А от комірки автора можна розібрати майже без наслідківАле з наслідками!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А от комірки автора можна розібрати майже без наслідківАле з наслідками!
Неможна, який пес буде їх варити назад за дарма.А от комірки автора можна розібрати майже без наслідків
такТеж цікавить це питання, якщо я купую в Китаї LFP батарею 51,2В 10,24кВт і Китайці пишуть що вона 51,2В 200А/год то вона підлягає льготі? Переглянути вкладення 4266
З якого дива вона повинна бути без мита, ви що в школу не ходили ще один. В законі написано все що до 200 ампергодин попадає під мито, так що розслабтесь і платіть.а був у когось досвід з рековою батарею 51.2В 100А? Брокер з Міст Чайна рахує як такою, що не підлягає льготі.
Переглянути вкладення 4293
Там на окрему комірку. У вас акумулятор. Так всі 5-кВт*г мали б піти підЗ якого дива вона повинна бути без мита, ви що в школу не ходили ще один. В законі написано все що до 200 ампергодин попадає під мито, так що розслабтесь і платіть.
Ще раз питаю ємність батереї яка?? 100 а/г чи 200?? 100 значить вперед платити мито.Так ампер години це ж не кіловати?
а був у когось досвід з рековою батарею 51.2В 100А
І я про це. В законі в ампер годинах на емність, не кіловати.Ще раз питаю ємність батереї яка??
Скільки китайці за таку просять, якщо не секрет?Теж цікавить це питання, якщо я купую в Китаї LFP батарею 51,2В 10,24кВт і Китайці пишуть що вона 51,2В 200А/год то вона підлягає льготі? Переглянути вкладення 4266
Ще раз: «окрім комірок ємкістю менше 200Аг».Якщо батарея 100аг і не важливо на скільки вольт, то попадає під мито
Закон писав великий електрик - 300Вт або 200Аг Хтось десь бачив комірку на 1.5В і 200А?)ну ось це в нас по закону має без мита бути
Переглянути вкладення 4252
по тому що я зрозумів - у вас це має бути установка для зберігання енергії, в якій потужність 5квт (що є більше ніж 300вт), але треба щоб це було якось прописано в документах від китайців. тому було б добре ще глянути як воно в документах наразі записано
Швидше за все в готовому корпусі, то уже не комірка, а конструктивна збірка. Типу хіто в середину заглядати не буде.А що ж тоді везе? Комірки зібрані в готовому фабричному корпусі - це не збірка? Тоді будь-який гелевий чи свинцевий 12в акумулятор це теж набір із 6 окремих комірок, виходить... Там теж немає дротів!
Там мова про 300вт на всю станцію (або павербанк) і 200Аг на окрему комірку якщо це не збірка. Але взагалі я не розумію навіщо вони висрали це, можливо хтось забув «м» перед «Аг». Просто більшості людей достатньо буде 105Аг - 16s за очі. А тепер доведеться збирати 280Аг - 8s і брати інвертори 24В яких тупо менше вибір.Закон писав великий електрик - 300Вт або 200Аг Хтось десь бачив комірку на 1.5В і 200А?)
Навіть дивно, як вони в одному законі порівняли мяко кажучи потужні павербанки з майбутніми силовими акумуляторними збіркамиТам мова про 300вт на всю станцію (або павербанк) і 200Аг на окрему комірку якщо це не збірка. Але взагалі я не розумію навіщо вони висрали це, можливо хтось забув «м» перед «Аг». Просто більшості людей достатньо буде 105Аг - 16s за очі. А тепер доведеться збирати 280Аг - 8s і брати інвертори 24В яких тупо менше вибір.
Тобто попадають під оподаткування і крапка, хтоб там що не молов.У Держмитслужбі попередили, що окремі літій-іонні комірки ємністю менш як 200 А/год НЕ підпадають під дію вказаних законів.