ghfijhg
Tier2
- Реєстрування
- 13 Бер 2025
- Дописи
- 60
- Бали
- 8
- Сонячні панелі
- jkm245p-60, Schoot poly 235
- Інвертор
- Anenji ANJ-HHS-11KW-48V-WIFI
Можливо комусь стане в нагоді.
Я тиривалий час був прихильником "кисляків" свинцево-кислотних АКБ, але все колись закінчується. Оскільки останнім часом якість свинцевих АКБ знижувалась, постало питання переходу на літієві АКБ. І от подивившись ролик шановного відеоблогера "VM" про АКБ на базі комірок BYD Blade ------
, таки переконав себе придбати літій. А саме LS Battery 7.5kW, комірки 150 Ah, BMS ---- JBD BMS серії UP16S019 на 100A. Я розумів що ці АКБ будуть з косяками, адже не так давно й зʼявились на світ, але підкупила, можлива більша безпека при експлуатації в деревʼяній хаті, ну виходячи з оглядів в інтернет. Отже придбав дві такі батареї, останньої ревізії із вбудованими WiFi та Bluetooth. Звісно зіткнувся з "нюансами", якщо не назвати це проблемами. Про що і повідаю трошки далі.
Я тиривалий час був прихильником "кисляків" свинцево-кислотних АКБ, але все колись закінчується. Оскільки останнім часом якість свинцевих АКБ знижувалась, постало питання переходу на літієві АКБ. І от подивившись ролик шановного відеоблогера "VM" про АКБ на базі комірок BYD Blade ------
Вкладення
Останнє редагування: