Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я ось такий заказав, а теперь переймаюсь... чи пiдiйдеДесь так.
У мене був трохи більшого сечения провід з наконечником, я його відкусив, канцелярським ножем зменшив діаметр, тоді він важко но ввійшов. В ідеалі треба було пропояти, но по ітогу забив. Єдине що потрібно було знайти якусь перегородку з дієлектрика, бо дуже близько провода розташовані в клемнике. Звісно прі таком з'єднані з часом контакт послабится, но як варіант можно буде раз в півроку проводити профілактику та підтягувати гвинти.Нi, пишуть достатьно серьйознi користувачi. Я не маю профiльной освiти в цьому секторi, тому менi важкувато оцiнiти ризики
Який вище? Ткнiть пальцем, будь ласкаНе підійде. Він , навіть якщо відрізати наконечник під болт і переобтиснути на штирьовий (ншв) не влізе. Ото вище - тільки таке підійде.
У Вас Must Pv18-3224?У мене був трохи більшого сечения провід з наконечником, я його відкусив, канцелярським ножем зменшив діаметр, тоді він важко но ввійшов. В ідеалі треба було пропояти, но по ітогу забив. Єдине що потрібно було знайти якусь перегородку з дієлектрика, бо дуже близько провода розташовані в клемнике. Звісно прі таком з'єднані з часом контакт послабится, но як варіант можно буде раз в півроку проводити профілактику та підтягувати гвинти.
А як в нього запхати дрiт, шоб обжати? Вiн туди вопхнеться? Чи шо робити? Вiдмiняти замовленняВи йому лайк навіть поставили. #417
Там ще е можливiсть перезаказати, але там отакий ПВ-3 25 мм²Можете купити окремо накінечники такі і обжати на тому кабелі що вже замовили. Часто є така послуга в оф лайн магазинах.
Ті колодки під 25мм2 вроді, і то може не влізти.
Це 16мм2 , але це замало. Якщо ви впевнені що в інверторі буде колодка то нашо кабеля болт-болт, треба щоб був з однієї сторони штир. Так 25мм2 якраз Ок.пишуть 2*6 AWG
Друже - дуже тобi вдячний. Бо бляха, зовсiм заплутався я в цiх awg пвЦе 16мм2 , але це замало. Якщо ви впевнені що в інверторі буде колодка то нашо кабеля болт-болт, треба щоб був з однієї сторони штир. Так 25мм2 якраз Ок.
Болт - болт у них по замовчанню, но в понедiлок спрошу, може переобтиснуть на штирЦе 16мм2 , але це замало. Якщо ви впевнені що в інверторі буде колодка то нашо кабеля болт-болт, треба щоб був з однієї сторони штир. Так 25мм2 якраз Ок.
Справа в тому що я не знаю який там отвір, в цієї колодке. І тому не можу зрозуміти який мені потрібно дріт.Під такі клеми, якщо дріт входить плотно, тобто заповлює відкрите вікно клеми, наконечники не потрібні. З наконечником буде меньша площа контакту. Наконечники потрібні якщо дріт "розлющує" при затисканні в клемі.
У Вас той що на фото?Да ну хлопці ви і чудете , в мене кабеля по 35 мм , і наконечник той тяжко впихнути в клемник , тільки не беріть оті з вухами як у чебурашки , бо вони по ширині не входять. Я свої купляв в 24 році в " Електропроводкі" по 95 гривен , що зараз за гімно продають я не в курсі. Та на фото все видно. І мій 3 кіловатник працює літом як трактор і нічого там ще не сплавилось.