звісно що не продасте, бо у вас його немає)) а відремонтуєте банальною заміною плати з іншого інвертора))
дак і плат нема)), якщо річ про розборку, нема тих що невідремонтувалися. І це не ми ремонтуємо поплатно, а так виробник приктикує, а підібрати туди транс можливо, але мороки багато, тобто будет багато коштувати.
у нас на практиці було лиш одне звернення по такій проблемі, правда на іншій моделі, там користувач не той кабель втикнув у RJ45.
було б більше звернень, були б транси на складі, а так, за який кошт мені тримати їх??? Ви стільки не заплатите скільки коштує тримання запчастин на складі
та і не вірю що це винятковий випадок, "офіційний" сервіс в Дніпрі ще рік тому мені казав, що це досить поширена проблема і пропонував замінити всю плату, всього за 85$.. (це при ціні такого трансформатора в 1-2$)
в дніпрі по саме цій ТМ нема офіційного сервісу. В Запоріжжі він.
ма
один сам по собі здимів, до нього навіть не підключали нічого,
малоймовірно, знаючи схему.
інший відразу після підключення до юсб ноутбука, третій теж згорів під час роботи (залишив на ніч підключений ноутбук).
а не повинно було бути, бо при підключенні до ноута використовується тільни три сигнали RS232, а +12В формовані цим трансом не використовуються, і як і чого той + пішов на ноут і там десь перевантажив транс то мені не відомо, треба дивитися перехідинк ваш, я ж думаю там через USB-RS232.....