MUST-PV18-3224 VPM II все по поличках

Десь так.

Вкладення

• IMG_20260221_105806.jpg
    IMG_20260221_105806.jpg
    1,6 Mб · Перегляди: 16
Я ось такий заказав, а теперь переймаюсь... чи пiдiйде

Не підійде. Він , навіть якщо відрізати наконечник під болт і переобтиснути на штирьовий (ншв) не влізе. Ото вище - тільки таке підійде.

Нi, пишуть достатьно серьйознi користувачi. Я не маю профiльной освiти в цьому секторi, тому менi важкувато оцiнiти ризики
У мене був трохи більшого сечения провід з наконечником, я його відкусив, канцелярським ножем зменшив діаметр, тоді він важко но ввійшов. В ідеалі треба було пропояти, но по ітогу забив. Єдине що потрібно було знайти якусь перегородку з дієлектрика, бо дуже близько провода розташовані в клемнике. Звісно прі таком з'єднані з часом контакт послабится, но як варіант можно буде раз в півроку проводити профілактику та підтягувати гвинти.

У мене був трохи більшого сечения провід з наконечником, я його відкусив, канцелярським ножем зменшив діаметр, тоді він важко но ввійшов. В ідеалі треба було пропояти, но по ітогу забив. Єдине що потрібно було знайти якусь перегородку з дієлектрика, бо дуже близько провода розташовані в клемнике. Звісно прі таком з'єднані з часом контакт послабится, но як варіант можно буде раз в півроку проводити профілактику та підтягувати гвинти.
У Вас Must Pv18-3224?
Якщо так - будь ласка скажiть який там розмiр той дирки, куди дрiт пхати :)

Ви йому лайк навіть поставили. #417

Коротше,я заплутався. В в мануалi пишуть 2*6 AWG.
Ткнiть будь ласка менi пальцем - що менi за дрiт потрiбен.

Можете купити окремо накінечники такі і обжати на тому кабелі що вже замовили. Часто є така послуга в оф лайн магазинах.
Ті колодки під 25мм2 вроді, і то може не влізти.

Вкладення

• Screenshot_20260221-174934.png
    Screenshot_20260221-174934.png
    624 Кб · Перегляди: 5
Можете купити окремо накінечники такі і обжати на тому кабелі що вже замовили. Часто є така послуга в оф лайн магазинах.
Ті колодки під 25мм2 вроді, і то може не влізти.
Там ще е можливiсть перезаказати, але там отакий ПВ-3 25 мм²
Цей пiдiйде?

Це 16мм2 , але це замало. Якщо ви впевнені що в інверторі буде колодка то нашо кабеля болт-болт, треба щоб був з однієї сторони штир. Так 25мм2 якраз Ок.
Друже - дуже тобi вдячний. Бо бляха, зовсiм заплутався я в цiх awg пв
Дякую!!!

Це 16мм2 , але це замало. Якщо ви впевнені що в інверторі буде колодка то нашо кабеля болт-болт, треба щоб був з однієї сторони штир. Так 25мм2 якраз Ок.
Болт - болт у них по замовчанню, но в понедiлок спрошу, може переобтиснуть на штир

Під такі клеми, якщо дріт входить плотно, тобто заповлює відкрите вікно клеми, наконечники не потрібні. З наконечником буде меньша площа контакту. Наконечники потрібні якщо дріт "розлющує" при затисканні в клемі.

Під такі клеми, якщо дріт входить плотно, тобто заповлює відкрите вікно клеми, наконечники не потрібні. З наконечником буде меньша площа контакту. Наконечники потрібні якщо дріт "розлющує" при затисканні в клемі.
Справа в тому що я не знаю який там отвір, в цієї колодке. І тому не можу зрозуміти який мені потрібно дріт.
Мені написали що 25 мм² норм. Ну сподіваємося.
В мануалі отаке:

Вкладення

• AWG.png
    AWG.png
    6,5 Кб · Перегляди: 7
Останнє редагування:
Не слухайте дурниці про необтиснуті кабелі. Це ще канає з ПВ-2. ПВ-3 "згорить" рано чи пізно і спалить ще й роз'єм. В наконечнику жили стискаються до стану холодної зварки , а контакт в роз'ємі забезпечується рівною геометрією заводського наконечника , а не розпушеними жилами.

Да ну хлопці ви і чудете , в мене кабеля по 35 мм , і наконечник той тяжко впихнути в клемник , тільки не беріть оті з вухами як у чебурашки , бо вони по ширині не входять. Я свої купляв в 24 році в " Електропроводкі" по 95 гривен , що зараз за гімно продають я не в курсі. Та на фото все видно. І мій 3 кіловатник працює літом як трактор і нічого там ще не сплавилось.

Вкладення

• Screenshot_20260221-174934.jpg
    Screenshot_20260221-174934.jpg
    359,5 Кб · Перегляди: 6
Да ну хлопці ви і чудете , в мене кабеля по 35 мм , і наконечник той тяжко впихнути в клемник , тільки не беріть оті з вухами як у чебурашки , бо вони по ширині не входять. Я свої купляв в 24 році в " Електропроводкі" по 95 гривен , що зараз за гімно продають я не в курсі. Та на фото все видно. І мій 3 кіловатник працює літом як трактор і нічого там ще не сплавилось.
У Вас той що на фото?

Ніііі. Він похожий , шукайте , щоб влазив кабель 35 і сама голка була велика. Доречі на моєму посиланні в описі написано " під опресовку " , не може наконечник під прес бути зі швом , він розлізеться при обтисканні , й матриця не вдерже. Так що тому що написано не завжди можна вірити , він під пайку . Тому свої я паяв. А кабеля і нормальні клеми я купував на ЛОХі у мужика з Дніпра , у нього і наконечники повноцінні що влазе реальні 35 мм і кабель ПВ3 м'який і продає по 10см. На жаль контактів не зберіг.

Назад
Угорі