DesignerMM
Tier0
- Реєстрування
- 8 Гру 2025
- Дописи
- 964
- Бали
- 63
- Сонячні панелі
- rsm108-10-425
- Інвертор
- HF2430S60-100
Ну якщо вибиває ввідний автомат то явно коротке по входу , це вже в ремонт.Що це може бути ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну якщо вибиває ввідний автомат то явно коротке по входу , це вже в ремонт.Що це може бути ?
Так , при відключенні а точніше потім включенні відбувається стрибок напруги , імпульс. Який і міг вивести з ладу інвертор.Добрий день. Підкажіть будь ласка. Інвертор і батарея must 5 кВт. Вже пів року працював нормально. Сьогодні вимкнули світло. І коли світло повернули. Він замість того щоб почати заряджати батарею просто вимикає автомат на щитку на вхід у квартиру. Що це може бути ? Та що робити? До електрика, який його встановлював не можу додзвонитися. Дякую за відповідь. Батарея не пуста, пише 85%.
Так , це дуже вірогідна ознака того що інвертор в аварійному стані.не відразу при включені у мережу. Він чекає мабуть секунд 30, і я як думаю, коли хоче включити зарядку акб то вибиває автомат. Я спробувала вимкнути батарею та ввімкнути тільки інвертор, і він так саме вибив автомат, з чого я зробила висновок, що це проблема не в батареї, а саме в інверторі.
Затримка в 30 секунд це нормально і правильно. Це як холодильник чекає, не вмикається одразу.не відразу при включені у мережу. Він чекає мабуть секунд 30, і я як думаю, коли хоче включити зарядку акб то вибиває автомат. Я спробувала вимкнути батарею та ввімкнути тільки інвертор, і він так саме вибив автомат, з чого я зробила висновок, що це проблема не в батареї, а саме в інверторі. Мені самой не розібратися точно ) я зовсім не технік. Я сама розібралася коли його купила, як його налаштувати згідно інструкції та відео на ютуб) але то просто на кнопки нажимати на екрані. А всередину інвертора я точно не зможу залізти) я спочатку думала, что може це автомат зламався. Чи проводка. Але в мене розводка по квартирі окрема на кухню і на інші частини квартири. Інвертор стоїть на кухні і він вибиває автомат який кухню запитує енергією. Я через подовжувач підключила його на другу частину квартири, і він також там автомат вибив. І тоді я зрозуміла, що це не проблема автоматів, а проблема інвертора.