HELP EaSun Solar-SMG-II-4KW-24V

MykolaTs

Tier3
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
4
Бали
3
Сонячні панелі
Немає
Інвертор
EASUN
Допоможіть вирішити дві проблеми.
Перша:
З моменту встановлення, в додатку помилка PV undervoltage Alarm Code 6.
Івертор використовується без сонця, тільки батарея.

Друга:
Інвертор в постійному підтриманні струму та кулери не замовкають на малих обертах.

Вкладення

• IMG_1309.jpeg
    IMG_1309.jpeg
    164,2 Кб · Перегляди: 39
  • IMG_1310.jpeg
    IMG_1310.jpeg
    1,1 Mб · Перегляди: 43
Доброго дня. Маю такий самий інвертор та такуж саму проблему с Alarm Code 6

Підкажіть будь ласка якось вдалося вирішити?

Судячи зі всього нам попалися браковані інвертори. треба нести до сервісу

Я з такою помилкою у продавця віджав 50% вартості. Зверніть увагу на вході підключення сонячних панелей є напруга 11-13В? PV, також замірье мультиметром.

Допоможіть вирішити дві проблеми.
Перша:
З моменту встановлення, в додатку помилка PV undervoltage Alarm Code 6.
Івертор використовується без сонця, тільки батарея.

Друга:
Інвертор в постійному підтриманні струму та кулери не замовкають на малих обертах.
Аналогічна ситуація. Якось вирішили? У мене пише що на pv вході 30 вольт. Продавець пише, що це норма і таке буває.

У когось вдалося вирішити це питання? Мені вчора порадили поставити резистор, но не факт що допоможе.

С
У когось вдалося вирішити це питання? Мені вчора порадили поставити резистор, но не факт що допоможе.
Ставив резистор на 100кОм, напруга PV падала до нуля. Але на постійну роботу я його не використовую (резистор).
Хто порадив?

С

Ставив резистор на 100кОм, напруга PV падала до нуля. Але на постійну роботу я його не використовую (резистор).
Хто порадив

Добрый день!
у меня инвертор на панели управления тоже показывает значение 30Вольт (физически наличие вольтметром на контактах проверял, показывает 30 вольт)....Есть (предполагаю что из за этого) долгое переключение на питание от городской сети. Хочу узнать, ставили резистор вы или нет, какой результат? (спасибо)

Останнє редагування:
Добрый день!
у меня инвертор на панели управления тоже показывает значение 30Вольт (физически наличие вольтметром на контактах проверял, показывает 30 вольт)....Есть (предполагаю что из за этого) долгое переключение на питание от городской сети. Хочу узнать, ставили резистор вы или нет, какой результат? (спасибо)
Я ставив резистор. Думаю що перехід довгий но мережу не повний х наявністю напоуги на PV вході. Якщо чесно то мені навіть подобається що перехід довгий, їх час щоб мережа устаткувалася.

Відкрив спір, зняв відео, додав фото, скріни з есссмарт про напругу на пв вході. Спочатку продаван сказав що це норма, 0 компенсації, потім запрапонував 25 дол, потім 28, потім знову 0, втрутився аліекспрес , і також 0 запропонував або завантажити додаткові докази, я ще раз зняв відео, щось написав , типу так не має бути, загалом нічого нового, і вже потім алі запропонував 46 дол, я погодився.

Я ставив резистор. Думаю що перехід довгий но мережу не повний х наявністю напоуги на PV вході. Якщо чесно то мені навіть подобається що перехід довгий, їх час щоб мережа устаткувалася.
А чому не розглядали поставити реле напруги? це вирішує питання затримки при переході на мережу, щоб всі перехідні процеси і коливання вирівнялися.

А чому не розглядали поставити реле напруги? це вирішує питання затримки при переході на мережу, щоб всі перехідні процеси і коливання вирівнялися.
Реле напруги і так стоїть. Мені якби зовсім не шкодить що він довго перемикається. На 2 хв. Яжовше попрацює від АКБ. І всього то

Відкрив спір, зняв відео, додав фото, скріни з есссмарт про напругу на пв вході. Спочатку продаван сказав що це норма, 0 компенсації, потім запрапонував 25 дол, потім 28, потім знову 0, втрутився аліекспрес , і також 0 запропонував або завантажити додаткові докази, я ще раз зняв відео, щось написав , типу так не має бути, загалом нічого нового, і вже потім алі запропонував 46 дол, я погодився.
Точно так робив, я напевно був першим. Повернули 50% $130

Тема ушла от технической составляющей в сторону финансовой))
я правильно понимаю, что установка резистора вопрос не решила? и какой мощности резистор был?

Тема ушла от технической составляющей в сторону финансовой))

я правильно понимаю, что установка резистора вопрос не решила? и какой мощности резистор был?
Рішила, напруга стала нуль. 0,125 Вт. ~ 100 кОм . Але на постійно ч його не ставив. Це напруга витоку транзисторів, струму там немає.

Назад
Угорі