Олександр Карпюк
Tier3
- Реєстрування
- 9 Кві 2025
- Дописи
- 21
- Бали
- 3
В тому що на приборі блимає батерея і зарядки немаєА проблема в чому?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
В тому що на приборі блимає батерея і зарядки немаєА проблема в чому?
Зарядка іде від мережі все працювало і в один момент пересталоА проблема в чому?
Інвертор не бачить акумулятор. А от чому "в один момент перестало"- тут екстрасенсів немає...блимає батерея і зарядки немає
Думав можливо в когось була така ситуаціяІнвертор не бачить акумулятор. А от чому "в один момент перестало"- тут екстрасенсів немає...
Ситуація була і не раз, а от причини для її виникнення можуть бути різні.в когось була така ситуація
Куди лізти щоб її рішитиСитуація була і не раз, а от причини для її виникнення можуть бути різні.
І витягувати з автора по слову для вияснення щось вже не хочеться...
Краще не треба.... Лише в кишеню за телефоном та визвати спеціаліста.Куди лізти
Спочатку треба з налаштуваннями розібратись. Акума по шнурку підключений чи лише силовими кабелями?Куди лізти щоб її рішити
Але для цього требаСпочатку треба з налаштуваннями розібратись.
витягувати з автора по слову для вияснення
Все працювало я відключив на недільку і він перестав робитиСпочатку треба з налаштуваннями розібратись. Акума по шнурку підключений чи лише силовими кабелями?
в бмс в настройках щось мінялось? який статус в бмс, що показує??? автор ви ж не на допиті щоб з вас все кліщами витягувати.Все працювало я відключив на недільку і він перестав робити
Це точно була неділька? Може суботка? А взагалі дуже цікаве пояснення...я відключив на недільку
Найпоширеніша несправність по версії користувачів. Але на жодні ідеї не надихаєВсе працювало я відключив на недільку і він перестав робити
Та непішов ятаке відчуття що нам воно нада більше чим власнику..... ну неробить зарядка ну і що....не кінець світу(подумав автор). тай пішов спати.![]()
Розкажу як було.Почали невиключати світло і я надумав відключити від акумів і електроенергії,десь 7 днів було вимкнуто.Тепер почали знову виключати і я хотів включити.інвертор включається але показує що він небачив акумуляторів.Та непішов я
А Ви бачите акумулятор? Який він, яка БМС встановлена? Заміряти напругу можете?але показує що він небачив акумуляторів
Як відключили від акумів? назад включили?і я надумав відключити від акумів і електроенергії
Добре попробуюА Ви бачите акумулятор? Який він, яка БМС встановлена? Заміряти напругу можете?
Зняв клему і назад поставивЯк відключили від акумів? назад включили?