А от комірки автора можна розібрати майже без наслідківАле з наслідками!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А от комірки автора можна розібрати майже без наслідківАле з наслідками!
Неможна, який пес буде їх варити назад за дарма.А от комірки автора можна розібрати майже без наслідків
такТеж цікавить це питання, якщо я купую в Китаї LFP батарею 51,2В 10,24кВт і Китайці пишуть що вона 51,2В 200А/год то вона підлягає льготі? Переглянути вкладення 4266
З якого дива вона повинна бути без мита, ви що в школу не ходили ще один. В законі написано все що до 200 ампергодин попадає під мито, так що розслабтесь і платіть.а був у когось досвід з рековою батарею 51.2В 100А? Брокер з Міст Чайна рахує як такою, що не підлягає льготі.
Переглянути вкладення 4293
Там на окрему комірку. У вас акумулятор. Так всі 5-кВт*г мали б піти підЗ якого дива вона повинна бути без мита, ви що в школу не ходили ще один. В законі написано все що до 200 ампергодин попадає під мито, так що розслабтесь і платіть.
Ще раз питаю ємність батереї яка?? 100 а/г чи 200?? 100 значить вперед платити мито.Так ампер години це ж не кіловати?
а був у когось досвід з рековою батарею 51.2В 100А
І я про це. В законі в ампер годинах на емність, не кіловати.Ще раз питаю ємність батереї яка??
Скільки китайці за таку просять, якщо не секрет?Теж цікавить це питання, якщо я купую в Китаї LFP батарею 51,2В 10,24кВт і Китайці пишуть що вона 51,2В 200А/год то вона підлягає льготі? Переглянути вкладення 4266
Ще раз: «окрім комірок ємкістю менше 200Аг».Якщо батарея 100аг і не важливо на скільки вольт, то попадає під мито