Налаштування інвертора MUST

Можливо, для вашого варіанту резервного живлення, такий пристрій щось допоможе. Але в моєму випадку, при наявності акумулятора 48в-560А/г та інвертора 8Квт та панелей 15кВт, моніторинг потрібен дистанційний зі збором статистики та можливістю віддаленого керування. То ж бажаю успіху в освоєнні таких простих, але потрібних девайсів!
У Вас промышленные задачи у меня бытовые. Ваши задачи тоже можно решить но нет под рукой для тестов разных бмс или инверторов. По сути в Вашем случае можно собирать данные от инвертора через rs протокол и отправлять в облако для статистики. Есть ли такие решения в продаже и цена? Просто любопытно

У Вас промышленные задачи у меня бытовые
У мене теж побутові забаганки. Просто я йшов до цього довгі 5 років, тому потихеньку
й надбав обладнання, щоб дружина могла (незалежно від наявності мережі) ні в чому собі не відмовляти.

У Вас промышленные задачи у меня бытовые. Ваши задачи тоже можно решить но нет под рукой для тестов разных бмс или инверторов. По сути в Вашем случае можно собирать данные от инвертора через rs протокол и отправлять в облако для статистики. Есть ли такие решения в продаже и цена? Просто любопытно
Home Assistant на старенькому NUC5CPYH. Можна купити за 600-900грн. Споживає 6-10Вт. Ну або на Малині.
Всі данні збираємо локально. Дивитись статистику можна з любого пристроя в локальній мережі.
Стосовно планшетів. В Україну з Європи навезли дофіга старих шкільних планшетів Snappet 72-B. Вони майже в нулячому стані. Продаються на ОЛХ і т.д. Восени я накупив їх 5шт на Аукціоні Скайлотс. За 600грн за всі! Його треба трошки ломанути і потім можна використовувати як звичайний Андроїд 7.2 в якості панелей для ХА.
plansh.jpg

Home Assistant на старенькому NUC5CPYH. Можна купити за 600-900грн. Споживає 6-10Вт. Ну або на Малині.
Всі данні збираємо локально. Дивитись статистику можна з любого пристроя в локальній мережі.
Стосовно планшетів. В Україну з Європи навезли дофіга старих шкільних планшетів Snappet 72-B. Вони майже в нулячому стані. Продаються на ОЛХ і т.д. Восени я накупив їх 5шт на Аукціоні Скайлотс. За 600грн за всі! Його треба трошки ломанути і потім можна використовувати як звичайний Андроїд 7.2 в якості панелей для ХА.
Переглянути вкладення 9932
Скажу так, Ваше решение это явно не для домохозяйки. Мое решение как раз для *девочек*, включила и можешь планировать свои дела. С планшетом идея огонь, но сможет ли моя жена такое повторить? Видимо нет, Вы разработали решение которое без вас не работает. Со всем уважением, мне нравится то что Вы сделали, но это не всем понять.

Так і ваша дружина ваш "кубік" не повторить. Така "закулісна робота" то нас з Вами :)
А планшетом теж вже зможе будь хто з сім'ї користуватись. Там звичайна сторінка в Хромі відкрита.

Назад
Угорі