Наводки в автономной сети С Powmr 3.2kWt

Ну я замовив сьогодні, спробую. Теж подумав про дроселі в схемі.

Поставив фільтр, проблема зникла, телевізор, ПК, ноутбук працюють без проблеми. Взяв такий:
Тепер буду розбиратись далі, як працює режим підвішування сонця.
Замовив ШИМ контролери для кулерів охолодження. Буду приглушати шум. Не те що сильно заважає, проте якщо можна зробити тихіше, то треба робити.

А які вентилятори будуть? Бо до штатних вони не підійдуть

Поки не планую штатні міняти. А чому не підійдуть?

Штатні чи то на 2 чи на 5а. Шим бачу на 0.8а.
Далі штатні на малих оборотах не стартують і інвертор видає помилку і сам не запускається

По ютубу штатний 0.5А споживання. Свої ще не знімав. За те що не стартує-знаю. Планую з 30 відсотків стартувати.
Якщо не вийде, і сильно напрягати буде, зроблю на ардуіно чи чомусь подібному котроллер. 2 датчика температури, 2 транзистора з обв'язкою, та контроль присутності напруги на штатному роз'ємі кулера, то не довго. Чи може готовий модуль підбирати.
Я з сонцем стикнувся як і багато з нас, в 22 му році, але тоді початком був автомобільний інвертор. З того часу вся система розрослась, зв'язка панель, контролери заряду PowMR 60a, АКБ, перемикання на резервну лінію, заряд зовнішнім зарядним, все керувалось ардуіно нано + wifi реле. Тому не хочеться зараз починати гру в глибокий абгрейд. Лише трохи комфорту.

Поставив фільтр, проблема зникла, телевізор, ПК, ноутбук працюють без проблеми. Взяв такий:
я коли поставив такий на вводі, то у мене маленький стабілізатор Powercom для котла перестав грітися, я вже хотів його замінять, думав що уже в трансі почали обмотки коротить, а тепер він єлі тепленький, і тепер при регулюванні симістором витяжки він не клацає туди сюди. І це при тому що я в ньому ще пару років назад перепаяв усі електроліти і + додатково навішав керамічних , але конфлікт з семісторним регулютором це повністю не прибрало.

Назад
Угорі