Комунікація інвертора Anenji 6.2kw і батареї Dyness B4850

По версії прошивки 2.0.1 і такими рекзюками, проблема збереглась (рандомно відвалюється раз на день), зараз перешив на версію 2.0, тестую. Може збільшити резистори, як хто вважає?
Не помічали на який час відвалюється якщо нічого не робити (5 хвилин)? Вимк/Ввімк живлення адаптера не допомагає?

Не помічали на який час відвалюється якщо нічого не робити (5 хвилин)? Вимк/Ввімк живлення адаптера не допомагає?
Доброго дня, допомогло тільки перезавантаження батареї. Що цікаво, зняв версію 2.0.1, причепив версію 1.0, не запрацювало поки не вимкнув/увімкнув батарею

Зараз перешив на версію 2.0, тестую день приблизно, поки не відвалювалось

Доброго дня, допомогло тільки перезавантаження батареї. Що цікаво, зняв версію 2.0.1, причепив версію 1.0, не запрацювало поки не вимкнув/увімкнув батарею
Так це той самий кейс що був і у мене. Лише доводить, що саме батарея переходить такий в стан коли перестає відповідати незалежно від зовнішньго світу і версії адаптера, але що її до цього приводить, це питання відкрите... Є припущення, що єдина відмінність від 1 версіії на якій працює типу "стабільно" (перевіряв особисто) це те, що на батарею приходять пакети данних від інвертора, які вона "не дуже розуміє", і чомусь вирішує відрубатись, взагалі-то це дивно. Буду ще тестувати, в принципі, можу вирішити це радикально, типу відправляти останній отриманий пакет від батареї на інвртор (такий собі кеш), але у цьому випадку від`єднання від батаеї інвертор бачити не буде (помилка 19), а це спірне питання...

Назад
Угорі