MUST-PV18-3224 VPM II все по поличках

Ну шож yavik, прийдеться вам мабуть купляти окремий контроллер, якщо інвертор не збираєтесь змінювати...
Не повірите, вже поставив і наблюдаю як працюють. Сьогодні гарне сонце генерація на 8:30 ранку на окремому mppt 569Вт (cхід 2 панелі послідовно) і mppt Must 450Вт (2 панелі південь послідовно) загалом 1Квт. Навантажив близько 1,6 Квт

Вкладення

• must_8_30_pivden.jpeg
    must_8_30_pivden.jpeg
    39,5 Кб · Перегляди: 5
  • make_sky_blue.jpeg
    make_sky_blue.jpeg
    48,8 Кб · Перегляди: 5
Останнє редагування:
Нормально все это не работает. Включил панели, дал нагрузку и инвертор выдает 1,6кВт. Убрал нагрузку до 200Вт и по новой нагрузил инвертор и все стало по старому, больше 30А невыдает.

Не повірите, вже поставив і наблюдаю як працюють. Сьогодні на 8:30 ранку на окремому mppt 569Вт (cхід 2 панелі послідовно) і mppt Must 450Вт (2 панелі південь послідовно) загалом 1Квт. Навантажив близько 1,6 Квт
Ну по суті якщо б не підвищення напруги в морози то можна ставити мппт 100в на такі панелі. Дякую!

Нормально все это не работает. Включил панели, дал нагрузку и инвертор выдает 1,6кВт. Убрал нагрузку до 200Вт и по новой нагрузил инвертор и все стало по старому, больше 30А невыдает.
Вот я також наблюдав щось схоже, коли вимкнути і увімкнути сонце ніби тест робить mppt Must і доходило до 1,28Квт, без навантаження і падало до поточного споживання. Але потім коли пішов включити електрочайника на 1,2Квт то вперлось в 800-850Вт. Виходить або оновлювати прошивку або окремий MPPT бо з Ваших 3 панелей ви втрачаєте генрацію на одній. Цікаво чи у PolarYetti генерація не впирається в 800-900Вт при зміні навантаження нижче 800Вт ?

Останнє редагування:
Ну по суті якщо б не підвищення напруги в морози то можна ставити мппт 100в на такі панелі. Дякую!
Я купив 124 версію mppt make sky blue, тому що саме у цій версії верхнє обмеження по напрузі 140В, трохи запасу не завадить

Ці 4 панелі на південь ?

Це STC параметри чи NOCT ?

Для порівняння в мене 4 панелі 565Вт 2S2P 2 панелі на схід та 2 панелі на південь
В мене стабільно 700-950 Вт від них
Їх NOCT параметри
Pmax: 428Вт
Vmp: 39,44 В
Imp: 10,85 А
Voc: 47,09 В
Isc: 11,45 А

Так ось в чому може бути проблема, цікаво чи можливо оновити прошивку в ньому ?
Це STC

Ось NMOT
347W
34.40V
12.89A
28.03V
12.37A

Всі 4 на південь 35угол

Оновити можна церез SolarPowerMonitor, прошивку скоріш за все треба у підтримка маста просити, в відкритому доступі не находив.
Я вже купив новий інвертор Aninerel 6.2кв нову ревізію 26го року, тому потерплю раз в пару днів просто автомат на панелях клацать, поки не встановлю нову систему)

Цікаво коли цей інвертор використовувать тільки як низковольтну мppt зарядку, замість make sky blue, для ще одного невиличкого поля?

Ну деякі інвертори заряджають від мппт взагалі без включення кніпкою...

Назад
Угорі