JILEXANDR
Tier3
- Реєстрування
- 4 Чер 2025
- Дописи
- 7
- Бали
- 3
- Інвертор
- Deye 6k-sg05lp1-eu
Довго думав що купувати і як далі розвивати власну СЕС (наразі є 2 панелі і Roexby RT-700W, якось писав в пов'язаній темі https://greenpowertalk.tech/threads/mikroinvertori-vibir-poradi-vidguki.1753/)
Від сьогодні став власником Deye SUN-6K-SG05LP1-EU, хочу приготуватись до можливих виключень і почати без панелей, лише на акумуляторах, для початку 10 квт/г. Власне хочу поради щодо них, яку саме модель і де купити якісні вже на ринку в нас, без ввозу з-за кордону, на що варто звернути увагу.
За замовчуванням дивлюсь на Deye SE-G5.1 Pro-B - 51.2V 5.12kWh, ціни сильно різняться, 5квт/г можна взяти як за 35к так і за 50к, і це дуже така велика різниця, не хочеться переплачувати ні за що, але бюджет є якщо треба буде.
Власне план такий:
- купити інвертор (готово)
- купити 2 акумулятори
- купити 19 дюймову стійку під акумулятори
- купити допоміжне обладнання (захист, автомати)
- знайти спеціаліста який все підключить (якщо самому це здасться ризиковим з точку зори безпеки)
Від сьогодні став власником Deye SUN-6K-SG05LP1-EU, хочу приготуватись до можливих виключень і почати без панелей, лише на акумуляторах, для початку 10 квт/г. Власне хочу поради щодо них, яку саме модель і де купити якісні вже на ринку в нас, без ввозу з-за кордону, на що варто звернути увагу.
За замовчуванням дивлюсь на Deye SE-G5.1 Pro-B - 51.2V 5.12kWh, ціни сильно різняться, 5квт/г можна взяти як за 35к так і за 50к, і це дуже така велика різниця, не хочеться переплачувати ні за що, але бюджет є якщо треба буде.
Власне план такий:
- купити інвертор (готово)
- купити 2 акумулятори
- купити 19 дюймову стійку під акумулятори
- купити допоміжне обладнання (захист, автомати)
- знайти спеціаліста який все підключить (якщо самому це здасться ризиковим з точку зори безпеки)