Must pv18-3224

Доброго дня , інвертор Must pv18-1012vpm не заряджає батарею гелеву 200А/г , або заряджає дуже малим током 1А міняв кліщами.Спробував всі варіанти налаштувань.Все одно не заряджає встановлював і balk і floating в ручному .....
P.S Інвертору більше року до цього на іншій батареї яка вже "померла" ( була б/у) працював та заряджав потім перестав заряджає старий акум я подумав що проблема в акумулятор придбав новий але і новий заряджає не хоче...

МОже треба інвертор в ремонт?

Доброго вечора,підʼєднали інвертор must pv18-3224vpm до мережі,але ще не підʼєднали акб,він не вмикається від мережі 220,це проблема в інверторі чи в чому?дякую за інформацію.
Он и не станет работатьбез АКБ.Никак. только с АКБ

А хто небуть вже підєднував pv18-3224vpm 2 до сонячних панелей? Дуже дивний акгоритм заряду від сонця - максимальний ток заряду від сонця в пунті 11 обмежує весь ток заряду та навантаження. Якщо наприклад вказуєш 15А, під навантаженням 20А бере 15а від сонця та 5 з батареї, хоча якщо вказати 50А то він сразу бачить з панелей 32А. І налаштування 28 ніяк на це не впливає...
А також не перестає заряджати акумулятор від сонця, і перезаряджає не вимикаючись по 17 CV voltage. А це вже небезпечно...
Це у всіх так чи тільки мені пощастило?

А хто небуть вже підєднував pv18-3224vpm 2 до сонячних панелей? Дуже дивний акгоритм заряду від сонця - максимальний ток заряду від сонця в пунті 11 обмежує весь ток заряду та навантаження. Якщо наприклад вказуєш 15А, під навантаженням 20А бере 15а від сонця та 5 з батареї, хоча якщо вказати 50А то він сразу бачить з панелей 32А. І налаштування 28 ніяк на це не впливає...
А також не перестає заряджати акумулятор від сонця, і перезаряджає не вимикаючись по 17 CV voltage. А це вже небезпечно...
Це у всіх так чи тільки мені пощастило?
якщо вживати слово СТРУМ замість кацапуватого "ток" все стане на свої місця і will function properly

Нарешті підключив Must до JKbms invertor.
В інтернеті плутанина з схемами, через те що на одних показано штекер, на інших гніздо, мало того ще з різних сторін.
Тому викладаю свій варіант з реального працюючого у мене кабелю. Інвертор бачить бмс і показує заряд в відсотках.
Маю надію тепер і заряд буде йти так як каже бмс, і ніколи не вийде за межі.

Переглянути вкладення 4771
Дякую, так теж вийшло підключити. Але заряд інвертор показує 99.9v Відсотки так як на BMS.

Коли підключив по CAN (до JK BMS) стала мигати позначка Li (біля батареї) і показує 99.9V (відсотки написані правильно). При заряджанні заряджає током рівно в 2 рази менше ніж указано в пункті [13]. В режимі "User-Defined" заряджає током як в п. [13]. Хтось може перевірити як у вас?

Останнє редагування:
Коли підключив по CAN (до JK BMS) стала мигати позначка Li (біля батареї) і показує 99.9V (відсотки написані правильно). При заряджанні заряджає током рівно в 2 рази менше ніж указано в пункті [13]. В режимі "User-Defined" заряджає током як в п. [13]. Хтось може перевірити як у вас?
То може він заряждає током який в bms виставлений? Поділіться розпіновкою та який протокол can виставили в налаштуваннях JK?

То може він заряждає током який в bms виставлений? Поділіться розпіновкою та який протокол can виставили в налаштуваннях JK?
На БМС поставив максимум (200А), Must -> JK BMS: 4 -> 7, 5-> 5, 6->4. Протокол на масті [41] -> 0. Після зміни перезавантажити.

Використовували для JK перехідну плату? У мене 3х піновий JST XH для CAN’у. b2a8s20

Назад
Угорі