инвертор Growatt SPF 6000 ES Plus

Доброго здоров'я, спільнотою !
Вчора нарешті запустив повністю придбаний ще минулого року інвертор Growatt SPF 6000 ES+.
АКБ 16 кВт (самозбір з 16 комірок ЕVE 314 ah, BMS JK PB2A16S20P).
Виділив, перекомутував та підключив на один МРРТ10 панелей AmeriSolar 285 із дахового сонячного поля мережевого інвертора.
Мережу наразі відключив повністю.
Три тижні, як придбана "електричка" та два дні, як змонтований резервно/допоміжний електрокотел 9 кВт та бак для гарячої води 100л з комбінованим нагрівом (газ та ТЕН 3 кВт).
Поки що генерації вистачає (за сьогоднішній не найсонячніший день вже згенеровано 14 кВт), а восени перед зимовим сезоном буду ставити на землі ще один стрінг з 8 ми панелей 550-600 Ватт на другий МРРТ (хоча на літо вони будуть мені непотрібні, нажаль).
Наразі все влаштовує, вентилятори шумлять в міру, "свисток" поки не підключав...

Вкладення

• IMG_20250622_181300.jpg
    IMG_20250622_181300.jpg
    3,8 Mб · Перегляди: 13
Підключив "свисток" без особливих проблем. При реєстрації вказував Польщу, так як інвертор був придбаний і привезений з Польщі та універсальний код ANXQ3. Код підтвердження прийшов на ел.пошту.
Прийшлося використовувати подовжувач USB, так як у конкретно моєму випадку пристрій не вдалося підключити напряму в інвертор через особливості підключення провідників входу-виходу по змінному струму.
Продовжую насолоджуватися життям без використання зовнішньої мережі.

Назад
Угорі