crowl
Tier1
- Реєстрування
- 5 Гру 2024
- Дописи
- 106
- Бали
- 28
хаха, якщо решта 3.34, то дохла комірка взагалі 0 вольт. А ми знаємо шо мінімальна 2.5 вольт. В мене взагалі батарея вже 100 разів мертва мала бути ше до початку зарядки.ну то ми повернулися туди звідки почали
3.34*15 = 50.4 як що загальна напруга при цьому 54.4 (цілком нормальна напруга) то на 16-той буде 4 В
І ви забуваєте, шо швидкість абсорбції тухлої комірки нелінійно а КВАДРАТИЧНО вища ніж в заряджених бо різниця потенціалів в РАЗИ більша
балансир lifepo4 це лохотрон бо балансувати може лише на 3.4+ вольт. Плюс ваші системи не сидять на зарядці стільки часу шоб ваш активний балансир встиг перекачати 100 ампер в неї. Якшо струм балансира всього 2 ампери це 50 годин. Якшо 10 то 10 годин.як вона збалансується без балансира?
Треба думати і розбиратись.
А я балансую по найменшій напрузі, все коло собі помаленько доходить до 3.4 вольт, бо заряджаю не 3.55 і 3.65 як ви, а 3.4 вольт і ті шо ше не добрали абсорбують протягом 5-10 годин.
Я працюю лише фізичними законами, так званим асемблером в тих системах. І своїм мозком налаштовую ліміти зарядки, розрядки, абсорбції, балансуваннях так, як і у ваших BMS роблять.
як як - фізика і закон ОМА.як вона збалансується без балансира?