Вітаю!
Приїхали комірки EVE LF280K Grade A від Apexium. Спілкувався з Raina. Попереджав що я з цієї спільноти, але знижок мені не пропонували. Менше з тим, ось як вони їхали:
Замовив 04.12
Відправили 06.12
На складі Міст в Польщі 09.12
В Києві 24.12
Геометрія не порушена. Напруга і опір у всіх однакові, 20мОм і 3,24В. Ємність ще не перевіряв бо немає чим.
Основне питання в тому що дата виробництва в них 12-14.02.24, а це вже більше ніж пів року і для грейд A забагато і це вважається грейд В?
Чи варто просити тест-репорт і відкривати суперечку на Алібаба, чи є у когось досвід? Чи я собі накручую і це гарні комірки?
Привіт, Oleksandr, ось Raina, приємно з вами поговорити, дякую за вашу довіру та підтримку, а також для мене велика честь за ваше визнання наших акумуляторів.
Перш за все, мені шкода, що я вчасно не надав вам знижку, тому що це був пільговий план, на який я подав заявку та підтвердив його в компанії 10 грудня. Я дуже шкодую про це. Якщо ви або ваші друзі зробите у мене замовлення в майбутньому, я обов'язково компенсую цю знижку.
По-друге, я вам відповідально можу сказати, що ці батареї не є батареями класу В. Найпростіший спосіб перевірити – відірвати чорну прокладку на верхній частині акумулятора, щоб перевірити QR-код. Якщо QR-код зношений і надрукований повторно, це має бути батарея B-класу. Ви перевірили напругу акумулятора та внутрішній опір, і вони відповідають. Це найпростіший доказ.
Щодо проблеми з датою виробництва, яку ви згадали, час доставки з фабрики не є часом замовлення. Вони також виготовлять і підготують певний інвентар заздалегідь, але я можу надіслати вам їхній аркуш тестових даних, а час тестування, наведений вище, — це час із моменту заводського відвантаження. Від нашого замовлення до фабрики до відправлення цей час приблизно січень-лютий. Час доставки з Китаю на європейський склад становить близько 2 місяців, плюс час зберігання на європейському складі та час транспортування в Україну, через що дата виробництва батареї буде виглядати несвіжою. Сподіваюся, ви розумієте.
Щодо згаданої вами таблиці даних, я із задоволенням надам її вам. Ви можете сфотографувати QR-код акумулятора, і я надішлю вам специфікацію для довідки.
Якщо у вас є ідеї чи коментарі, зв’яжіться зі мною, я завжди тут. Ви також можете зв’язатися зі мною безпосередньо в WhatsApp, ось мій номер: +8615217761256.
Ще раз дякую за підтвердження нашої батареї та вашу підтримку для мене. Я з нетерпінням чекаю нашої наступної співпраці.