Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

Вже розібрали, доречі на Нконі додали Українську мовуПереглянути вкладення 9134
Якось дивно вони їх виставили, до цього не було навіть планованої дати та предзамовлення, просто «немає в наявності» і тут опа. І за пару годин розібрали. Ну, приїдуть - глянемо.

Якось дивно вони їх виставили, до цього не було навіть планованої дати та предзамовлення, просто «немає в наявності» і тут опа. І за пару годин розібрали. Ну, приїдуть - глянемо.
Скоріш за все хтось відмовився від деякої кількості товару який був придбаний по предзамовленню і нкон виставив цю кількість товару знову на продаж і звичайно що інша людина або люди придбали цей залишок товара, або є ще один момент, можливо розпродали товар попередньої партії, бо в мене так було, я замовив єву 314 яка мала приїхати лише до них на склад через півтора місяця, а товар мені відправили вже через три тижня, хоча товар мого замовлення ще не приїхав до них на склад, і тут варіант що хтось відмовився від замовлення попередньої партії або вони відправили товар який був прозапас, бо як я зрозумів, то вони розпродують не все, бо якщо комусь прийде пошкоджений товар або з браком, то вони відправляють клієнту із запасу іншу банку.

Назад
Угорі