Обладнання Victron Energy. Інвертори та інше. Обговорення, порівняння, відгуки

Судячі по Вашей відповіді, Ви трохи не у темі. Це загальне питання, яка відома і Дайнесу І Віктрону з літа. Я думав. шо може хтось знайшов рішення.
Ну так, в мене не Dyness=) Я у вас просто запитав яку помилку видає інвертор.

Іноземець виклав свої доробки по зменшенню гучності роботи MultiPlus-II 48V 5kVA
Silence Victron MultiPlus-II 48V 5kVA Inverter (оригінал англійською)
переклад відео за допомоги ШІ.
Проведено багато роботи з замірами, побудовою графіків та порівнянням всіх варіантів, цікаве відео.
Лаврін
дуже добре, що ви викладаєте матеріали.
Але рекламувати свій телеграм тут не треба.
Прошу прибрати прямі лінки на ваш телеграм.
Принаймні з цієї теми.
Комерція - в іншому місці.

Останнє редагування:
Лаврін
дуже добре, що ви викладаєте матеріали.
Але рекламувати свій телеграм тут не треба.
Прошу прибрати прямі лінки на ваш телеграм.
Принаймні з цієї теми.
Комерція - в іншому місці.
Всім іншим - на сьогодні будь-яке відео з youtube можна за допомогою плагінів (firefox, chrome) перекласти на російську через yandex API

кожен може собі поставити

Останнє редагування:
реклама та просування свого телеграм каналу.
за це на будь - якому форумі банять.

Можете звернутися до власника - зробимо окрему тему.
Але - не тут.

Нова версія #dSolar - система моніторингу сонячних станцій у реальному часі для Deye/Sunsynk інверторів
версія 3.0.0 (10.03.2025)

Підтримка сонячних зарядних пристроїв Victron на шині VE.CAN

Привіт. Написано гібридний інвертор Victron Energy MultiPlus II 48/5000/70-50.

Але на фото я не бачу контактів для підключення сонячних панелей? Щось не так розумію?

Вкладення

• hibrydnyi-invertor-victron-energy-multiplus-ii-48-5000-70-50-35867349115716.jpg
    hibrydnyi-invertor-victron-energy-multiplus-ii-48-5000-70-50-35867349115716.jpg
    24,6 Кб · Перегляди: 6
я вже майже з вами ). Живу із Віктроном 2 тижні. Відео на монтажі ))

тоді випадає зі списку на придбання.
Брати треба GX версію, по друге берете https://www.victronenergy.com/solar-charge-controllers/smartsolar-150-35 ( або інший mppt під ваші вимоги) за 6500 грн і підключаєте сонячні панелі:) Контролери можна навіть додати якщо не буде вистачати.

Брати треба GX версію, по друге берете https://www.victronenergy.com/solar-charge-controllers/smartsolar-150-35 ( або інший mppt під ваші вимоги) за 6500 грн і підключаєте сонячні панелі:) Контролери можна навіть додати якщо не буде вистачати.
Дякую. Але вже придбав LuxPower 6000

Назад
Угорі