GoodWe GW6000-ES-20 чи Deye 6кВт: що обрати? Відгуки та монтаж

Lex55

Tier3
Реєстрування
11 Лис 2025
Дописи
9
Бали
3
Сонячні панелі
4
Інвертор
powme 6.2, axioma 5000, anern 6.2
Друзі, потребую поради. Що краще взяти: GoodWe GW6000-ES-20 (серія G2) чи перевірений Deye SUN-6K-SG05LP1? Цікавлять реальні відгуки по надійності та софту.
Також шукаю інсталяторів, які працюють з GoodWe. Буду вдячний за контакти!

Візьміть Solis-8K по ціні Deye-6K. Та ж надійність та софт.

Та ж надійність та софт.
Рано ще так стверджувати. Споживачі пишуть, що софт доволі глючний, а про надійність хоча б через рік можна буде сказати. Те, що вони зовні схожі на Deye, каже тільки про грамотний маркетинг )

Маю Solis S6 на 6 кВт. уже 2 роки працює без жодних нарікань. Без проблем витягує навантаження по номіналу, має розумне охолодження( вентилятори працюють лише за потреби) підтримка норм.. Моніторинг класний, гарантія від виробника 10 років. У сусіда деє, маю з чим порівнювати, нічим не поступається, а по сонцю працює краще.

має розумне охолодження( вентилятори працюють лише за потреби)

Дякую за відгук, це вже результат. Але 6-ка від Deye взагалі не має зовнішнього кулера - повністю пасивне охолодження. Для квартири це важлива перевага. Для будинку - байдуже.

Проте Deye влітку може перегріватися під навантаженням і відключатися (у новіших моделях вже є вентилятор), а соліс до 4.5 кВт не вмикає вентилятори, плюс вентилятори тихі не такі як на китайцях.

Проте Deye влітку може перегріватися під навантаженням і відключатися (у новіших моделях вже є вентилятор)
За 2 роки 6-ка жодного разу не перегрілась. Є конкретний приклад? Бо у мене на виробництві вона у досить важких умовах висить. Влітку у тому приміщенні 28-30 градусів. Працює з двома стрінгами по 9 панелей (сумарно 7,4 кВт) на компенсацію споживання до СТ. Стосовно нових моделей ви не зовсім маєте рацію. Кулери є у здешевленої версії у пластиковому корпусі. А у нової генерації класичних 5-к та 6-к залишилось пасивне охолодження.
.

Мій інвертор працює з двома стрінгами один на 12 панелей (405 Вт) другий на 10 панелей (480 Вт) сумарно 9,6 кВт, якщо вмикаю електрокотел то працює під постійним навантаженням більше 6+ кіловат, генерація при цьому до 8 кВт.

Гібридний інвертор Deye SUN-6K-SG05LP1-EU-AM2 це остання модель шестірки. Ось посилання посилання з нормальними фотографіями. https://e-energy.in.ua/Solar_Inverters/gibrydnyj-invertor-deye-sun-6k-sg05lp1-eu-am2.html плюс стаття з порівняннями https://dfi.ua/ua/statie/sravnenie-...p1--sun-6k-sg05lp1--sun-6k-sg05lp1-am2-p.html

Не треба кричати на мене виликим шрифтом. Ви би хоч передивились всі фото на своєму посиланні. Виконання для Європи не має кулера, на його місці заглушка стоїть. З кулером поставляють у жаркі країни.

1772013411275.png

Сходжу сфотографую у колєги, він недавно нову шістку встановив собі.

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Я так думаю Ви переоцінюєте власників Solis, а можливо і себе, якщо жирний текст сприймаєте як крик. Взагальному кожна жаба своє болото хвалить .....;). Якщо для квартири, я так розомію, інвертор буде працювати без сонячних панелей ,як досить дорогий дбж, тоді можна і Luxpover, який дешевше " з повністю пасивним охолодженням" :cool:.

Я так думаю Ви переоцінюєте власників Solis, а можливо і себе, якщо жирний текст сприймаєте як крик.
Себе - так точно! :D Крупний жирний шрифт на форумах однозначно сприймається як підвищений тон. Так склалось досить давно. В мене не тільки два Deye в експлуатації, а й трифазний Solax, дорожчий за Deye. Але Deye до біса зручні в роботі, порівняно з Solax. Стосовно Luxpover, то після років знайомства зі зручним та гнучким Time Of Use, інвертори без такої опції навіть не рекомендую нікому. У Solis є, знаю. :)

Візьміть Solis-8K по ціні Deye-6K. Та ж надійність та софт.
Дякую, але я більше звернув увагу на Goodwe і хотів почути відгуки за нього, вибір стоить тільки між ними двума - безшумними і надійними..

Назад
Угорі