DesignerMM
Tier2
- Реєстрування
- 8 Гру 2025
- Дописи
- 99
- Бали
- 8
- Сонячні панелі
- rsm108-10-425
- Інвертор
- HF2430S60-100
Это к цене у ПЕРЕКУПА к чему привязано (?) риторический вопрос.корпус, зварку лазером, дисплей,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Это к цене у ПЕРЕКУПА к чему привязано (?) риторический вопрос.корпус, зварку лазером, дисплей,
В гугл(?)де про це можна прочитати?
Где они, не вижу. а, повылазило .. вижу уже.EVE LF280
Я маю на увазі, що першочергова площадка в діаметрі на відсотків 40-50 більше, на неї приварили ще одну з шпилькою M6, тобто сама площадка стала менше в діаметрі, пляма притиску теж менше.. Мінус діаметр шпильки М6, от я і переживаю, чи достатньо цієї площини для 150АТам такое фото ... Шпилька стальная, а пятак алюминий - может и притянется хорошо.
То болт стальний приварений головкою на площадку нормалный там контактШпилька стальная, а пятак алюминий -
Я щупал похожее. Люминий пятак, а шпилька или болт не магнитились вообще. Ну на фото явно не просто болт.болт стальний приватний головкою
Має значення контактний тиск, чим менша площа тим контактний тиск вище, з огляду на те різьба там М6 як раз нормальні пятаки бо були б вони більше нормальний контактний тиск не зробиш. Подивіться яка площа контакту в автоматі і нічого все працює, на рахунок 150 А в мене більше року працює система я ще більше 60А не бачивпляма притиску теж менше.. Мінус діаметр шпильки М6, от я і переживаю, чи достатньо цієї площини для 150А
Не знаю що там на фото, але на моїх 280тих - болт. Головкою приварений до площадки, мабуть це якісь спеціальний болт бо головка круглаНу на фото явно не просто болт
Ну то подивiтсяНе знаю що там на фото
Навіщо мені дивитися? Як що я ці комірки тримав в руках та зібрав з них батарею? Повірте мені я знаю що там привареноНу то подивiтся
Якщо так, як я бачив на китайському відео, вони беруть площадку, з углибленням для болта М6 і приварюють його, шляпка болта захована всередині. Але хз, як вони ще приварюють. Головне щоб на основній площадці не було напливів, бо то буде каюк.Ну то подивiтсяхіба то болт на фото?
Уявіть собі приварений, не бачу нічого смішногоу меня болт приварен
Так мабуть сталь к алюмінію складно приварити. Можливо там дійсно алюмінієвий ковпак, але я коли збирав зазору там не помітив виглядало як суцільне (не так як на фото), зрозуміло я не ковиряв, площини були нормальні все зібралося, затягнув моментом 5 нм при струмах 40 - 50 нічого не гріетсяСтальной, к алюминию, ну да