Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

Вкладення

• Screenshot_20251209-111623.jpg
    Screenshot_20251209-111623.jpg
    62,1 Кб · Перегляди: 20
Купив на Nkon EVE LF280 але з навареною шпилькою, тепер вже починаю думати чи не дарма. Бо хто зна як саму площину приварили, чи є напливи, до того ж сам контакт на привареній площадці замалий, як мені здається. Ніби грейд А, пишуть.
Хтось мав досвід покупки та збірки EVE LF 280 з Nikon? Я збираюсь робити 16s збірку, по суті, 150 ампер має витримувати, а чи буде тримати з такими контактами - питання.
І ще питання, чи відповідає дійсності їх заяви про грейд А, чи не наказують вони як китайці.
Знаю, вже купив, але хочеться ясності.

До речі, такі ще є в наявності в них поки що

Там такое фото ... Шпилька стальная, а пятак алюминий - может и притянется хорошо.

Там такое фото ... Шпилька стальная, а пятак алюминий - может и притянется хорошо.
Я маю на увазі, що першочергова площадка в діаметрі на відсотків 40-50 більше, на неї приварили ще одну з шпилькою M6, тобто сама площадка стала менше в діаметрі, пляма притиску теж менше.. Мінус діаметр шпильки М6, от я і переживаю, чи достатньо цієї площини для 150А

150 не проблема , посчитайте площадь сами - много мм2, больше, чем сама перемычка

Останнє редагування:
болт стальний приватний головкою
Я щупал похожее. Люминий пятак, а шпилька или болт не магнитились вообще. Ну на фото явно не просто болт.
Прикинул - где то 80мм2 , ну минус части овала перемычки.Норм.

Вкладення

• Screenshot_20251210-212305.jpg
    Screenshot_20251210-212305.jpg
    10,4 Кб · Перегляди: 6
пляма притиску теж менше.. Мінус діаметр шпильки М6, от я і переживаю, чи достатньо цієї площини для 150А
Має значення контактний тиск, чим менша площа тим контактний тиск вище, з огляду на те різьба там М6 як раз нормальні пятаки бо були б вони більше нормальний контактний тиск не зробиш. Подивіться яка площа контакту в автоматі і нічого все працює, на рахунок 150 А в мене більше року працює система я ще більше 60А не бачив

Дякую усім за інформацію. Ну, буду сподіватись, що все буде добре.
Зараз почав полювання на інвертор Deye 6 кіловатний, по нормальній ціні не залишилось, все розкупили, завтра ніби має заїхати партія по адекватній ціні, сподіваюсь, що встигну купити.
А от у "чудових людей", які продають такі та заламують зверху відсотків 30-40, вистачає.
Як то кажуть, "кому війна, а кому..." ;)

Ну то подивiтся:cool::cool: хіба то болт на фото?
Якщо так, як я бачив на китайському відео, вони беруть площадку, з углибленням для болта М6 і приварюють його, шляпка болта захована всередині. Але хз, як вони ще приварюють. Головне щоб на основній площадці не було напливів, бо то буде каюк.

Та так и есть, площадка то алюминиевая, а резьба стальная. "Ничего не буду смотреть, у меня болт приварен"© Стальной, к алюминию, ну да. Тьфу.

Стальной, к алюминию, ну да
Так мабуть сталь к алюмінію складно приварити. Можливо там дійсно алюмінієвий ковпак, але я коли збирав зазору там не помітив виглядало як суцільне (не так як на фото), зрозуміло я не ковиряв, площини були нормальні все зібралося, затягнув моментом 5 нм при струмах 40 - 50 нічого не гріется

Назад
Угорі