Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ну ось, ліфер працює, nmс відпочиває ....Перший цикл разряд / заряд. Верх це струм (синій колір - литийіон 600 Аг, жовтий це лифер 315 Аг). Другий графік це уровень заряду (як це рахуе bms). Також можу сказати що перетоки струму є, але не можно сказати що критичні, десь у межах 10 відсотків. Параметри заряду bulk 48.5, float 48.0В, струм до 150А
Переглянути вкладення 6837
лифер віддав 250 Аг, а ион віддав 174 Аг. Не дуже він і відпочивав. Але ресурс ліфера у 4 рази кращй (теоретично), тому нехай працює. У більш пахмурі дні буде розряжатися більше, тому і літійіон буде працювати більше. Я вважаю що нормально.Ну ось, ліфер працює, nmс відпочиває ....
лифер віддав 250 Аг, а ион віддав 174 Аг. Не дуже він і відпочивав. Але ресурс ліфера у 4 рази кращй (теоретично), тому нехай працює. У більш пахмурі дні буде розряжатися більше, тому і літійіон буде працювати більше. Я вважаю що нормально.
Я би навпаки, разпродав би літійіон. Але маємо що маємо. Під час війни він працює у мене як незнижувальний резерв, на випадак чергової підарської ракетної атаки, та можливого блекауту.Добре, якщо так. Літійон спрацював на 29 відсотків, а ліфер на 79 відсотків.
Для себе вирішив залишитись на літійоні бо змішувати його с ліфером особливо не дає переваг. Пожаронебезпека літійона все одно залишається. Наразі додаю ще літійона, це дасть ще більш низьки токи на комірках + ще вужчий діапазон роботи батареї тоб-то можна заряджати до 70% разряджати до 30% , в такому режимі циклів буде богато, а якщо будуть якись важки обставини, то можно розширити діапазон роботи батареї.
Та він коштує вже до смішного мало + відповідальність, в мене вінрозташован так, що не доведи але пожежа не зачепить будинок, а людина котра купить може розмістити будь як (Я би навпаки, разпродав би літійіон.