RostGol
Tier3
- Реєстрування
- 23 Лют 2026
- Дописи
- 4
- Бали
- 1
- Інвертор
- Must PV18-4024 PRO II
Прикрутив даталогер (https://rozetka.com.ua/ua/576736234/p576736234/) до свого PV18-4024 PRO II. Статистика вся працює.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Э рішення за 800 грнПрикрутив даталогер
За 800 не знайшов.Э рішення за 800 грн
В мене також Must PV18-4024 Prem. Цікавить питання підключення через вбудований Wi-Fi модуль (зліва), антенна wi-fi в комплекті, В інструкції описано через додаток SmartValue - після додавання обладнання та сканування штрих-коду wi-fi видає обладнання offline.В мене Must PV18-4024 Prem взагалі не шумить, працює на видув вниз. При навантаженні у 80А трішки шум зявляється, але його майже не чути. До цього стояв інвертор Must PV1800 2012 EСO теж саме, просто не чути що він є.
wi-fi мережа 2,4 ГГц?В мене також Must PV18-4024 Prem. Цікавить питання підключення через вбудований Wi-Fi модуль (зліва), антенна wi-fi в комплекті, В інструкції описано через додаток SmartValue - після додавання обладнання та сканування штрих-коду wi-fi видає обладнання offline.
Так 2,4 ГГц.wi-fi мережа 2,4 ГГц?
Якщо ще актуально то робив налаштування по заряду акума як в темі про3224 на 3 кВт. https://greenpowertalk.tech/threads/must-pv18-3224-vpm-ii-vse-po-polichkax.1525/Доброго дня!
Ви написали, що вдалося зняти проблему лампочки заряду батареї, що постійно блимає, шляхом зміни налаштувань самого інвертора. Підкажіть, будь ласка, що саме Ви змінили і в якому пункті? У мене зараз 2 АКБ LiFePO4 12V/100AH, но коплю кошти на заміну потужнішї збірки. Також дуже важливе питання заміни кулерів, я так зрозумів що вдалось, Ви брали NF-A6x25 PWM чи NF-A6x25 FLX? 2шт чи 3шт. Можете поділитись досвідом? Там піни збігаються? Заміна в принципі мені не здається складною, просто хочеться бути готовим, коли пацієнт вже на столі) Дякую за відповідь по можливості.
Вам пощастило..В моїх друзів теж не шумить,а мій як пилосос шумить(гудить)..що при холостому ході,що при навантаженні.Думаю плату якось поставити.В мене Must PV18-4024 Prem взагалі не шумить, працює на видув вниз. При навантаженні у 80А трішки шум зявляється, але його майже не чути. До цього стояв інвертор Must PV1800 2012 EСO теж саме, просто не чути що він є.