Мій досвід станції на Одещині

matvs

Tier2
Реєстрування
22 Тра 2021
Дописи
70
Бали
18
Сонячні панелі
rizen
Інвертор
solis
Гофра заходить в інвертор?
По фото не зрозуміло, що пішло під панелі. 3 по 40*20?

Гофра заходить в інвертор?
По фото не зрозуміло, що пішло під панелі. 3 по 40*20?
Так, але там гофра заходиться спочатку в роз'єм, яки потім приєднюється в інвертор.
Так, горизонтальні балки під панелями 40*20 по три на кожну панель. Я розумію, що вони затонкі, проте їх болтами легше кріпити до перпендикулярних балок. Тому для збільшення жорсткості та надійності я ще одну балку під панель використав.

Ще одне фото
20210927_092646.jpg

Электро фиат - зачетный :) Электроавтомобиль обязательно всегда ставить в тени, иначе сильный нагрев салона неминуемо будет ускорять деградацию батареи , я бы на Вашем месте еще и окна оставлял открытыми.

Останнє редагування:
Заодно поділюсь кресленнями конструкції та електричною схемою підключення до інвертора. Можливо комусь пригодиться. plan_ses_mykolaivka_rev_8.jpg
sxema_el_mykolaivka_rev_1.jpg

Дякую. По фото там щось набагато менше, ніж 60*30, але фото часто оманливі.
Самі панелі прикріплені до 40*20, а труби 40*20 вже кріпляться на 60*30. В свою чергу, 60*30 вже кріпляться на вертикальні стовпи 80*40.

Мatvs, Ви пишете( коли відкрити посилання в першому пості)
Також слід врахувати, що фірма, яка встановлювала мені сонячну станцію, виявилась непорядною: вони в перший день роботи станції спалили мені інвертор, а гарантії на нього не дали.
Тобто слід розуміти, що інвертор Ви купували в одній фірмі (яка не дала гарантії на нього (чому не дала?)), а монтаж робила інша? Наступні інвертори, які Ви купили інсталювали власноруч?

Мatvs, Ви пишете( коли відкрити посилання в першому пості)

Тобто слід розуміти, що інвертор Ви купували в одній фірмі (яка не дала гарантії на нього (чому не дала?)), а монтаж робила інша? Наступні інвертори, які Ви купили інсталювали власноруч?
Інвертор я купляв разом з представником фірми, яка робила монтаж. Я думаю, що така проблема з гарантією Солісів по усій Україні. Гарантійний ремонт є платним. На мою думку, великі монтажні фірми, які мають репутацію, замінюють інвертори за свій кошт.
Наступний інвертор на другій сонячній станції я інсталював власноруч.

На мою думку, великі монтажні фірми, які мають репутацію, замінюють інвертори за свій кошт
А що їм робити коли їхні монтажники щось не так зробили? Да і беруть грошей за монтаж (великі монтажні фірми) вони побільше...

А що їм робити коли їхні монтажники щось не так зробили? Да і беруть грошей за монтаж (великі монтажні фірми) вони побільше...
Треба все робити самому або правильно - оформляти договір і прописувати усі дрібні деталі. Я договору не оформляв, а повірив на слово. Без договору нічого не зробите. А кричати хто винен, як там на словах домовились, це тупо. Та і довести, що інвертор згорів по причині монтажників не можливо. Можливо, був бракований інвертор., хоч моя думка він просто перегрівся від перенавантаження на 37 кВт панелей коли сонце присвітило. Тому інвертори Соліс я нікому не рекомендую.

а що там з ремонтом Солісу, вже запрацював?

, хоч моя думка він просто перегрівся від перенавантаження на 37 кВт панелей коли сонце присвітило. Тому інвертори Соліс я нікому не рекомендую.
чому в мене не горять при потужності 39кВт?

ЩО я роблю не так?

чому в мене не горять при потужності 39кВт?

ЩО я роблю не так?
Та тут багато чинників. Це ж залежить від сонця, вітру, температури, місця де інвертор змонтований, напруги в мережі... можливо вам щастить, що інвертор не попав під такі умови.

Та тут багато чинників. Це ж залежить від сонця, вітру, температури, місця де інвертор змонтований, напруги в мережі... можливо вам щастить, що інвертор не попав під такі умови.
ви мабуть не зрозуміли, я не користувач, геть не користувач. Я окрім того что постачальник цих інверторів, ще і маю сервіс повноформатний з штатним інженером. Варюся в тому кожен день. Тому і птитаю -

що я роблю не так, чтому в мене вони не горять?

Назад
Угорі