Наводки в автономной сети С Powmr 3.2kWt

В будь якому інверторі е резістори
Я теж можу будь шо намалювати на клаптику паперу та ствержувати що воно так влаштовано а як воно насправді ніхто не знає, не так як на тому клаптику це точно, бо та схема немає ніякого сенсу. Так що нікого ви не ткнули просто нмає куди тикать.
С чего начался у некоторых понос? Давайте вернёмся к первоисточнику. Некий человек спросил можно ли обьединять ноли. Я написал нет нельзя и привёл пример выхода из строя одного из десятков разновидностей китайщины. Вы досконально изучили все выпущенные платы всеми производителями? Нет? Так вот , Вы берёте на себя финансовую и иную ответственность в случае, если кто либо соеденит эти ноли и получит пожар в доме? Нет? А что так?

Это кто такие советы дает(?)
Вообще-то это запрещено...
Единственное - заземление ноля НЕОХОДИМО выполнять у инверторов с гальванической развязкой от сети. У того же Victron даже реле в схемотехнике предусмотрено для этого.

2GARIN, ви, часом, не "дипломований радіоінженер"? Манера спілкування один в один.

если кто либо соеденит эти ноли
Я з'єднав нулі на обох інверторах. Перший працює вже 5 років, другий більше року - ніякої пожежі чи замикання не спостерігаєтьсЯ!
І таки ще згадав: ще два інвертори працюють зі сполученими нулями більше 5 років у моїх сусідів.

Некий человек спросил можно ли обьединять ноли. Я написал нет нельзя
а деякі інструкції к інверторам говорять що можна, так кому вірити? Вам чи інструкції? Звичайно інструкції
І не в одній інструкції не написано що так робити неможна, - що не заборонено то дозволено

или всё же абсолютно безопасный и копеечный вариант НЕ обьеденять и НЕ заземлять ноли ни ввода ни вывода
В інвертор входить заземлений нуль і повинен вийти такий самий без спотворень . Це ідеальний варіант і це обов'язково для безпеки.
Виробники інверторів намагаються це виконувати.
В тій схемі з deye вхідні і вихідні нулі з'єднані , щоб до інвертора в цьому питанні не було жодних претензій, щоб закрити будь які питання типу що ви там зробили з нулем всередині інвертора.
Відчуйте різницю між якісним інвертором і дешманом з горілими резисторами.
:) :) :)
Цікаво , як ви збираєтеся "НЕ обьеденять и НЕ заземлять ноли "
Об'єднання нулів та заземлення нуля
ВЖЕ РЕАЛІЗОВАНО всередині інвертора.
Підключення заземлення до інвертора треба для заземлення нуля на виході інвертора, коли він працює без мережі.
:) :) :)
Ходимо по колу:

Останнє редагування:
Назад
Угорі