Однолінійна схема на дСЕС для ДТЕК

ну я сам займався заміною лічильника, бо разом з нею й міняв коробку під лічильник (наш рем чогось не хотів її міняти), тому встановив реле напруги зразу при заміні в ту ж коробку, що й лічильник. крім того - сім карту мені встановили одразу в ремі після налаштування, а не при огляді, тому тут не підкажу як у вас буде

порахувати кількість панелей які у вас є і перемножити на потужність зможуть дуже легко при огляді, тому вам або знімати зайві до моменту легалізації, або доводити, що потужність саме по інверторі (підтверджуючи документами і витягами з постанов і законів)
або ще краще написати офіційний запит в нкрекп і отримати від них відповідь
sim карта була ваша, чи вони ставлять свої?
Так, схоже зняти зайві панелі саме просте :(

Спроба пояснити що потужність саме інвертором задається - ні до чого не привела.
При тому що вони також обмежать пікову потужність у 50% від дозволеної по договору. Але буква закону каже що рахувати треба по панелях. Як у тому анекдоті лікар сказав в морг, значить в морг

При тому що вони також обмежать пікову потужність у 50% від дозволеної по договору. Але буква закону каже що рахувати треба по панелях. Як у тому анекдоті лікар сказав в морг, значить в морг
А про яке обмеження в 50% іде мова?

Також, давайте до цієї дискусії додамо питання про АКБ. Якщо є питання до перевиеня потужності панелів, то чи може бути питання до АКБ? Гібридна система. Наразі стоїть 14 кВт АКБ, саморобні. Щось мені вже здається що і тут вилізуть проблеми. Чи взагалі можна використовувати саморобні АКБ. Чи є обмеження що до їх ємності?

А про яке обмеження в 50% іде мова?
Для систем з гібридними інверторами не можна продавати в мережу більше ніж 50% від встановленої граничної потужності приєднання, так мені сказали хлопці з Рему, для мережевих систем інше правило, не може бути нульового споживання на такому приєднанні.

То що вони в РЕСі говорять, до закону мало має відношення, вони говорять як їм заманеться, але як що ткнути їх носом то стає все за законом
Ну то таке, приймати об'єкт все одно їм а не вам. Хоча якщо є можливість відкривати двері в РЕМ ногою, то можно не звертати на такі дрібниці уваги.

Для систем з гібридними інверторами не можна продавати в мережу більше ніж 50% від встановленої граничної потужності приєднання
Ви плутаєте "зелений тариф" та "механізм самовиробництва" це 2 різних типу підключення, про який з них іде мова?
бо обмеження 50% це для самовиробництва, для зеленого "зеленого тарифу" немає таких обмежень

Ви плутаєте "зелений тариф" та "механізм самовиробництва" це 2 різних типу підключення, про який з них іде мова?
юо люмеження 50% це для самовиробництва, для зеленого "зеленого тарифу" немає таких обмежень
Я нічого не плутаю, бо не привожу вам цитати з законів а пишу те що мені сказали в РЕМі., і так питав я про можливість отримання живих грошей влітку за надлишки енергії з сонячного поля.

Також, давайте до цієї дискусії додамо питання про АКБ. Якщо є питання до перевиеня потужності панелів, то чи може бути питання до АКБ? Гібридна система. Наразі стоїть 14 кВт АКБ, саморобні. Щось мені вже здається що і тут вилізуть проблеми. Чи взагалі можна використовувати саморобні АКБ. Чи є обмеження що до їх ємності?
по акб немає жодних обмежень. щодо виробника акб - також немає обмежень. інформація про акб фігурує лише на однолінійній схемі, і то там нічого не вказується по характеристиках, а чисто показана батарея

Я нічого не плутаю, бо не привожу вам цитати з законів а пишу те що мені сказали в РЕМі., і так питав я про можливість отримання живих грошей влітку за надлишки енергії з сонячного поля.
щось у вас в ремі мутять. по зеленому тарифі (не залежно мережева чи гібридна) викуповується вся надлишкова потужність і не може бути нульове споживання домогосподарства (тому на літні місяці все ж варто додати якусь лампочку, що включатиметься на трохи вночі, якщо в інверторі нема параметра щодо обовязкового споживання з мережі)

по акб немає жодних обмежень. щодо виробника акб - також немає обмежень. інформація про акб фігурує лише на однолінійній схемі, і то там нічого не вказується по характеристиках, а чисто показана батарея
На зразку однолінійній схема ДТЕК, взятої з їх сайта, коло АКБ є строка "Потужність". Зразок схема доданий в першому повідомлені.

Назад
Угорі