Комунікація інвертора Anenji 6.2kw і батареї Dyness B4850

Вітаю зі святами.
У мене зараз Anenji 6.2 + wifi у зв'язці з Dyness B3. Пряме підключення працює, але хочу налаштувати комутацію.
Я допустив помилку при купівлі ардуїнки і придбав Arduino Every на ATmega4809, тому зіткнувся з наступною проблемою, на дану версію не можу завантажити зкомпільовану прошивку з .hex файлу. Намагався по гайдах і засобами Arduino IDE і через інші програми. Нічого не виходить. Заливається тільки з коду, пробував на прикладі blink.
Технічно зробити прошивку під новий процессор можливо, але не доцільно і вам буде дешевше придбати "правильну" ардуінку за пару баксів.

доброго дня спільнота!
Підкажіть де можна придбати адаптер для зʼєднання Anenji6,2 з вбудованим wi-fi до dyness b4850 і як його підʼєднати щоб працювало бмс батареї?

доброго дня спільнота!
Підкажіть де можна придбати адаптер для зʼєднання Anenji6,2 з вбудованим wi-fi до dyness b4850 і як його підʼєднати щоб працювало бмс батареї?
Вітаю.
Його потрібно робити самому. Або запитайте у тих хто вже зробив собі, можливо вони зможуть допомогти.

Вітаю знову.
На скільки я зрозумів то проблема комутації Anenji 6.2 та Dyness b4850 або, в моєму випадку, Dyness b3 в тому що на інверторі і АКБ різні версії протоколу Pylon ( якщо не правий -виправте).
Тоді постає наступне питання. Чи можливо прошити щось одне з двох( інвертор або АКБ) щоб версії протоколу були однакові?

Вітаю знову.
На скільки я зрозумів то проблема комутації Anenji 6.2 та Dyness b4850 або, в моєму випадку, Dyness b3 в тому що на інверторі і АКБ різні версії протоколу Pylon ( якщо не правий -виправте).
Тоді постає наступне питання. Чи можливо прошити щось одне з двох( інвертор або АКБ) щоб версії протоколу були однакові?
Думаю що не можливо

Підкажіть будь ласка, а якщо інвертор Anenji 6.2 и батарея Dyness DL5.0C буде працювати чи також потрібно робити адаптер? Уже замовив і тепер думаю чи підійде..

Підкажіть будь ласка, а якщо інвертор Anenji 6.2 и батарея Dyness DL5.0C буде працювати чи також потрібно робити адаптер? Уже замовив і тепер думаю чи підійде..
Працює без адаптера, 2-3 діп до гори, кабель з комплекту акб Гроват, і в меню інвертора 5 параметр li4.

друзі, на anenji можна обʼєднувати вхідний і вихідний нулі?

пішов перевірю, дякую

День 9
Доробив Nano версію Dyness адаптера - все пряцює як годинник! Для ентузіастів, або кому просто цікаво, публікую все необхідне для самостійної збірки.

1. Схема (для школярів). Кондюків може стільки і не треба, але мені з ними спокійніше.
Переглянути вкладення 6507
2. Прошивка: dyness_adapter_v0.1.zip
3. Інтрукція по прошивці - я не перевіряв, але якщо будут проблемі пишить, знайду іншу.
4. Інвертор переводимо в Li2 або LIL (в залежності у кого який).
5. На батареї джампери виставляемо так: 0100 (PYLON протокол).
6. Патч-корди робимо згідно інструкцій до інвертора та батареї. На схемі приклад для Anenji 6.2kw.
7. Макет зараз виглядає так і вже в роботі. Начеб-то все!

Переглянути вкладення 6508

P.S. На дакстормі знайшов +5в прямо на колодці RJ45, від них і заживився. На аненжі здається такого нема, тому там зовнішне живлення, наприклад, зарядка від будь-якого телефона. Тепер точно все!
Ви на дакстроні тестували цю приблуду? На якому піні +5в. У мене теж дакстромн, і теж хочу бачити, що ж коїться з батареєю

Ви на дакстроні тестували цю приблуду? На якому піні +5в. У мене теж дакстромн, і теж хочу бачити, що ж коїться з батареєю
Так, і зараз стоїть на Дакстромні, тільки 2 версія адаптера. Якщо не помиляюь на 4 піні +5в, але краще перевірити тестером, можливо в новіших інверторах щось змінилося.

Так, і зараз стоїть на Дакстромні, тільки 2 версія адаптера. Якщо не помиляюь на 4 піні +5в, але краще перевірити тестером, можливо в новіших інверторах щось змінилося.
Друга версія стабільно працює?
Ви часом їх не продаєте?

Друга версія стабільно працює?
Ви часом їх не продаєте?
Друга час від часу рандомно відпадає у мене на Anenji 6,2. Все перепробував і резистори збільшував опір і робив гальванічну розвязку живлення, окремо arduino, окремо rs-485, рандомно відпадає, допомагає викл/вкл батарею. Перша версія на Anenji працює як годинник

Друга час від часу рандомно відпадає у мене на Anenji 6,2. Все перепробував і резистори збільшував опір і робив гальванічну розвязку живлення, окремо arduino, окремо rs-485, рандомно відпадає, допомагає викл/вкл батарею. Перша версія на Anenji працює як годинник
А кондер пробували ставити як тут? Не віриться, що взагалі ніяк не подіяло.
120 Ом резистор на rs-485 модулі звониться між А і B?
До якого опору збільшували резюки?

Назад
Угорі