Однофазний інвертор для ЗТ при підключених 3-ьох фазах

romiv2008

Tier3
Реєстрування
6 Гру 2024
Дописи
9
Бали
1
Інвертор
Must PV19-6048
Добрий день.
У мене підведено до будинку 21 кВт, 3 Фази. Вибираю інвертор для зеленого тарифу. Сумніваюся між вибором 1 і 3 фазного інвертора Deye.
Підкажіть: якщо вибирати 1 фазний, то яку максимальну потужність дозволять підключити по зеленому тарифу? 7 кВт?

Підкажіть: якщо вибирати 1 фазний, то яку максимальну потужність дозволять підключити по зеленому тарифу? 7 кВт?
Залежить від конкретного Обл..а, можуть взагалі не підключить 90% можуть 7 Квт можуть 21
Я спілкувався з інсталяторами, вони кажуть що робили так (однофазний в трифазному підключенні). і навіть оформлювали, но я щось сумніваюся, краще не морочить голову і ставить трифазний інвертор

Максимальная мощность будет ограничена или инвертором, или вводным автоматом. Если вводной на 40А - это и будет вся мощность, ~ 8квт

Если вводной на 40А - это и будет вся мощность, ~ 8квт
Ви читали пост?
1 у автора 3 фази, 40А автомат як що 3 фази це 27 кВт
2 не потужність залежить від автомата, а автомат від потужності і як що виделена потужність 21 квт три фази то автомат більше 32А вам ніхто не поставить

Читал конечно. С автоматом ошибся (хотя у меня 16.1 кВт и стоит 32А). Но не суть. Что мешает автору подавать только в одну фазу, разрешённой мощности? Боюсь предположить что только электроника инвертора, которая не очень любит большой (больше 10%) перекос по фазам

Что мешает автору подавать только в одну фазу, разрешённой мощности?
Ще у нього лічильник трифазний, я не знаю як вони до прекосу ставляться (а це великий перекос коли по 1 фазі віддача). може різні моделі по різному хз

Счётчику все равно. Я потреблял по одной фазе 7квт при своей мощности (16.1 3ф) никаких проблем. Работа электроплиты и котла отопления на первой ступени. Полагаю что и генерации все равно. А так как инвертор однофазный предполагается - то и ему на перекос пофиг

Дякую за інформацію. Скоріше за все не буду ризикувати і візьму 3-ьох фазний. Тим більше що різниця в ціні майже не відчутна.
При 21 кВт дійсно стоїть автомат на 32А.
Цікаво на 3-ьох фазному інверторі 8кВт навантаження потрібно знімати рівномірно розподіливши споживачі на кожну фазу по 2.7 кВт? Чи можна всі 8 кВт на одній фазі?

Цікаво на 3-ьох фазному інверторі 8кВт навантаження потрібно знімати рівномірно розподіливши споживачі на кожну фазу по 2.7 кВт? Чи можна всі 8 кВт на одній фазі?
Не знаю як гібридна дея до його відноситься але хуавей чисто мережевий на це не звертає уваги хоч все по одній фазі споживай, він же з мережею працює, а там навантаження +- рівномірне

Назад
Угорі