Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
есть в природе две модели таких и они с разными возможностями, дайте полное имя, плызХуавей 33.
это не три стринга, это 3 трекера по 2 стринга на каждом, итого 6 полей - думаю такЕсть 3 стринга, 120 265 панелей
ну если 1 трекер свободен то можно добавить 40-46 панелекHuawei KTL-33A
да, именно так, 3 трекера по 2 стринга. Жалею, что поставил по 20 панелей в стринг. Перебдел. Но теперь хочу компенсировать.
Колегі роз’ясніть мені в чому причина такого навішування батарей?На данный момент на рынке много 30 Квт станций, которые по солнечному полю (мощности панелей) имеют тоже ровно 30Квт. Это ошибочное решение, т.к. в режиме номинальной мощности панели находятся почти никогда, не говоря про внутренние потери инвертора.
Поэтому, на своем опыте и после консультаций с другими пользователями, пришел к выводу, что лучше всего ставить 36-39 Квт "по солнцу". Тогда летом у вас будет прекрасная картина.
В свое время я это не учел, и очень жалею..
Колегі роз’ясніть мені в чому причина такого навішування батарей?
Бо я маю дві думкі 1-це неякісні панелі тому на 100% ніколи не видадуть? А якщо видадуть чим гасити інвертор?
2-Хуавей бронебійний інвертор чи без розмірний?
Електричними властивостями обладнання.
А путає Вас те що Ви називаєте перегрузом те, що на самому ділі таким не є.
До поки ви не перевищили напругу і струм по MPPT, то не є фактичним перегрузом.
Соняшна панель майже ніколи не дасть рівно свої 100%, і не важливо хто її робив[/
Якби я поставив на 30квт потужності інвертора біля 40квт батарей тоді літом в мене моглаб бути видача 45квт год на 30квт інвертора?
Керуюся даними що у 9075квт панелей була видача 11.3квт час!
Тоді що булоб з обладнанням?
нічого б не було, до поки ви не вийшли за межі параметрів MPPT по струму та напрузі. Інвертор обмежить генерацію на рівні своєї максимальної потужності зі сторони АСЯкби я поставив на 30квт потужності інвертора біля 40квт батарей тоді літом в мене моглаб бути видача 45квт год на 30квт інвертора?
Керуюся даними що у 9075квт панелей була видача 11.3квт час!
Тоді що булоб з обладнанням?
Зрозуміло дуже вам вдячний за допомогу!!!нічого б не було, до поки ви не вийшли за межі параметрів MPPT по струму та напрузі. Інвертор обмежить генерацію на рівні своєї максимальної потужності зі сторони АС
Зрозуміло дуже вам вдячний за допомогу!!![/QUOT
Далет може ви ще розгляните іншу мою тему Схід-Захід?
Хах гарний підхід! У всякому випадку краще чим просто умнічати!сподобалось? я багато чого знаю, але не все задарма
Що маєте по панелях? Полікристал цікавить! Цікавить на 30квт по інверторах! По панелях запропонуйте кількість максимальну на мої інвертори !Хах гарний підхід! У всякому випадку краще чим просто умнічати!
Так в конце концов какая оптимальная мощность панелей для 30 квт инвертора?не смешите. Разберитесь в вопросе и пригласите специалиста для приведения в надлежащий порядок узла учета.
для информации, не зависимо от перегруза инвертора, более номинальной мощности он в сеть не способен отдать, так что дело не в перегрузе
а от нет универсальной цифры.Так в конце концов какая оптимальная мощность панелей для 30 квт инвертора?
Так а зачем ставить два инвертора по 15кв, если можно один 30 кв, в чем здесь смысл?Під хуавей тут є готові обрахунки!