Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

Доброго. Сьогодні отримав з нкона 280 акуми EVE,8 шт. Ті що зі шпільками, грейд А-. Виглядають добре, не пузаті, не криві. По коду всі 18.03.2024 року зроблені. На всіх 3,336v. Опір міряти нічим. Є одне питання, хто як робе підігрів комірок? БМСка джіконг з функцією підігріва є.
дехто ставить звичайний коврик для підігріва ніг один знизу або два по бокам, вони зараз різної форми і розмірів продаються, 40Вт + термореле механічне туди, просто і надійно.
Такий коврик не повинен торкатися акб напряму!!!!. лише на відстані

Останнє редагування:
Власники комірок Eve LF280K v3 Prismatic 280Ah з адаптером на два отвори (під два гвинти) або в кого є детальний на них datasheet (я такого не знайшов) напишіть яка глибина отворів/товщина адаптеру на клемах комірки. Всюди написано що там отвори під М6.
001-2.jpg

Хочу замовити гвинти М6, але не можу визначитись якої довжини. Можна замовити по довжині 8-140мм.
Намагаюсь розрахувати якої довжини замовляти, товщина накінечника силового кабелю 3мм, накінечника балансира бмс 1мм (0,8мм), мідна шина що буде використовуватись 3мм, шайба+гровер ще 3мм = 10мм + товщина адаптеру/глибина отвору = довжина гвинта.
Гвинт М6, шайба під М6, гровер М6, або замість шайби+гровер взяти пружинну шайбу VS або шайба контактна N типу

[Хочу замовити гвинти М6, але не можу визначитись якої довжини.
Там 10мм товщини і якщо не помиляюсь, отвори наскрізь.
А де комірки замовляли? Якщо на NKON, то вони приїдуть з комплектом болтів та гроверів.
Болти до речі такі самі як і в комплекті з Jkong BMS.

• Like
Реакції: kikv
З якою саме? Якщо не інверторна, то в комплекті болти 10мм довжиною
Не інверторна. Я їх при сборці в одну коробку покидав, а потім не міг відрізнити де болти від БМС, а де від комірок.

Там 10мм товщини і якщо не помиляюсь, отвори наскрізь.
А де комірки замовляли? Якщо на NKON, то вони приїдуть з комплектом болтів та гроверів.
Болти до речі такі самі як і в комплекті з Jkong BMS.
якщо 10мм то буду брати гвинти на 20мм

комірки замовляв на Nkon - ще не прийшли, тому не знаю чи є в комплекті гвинти, але думаю їх не буде, бо коли замовляв, обрав опцію без перемичок. Так дешевше і я думав що краще сам зроблю перемички з мідної шини - зараз уже не знаю, мабуть потрібно було замовляти з перемичками...

якщо 10мм то буду брати гвинти на 20мм

обережно, тут у людини вперлося в комірку і відірвало термінали

обережно, тут у людини вперлося в комірку і відірвало термінали
дякую за інфо, вже бачив.
тут на форумі є в мене тема про обжимку накінечників на кабелях і якось зачипили кріплення кабелів до комірок. я планував використати шпильки. але дякуючи порадам Licoze (людина в якої вперлося в комірку і відірвало термінали) вирішив брати гвинти, а якщо будуть на 1-2мм довгуваті то думаю можна і додаткову шайбу покласти...

Хочу купити на nkone REPT CB75 314Ah - LiFePO4 - 3.2Вольт Grade A скажіть будьласка вашу думку.
Або Eve MB31 Prismatic 314Ah - LiFePO4 - 3.2Вольт Класса A ( але ці якщо брати 8шт. Будуть дорожчі на 5000грн.)

Назад
Угорі