Гібридні інвертори від PowMr. Досвід використання та відгуки

Спробуйте зібрати самостійно. Це не складно, хоча є нюанси. Окремо комірки, окремо BMS під вашу сбірку також балансир.
Плюси - ремонтопригодно, можна апгрейдити, якщо буде потреба, компоненти обираєте самі, по відгукам
Може маєте якісь посилання на конкретних продавців.

В мене lifepo4, але не дуже хороший.
Відкривали його? Напругу міряли на комірках?
Можливо, його ще можна "привести до тями"!? Наприклад, відбалансувати (я написав як), поставити активний балансир (якщо занадто різні по стану комірки)...

То бмс так показує... І вони доволі точно показують, але не завжди і не всі.
А взагалі то мультиметри нормально заміряють третю цифру після коми, для порівняння, не для реальних показників і це не є чимось дивним.
Спеціально перевірив комірки в стані спокою. Різниця БМС із вольтметром була в 0.001-0.002в. На БМС нижче. Міряв оцім.

Вкладення

• IMG20260211231359.jpg
    IMG20260211231359.jpg
    1,9 Mб · Перегляди: 13
В мене подібний - gd112c, нормально він міряє.

Вітаю.Які вентилятори стоять в powmr 6.2kw, оберти, розмір?

Ще одна проблема, це те що в режимі LIL, інвертор мая брати параметри напруги заряджання з бмс, а бере з 23,26,27 налаштувань use. Я спокійно через логер можу міняти ці параметри, не дивлячись на те що в інверторі стоїть LIL. Хоча вони мають блокуватися.
Всі ці маніпуляції зможу спробувати нажаль лише в листопаді, як в відпустку поїду. До того часу переведу інвертор в режим USE.
Доброго дня. Чи вдалося розібратися?
Підключив акум до інвертора, вибрав LIL - тепер в додатку (SmartESS) бачу реальний відсоток, напругу, ток. На інверторі також все показує, але зарядка продовжується по параметрам пункту 26, 27, 29.

Останнє редагування:
Всім привіт. Знаю, що це не найкращий набір, але мені дісталися Powmr Solar 6200W POW-HVM6.2KP та Dyness B4850.
Чи вдалося комусь «подружити» їх по RS485, щоб хоча б бачити рівень заряду батареї? Чи шансів немає і нехай працює в user mode?

Доброго дня. Чи вдалося розібратися?
Підключив акум до інвертора, вибрав LIL - тепер в додатку (SmartESS) бачу реальний відсоток, напругу, ток. На інверторі також все показує, але зарядка продовжується по параметрам пункту 26, 27, 29.
Логіка мені підказує, що так і повинно бути. На BMS мінімальна напруга нижче, а максимальна вище. Якщо Інвертор буде відрубати по налаштуванням БМС, то BMS також буде випадати в помилку. Одночасно. В тому і є сенс налаштування інвертора, це щоб він переставав заряджати, наприклад по 3.5 на комірку, а БМС відрубає, коли вже критичні 3.65. Теж саме і по розряду. Інвертор вирубить, наприклад на 3.0 вольта, а на БМС вирубить на аварійні 2,5...
Весь сенс підключення БМС до інвертора, це те, щоб він знімав параметри вольтажу саме з БМС.
Це моя думка, не претендую на істіну.

Останнє редагування:
Прислали китайцы обновить mcu при обновлении зависло на 47% и походу mcu стерся и не записался и теперь к моей ошибке 08, добавилась 32 ошибка. Теперь прошивать нужно через программатор как я понимаю и есть смысл вообще его делать или продать на запчасти? Хотя и с таки ошибками он сейчас работает, даже панели норм работают и переключаются на батарею

Вкладення

• IMG_6046.jpeg
    IMG_6046.jpeg
    2 Mб · Перегляди: 10
Прислали китайцы обновить mcu при обновлении зависло на 47% и походу mcu стерся и не записался и теперь к моей ошибке 08, добавилась 32 ошибка. Теперь прошивать нужно через программатор как я понимаю и есть смысл вообще его делать или продать на запчасти? Хотя и с таки ошибками он сейчас работает, даже панели норм работают и переключаются на батарею
Інколи "прошивалки" не люблять кириличні назви папок.

Інколи "прошивалки" не люблять кириличні назви папок.
Все перепробовал менял и ничего не помогло. Оставался месяц до окончания гарантии через тех поддержку смог открыть спор. Выиграл спор возврат денег, без возвращения инвертора. Теперь думаю имеет смысл делать, или продать на запчасти. Хотя работает

Назад
Угорі