Мониторинг для инверторов Huawei

Від прошивки не залежить. Всі регістри та їх вміст прописані в мануалі MODBUS Interface Definitions.
Якби залежало, то разом зі зміною прошивки інвертора необхідно було б змінювати прошивку на SmatrLogger та(або) SmartDongle.
Це мені сказав той, хто створював sun.restudio, сам не вникав. Не довіряти йому сенсу немає. Безперечно сенс у ваших словах є.
Хоча свої інвертори я перепрошивав, для коректної роботи зі SmartLigger -ом

Це мені сказав той, хто створював sun.restudio, сам не вникав. Не довіряти йому сенсу немає. Безперечно сенс у ваших словах є.
Хоча свої інвертори я перепрошивав, для коректної роботи зі SmartLigger -ом
У мене на першому плані стоїть офіційна інформація, якій перш за все довіряю.
Судячи з оф. документу (MODBUS Interface Definitions), останні зміни якого відбулись 2017-04-27. За цей час гарантовано виходили нові версії прошивок. Але сам документ не змінювався.
Різниця, як виявилось, є самих інверторах. Інші моделі інверторів, наприклад, SUN2000-17KTL, мають інший опис протоколу. Може через це "сказав той, хто створював sun.restudio"?

У мене на першому плані стоїть офіційна інформація, якій перш за все довіряю.
Судячи з оф. документу (MODBUS Interface Definitions), останні зміни якого відбулись 2017-04-27. За цей час гарантовано виходили нові версії прошивок. Але сам документ не змінювався.
Різниця, як виявилось, є самих інверторах. Інші моделі інверторів, наприклад, SUN2000-17KTL, мають інший опис протоколу. Може через це "сказав той, хто створював sun.restudio"?
Ні, саме про 33КТЛ йшла мова. Перші мої інвертори (33КТЛ-А) я купив осінню 2017, а коли вони виготовлені - не дивився. Але у всіх "Protocol version D2.2"

Ні, саме про 33КТЛ йшла мова. Перші мої інвертори (33КТЛ-А) я купив осінню 2017, а коли вони виготовлені - не дивився. Але у всіх "Protocol version D2.2"
Офіційний документ по 33KTL стверджує, що опис протоколу для цих інверторів справедливий для версій прошивки V200R002C00/C01 або пізніших (Firmware version: V200R002C00/C01 or later) Про D2.2 не знайшов інформації.
Може ми переглядаємо різні описи протоколу?
Я користувався тим документом, що у мене є. Усі перевірені мною регістри містили правильну інформацію. Звісно, що абсолютно всі регістри та команди я не перевіряв. Але помилок у описі я не виявив.

Офіційний документ по 33KTL стверджує, що опис протоколу для цих інверторів справедливий для версій прошивки V200R002C00/C01 або пізніших (Firmware version: V200R002C00/C01 or later) Про D2.2 не знайшов інформації.
Може ми переглядаємо різні описи протоколу?
Я користувався тим документом, що у мене є. Усі перевірені мною регістри містили правильну інформацію. Звісно, що абсолютно всі регістри та команди я не перевіряв. Але помилок у описі я не виявив.
Прошивки від
V200R002C00SPC112
до
V200R002C00SPC125
Є окрема графа протокол 2.2

Прошивки від
V200R002C00SPC112
до
V200R002C00SPC125
Є окрема графа протокол 2.2
А якщо firmware вищої версії, що тоді? В мануалі не пишеться?
В тому інверторі, з яким я працював, версія firmware V200R002C00SPC126. Наче не попадає у вказаний діапазон. Але ж все працює...
Ми, мабуть, дивимось на різні редакції мануалів.

А якщо firmware вищої версії, що тоді? В мануалі не пишеться?
В тому інверторі, з яким я працював, версія firmware V200R002C00SPC126. Наче не попадає у вказаний діапазон. Але ж все працює...
Ми, мабуть, дивимось на різні редакції мануалів.
я вичитував з інверторів регістри починаючи з версії 121 по останню на сьогодні 131. Можу сказати - основні регістри (входи/виходи струм, напруга, ененргія, виробітка по мррт не змінилася.

я вичитував з інверторів регістри починаючи з версії 121 по останню на сьогодні 131. Можу сказати - основні регістри (входи/виходи струм, напруга, ененргія, виробітка по мррт не змінилася.
и вдогоночку.
Приехал новый 30KTL-M3
Так вот нем Modbus definitions уже совершенно другой (чем в 33KTL-A)
V3

Доброго дня уміння новий інвертор. приложения sun2000 скачал на телефон і незапускаєт уміння андроид .версія 10

Запускати толька через айфон 7 тоже саму програму скачал

На айфон обновилися програма sun2000 на новую версию а на андроиде нет

На айфон обновилися програма sun2000 на новую версию а на андроиде нет
ну так на плеймаркеті (під андроїд) версія стара (2.х). А треба 3.х. Вона є зараз або на хуавей апп
або безпосередньо за посиланням

Причому, станом на сьогодні, інвертори М3 можна читати лише новими версіями
fusionsolar, sun2000 та pv inverter. І не можна читати через шнурок.
Інвертора Huawei 33KTL-A це не стосується.

Fusionsolar програма тож незапускаєт скани ровал код и непотключаеться

Fusionsolar програма тож незапускаєт скани ровал код и непотключаеться
Какой именно у вас инвертор - точная модель
Какой именно там мониторинг стоит?
Попробуйте с андроида через шнурок

HUAWEI SUN2000-30KTL-M3 (30 КВТ, 3 ФАЗІ, 4 MPPT)​

Через wifi заходиш и пишеш пароль Changeme

Aйфон 6 запустил

Нада до инвертора купить айфон за200долар

Назад
Угорі