Гібридний інвертор Must PV18-4024 PRO II

Ще одне реле no на кнопку запуску інвертора треба. В деяких авр є сухий контакт додатковий.
Алеж. Чи буде йти зарядка коли інвертор вимкнений кнопкою?

за відсутності напруги в міській мережі, приходити та включати його з «кнопки»
Є таке рішення та працює давно. Вихід інвертора підключається до споживачів через трипозиційний перемикач. Є напруга - заряджається акумулятор від інвертора та працює будинок напряму від мережі. Зникла напруга - переключили вручну перемикач на інвертор і продовжуєте насолоджуватися роботою домашніх приладів. І так так, інвертор має змогу заряджати акумулятор навіть при виключеній кнопці включення.

І так так, інвертор має змогу заряджати акумулятор навіть при виключеній кнопці включення
Не впевнений що має, але я особисто не перевіряв, в Ви перевіряли? Просто цікаво бо в мануалі про це немає.

Так. Аксіома, як і всі клони Вольтроніка, мають змогу заряджати акумулятор, коли вимикач на боковій панелі вимкнений.
добре, як буде нагода подивлюся на своему, тоді виходить що вимикач тільки вимикає релюшку на виході, а сам інвертор як працював так і працює?

виходить що вимикач тільки вимикає релюшку на виході
Не знаю, як у Вас. Але у мене при вимкненому вимикачі інвертор знаходиться у сплячому режимі (читай - вимкнений). Прокидається та заряджає акумулятор тільки при появі зовнішньої мережі або напруги на сонячному вході. Такий режим використовую на додатковому інверторі REDBO-5kW, який тільки на заряд акумулятора і працює.

Добрий вечір!
Маю в наявності, Must PV18-4024 PRO II, 24 В, 100 А, 4000 Вт та два Акумулятори DATOU BOSS LiFePO4 12V/100AH. Встановили, підключили, випробували (відключили місто) все гаразд. Батареї заряджаються, кулера весело галасують. І так 12 годин поспіль.(Вже 24) Спати було важко. Після зазначеного часу вивалилася 56 помилка (battery connection is open). Думаю, BMS відпрацювала. Перевантажив, помилка зникла. Став намагатися зрозуміти причину виникнення помилки, нескінченного заряду батарей та постійного шуму кулерів. Змінював налаштування, знову змінював. Нічого не помагає. Батареї постійно показує в зарядці, кулера активно працюють, я вже зовсім нічого не розумію. Дуже прошу допомоги людей, які мають досвід.
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи вдалося Вам у результаті вирішити цю проблему?
У мене зараз дуже схожа ситуація: інвертор постійно гуде, кулери працюють без зупинки і не переходить у режим очікування навіть при 100% заряді. Буду вдячна за будь-який досвід.

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи вдалося Вам у результаті вирішити цю проблему?
У мене зараз дуже схожа ситуація: інвертор постійно гуде, кулери працюють без зупинки і не переходить у режим очікування навіть при 100% заряді. Буду вдячна за будь-який досвід.
Добрий день. Поки що ні. Як у Вас підключено? АВР стоит? фото можно?

Другий день як включив це чудо. У кота стрес, хоче повіситись від постійного шуму. До цього був Must на 3,2 кВт, зламався, про що писав в іншій темі. Вирішив взяти цей , бо 4 кВт і батарея стара на 24В підходить. Але я ж не знав що воно постійно реве!!! Старий Must включав вентилятори під нагрузкою чи при зарядці. І спочатку видавало помилку 56. Інвертор 24 год гуде і постійно блимає індикатор заряду. Підключено через АВР. Хтось вже вирішив цю проблему?
Підкажіть, чи вирішили проблему ? в мене тако ж, постійно шумить, дуже голосно, вже міряла додатком,вийшло 61 дБ.

Є тільки відео,якщо відкриється....
Якщо потрібно буде додатково фото, зможу зробити пізніше, коли буду вдома.
AVR встановлений.
Переглянути вкладення 20260126_155815_271414854063121.mp4

Поспілкувалась із фахівцем,підтвердили, що це особливість архітектури MUST PV18.
Інвертор не має повноцінного режиму очікування, тому навіть при 100% заряді постійно працює і шумить (активне охолодження).
Це не несправність і не налаштування, так він спроєктований.

У нашому випадку, через близьке розташування до житлової кімнати та чутливість дитини до шуму, вирішила його продати і замовили Anenji ANJ-4000W-24V (4200W, 24V) — більш тиху модель.

Ви вважаєте, що АВР впливає на шум кулерів? :)
Так склепано цей інвертор, що завжди кулери гудуть, нічого не вдієш...
Я сподівався, що АВР дозволить перейти в сплячий режим. Утихомирит його на час)

Я сподівався, що АВР дозволить перейти в сплячий режим. Утихомирит його на час)
Доброго вечора. Я перепробував купу методів зменшення шуму і тільки встановлення додаткових плат управління кулерами зменшить цей шум. Мені продавець з Екодрайва зразу сказав: він шумить постійно і гучно, але інженер-електрик вам допоможе його зменшити. Я його і зменшив, а додаткові кулери тільки збільшують активне охолодження. Працює з двома 24×100 ліферо. Зарядка стоїть 70А(для одного ставив 50). Відчувається збільшення обертів при зарядці 70А і тепле повітря з лівого кулера. Після зарядки легкий білий шум. Мінус АВР - час переключення в мс, треба ставити затримку(хто ставить пойме чому), ціна АВР і затримки. Плюс АВР - чути перехід з мережі і назад. Я дивлюсь по годиннику духовки: світиться - є мережа, потух - нема. Інвертор сам АВР. Да, автомат до і після треба ставити, але можна підключитися к діючим.

Назад
Угорі