово ампераж зменшується, хоча в налаштуваннях я виставив 50А.
Для початку експлуатації забагато... (як на мою думку)

Перші декілька циклів бажано заряджати малим струмом (10 А), щоб комірки встигли відбалансувалися...
А краще - вскрити акб (якщо він без смарт-БМС) і руцями переміряти напруги на комірках...
Або стороннім з/п, малим струмом, зарядити "до упору" (до спрацювання БМС), відключити, почекати декілька годин і знову спробувати зарядити до повного....

Аккумулятор похоже "левый".(Хотя похож)
Пожалуй, соглашусь...

Вітаю. Питання як правильно підключити 2 однакових по ємності акб до інвертора паралельно (система 48 вольт)
1. Варіант - від інвертора плюс та мінус підключаються до першого акб, далі акб паралельно між собою.
2. Варіант - від інвертора плюс підключається по першого акб, мінус до другого акб, та акб паралельно між собою.
Є різниця між підключеннями?
Чому таке питання, при другому варіанті потрібно довші провода

Останнє редагування:
Діагонально +/- , різниця є, але не критично.

як правильно підключити 2 однакових по ємності акб до інвертора паралельно
через шину... (але, якщо струми невеликі, то можна як завгодно, але 2-й варіант більш правильний)

Добрый день. Уже пару месяцев общаюсь с Китайцами из-за ошибки 08. Панелей нет, подключен только аккумулятор Фелисити 51.2/100. И то подружить так и не смог, слетает постоянно в 61. Так вот слышал что была партия с браком. Последние обновление сделал их, вот буквально не давно и все равно 08 в режиме байпас, когда нагрузка всего то 250-350w. Скорее это аппаратная ошибка?
Вітаю. Може мої спостереження допоможуть вам і мені з помилкою 08.
В мене PowMr 3.2 на 24в. Працює без сонячних панелей, чисто як ДБЖ в квартирі. Комірки на 105 мАг (8 послідовно). Стоїть активній балансир та БМСка DALY. Комірки рідко відрізняються більш ніж на 0,005в. Частіше за все 0,001в. Тобто все ок.
Так ось, у 100 % випадків помилка 08 вилазить, коли свтло вирубили на пару годин, і батарея не встигла сильно розрядитися. Цей поріг важко впіймати, але, якщо нижче 26 вольт - заряджає норм, а якщо 26,5 та вище - видає помилку 08, та не заряджає, але "віддає" норм. Я вже знаю, шо якщо помилка, то треба ще навантажити та розрядити батарею.
Цікаво почути, може в когось такий саме глюк, та може він вирішується...

То бмс так показує... І вони доволі точно показують, але не завжди і не всі.
А взагалі то мультиметри нормально заміряють третю цифру після коми, для порівняння, не для реальних показників і це не є чимось дивним.

Доброго вечора.Powmr 4,2кВт, при вкл живлення він заряджає акум. до 99%.Інколи після зарядки акума (99%),я вкл.мікрохвильовку на 2 хв.(тобто даю навантаження),через хвилину півтори інвертор викл.кулери охолодження і просто виконує свою функцію),але маніпуляцію з мікрохвильовкою інколи потрібно повторити декілька раз,і то не завжди виходить досягти бажаного результату. Як можна виправити цю проблему?

Назад
Угорі