Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

Не почнуть

Бачу на nkon можна замовити готовий акумулятор на 12 v за 150 євро, що доволі дешево з українськими цінами, (
не хочу морочитись із збіркою) Чи він плюс мінус буде нормальний?

Пошла отслежка и моего заказа. Предоставляю скрин. Ну и естественно пару вопросов. Правильно ли я понял, что моя посылка прошла таможню? И, если все нормально, посылку должны доставить к моему дому и мне не надо идти в отделение новой почты?
Уж извините за такие вопросы....

Вкладення

• отслежка.png
    отслежка.png
    36,6 Кб · Перегляди: 25
Курьер доставит , звонит на номер из заказа. Не обязательно по адресу.

Ось це вже цікавий готовий варіант в порівнянні із деєю, біомом і гроватом і сеплосом, можливо нкон почнуть виготовляти такі батареї на 12-24 вольта в металевому корпусі
На видео Seplos V4 kit, только с надписью NKON.

100 раз померь один раз напиши. Очистите контакты. Замеряйте на заводских клеммах, обнулите прибор, выкинте "прибор" собирайте батарею и радуйтесь. Цена более чем адекватная если емкость соответствует.

Получил акумы.... Проверил сопротивление. Оно составило 0.40мОМ. А сопротивление акумов по датышу должно быть <0,25 мОМ. Аж растроился.
Брал эти: https://www.nkon.nl/ua/rept-280p-prismatic-280ah-lifepo4-a-grade.html
Опір міряйте напряму на клемах, а не на шпильках, бо шпильки додають багато з верху

Кажись, сработал у меня закон подлости.... Думаю, проблема в приборе. Но до этого мерял другие аккумуляторы (18650), то правильно показывал. А счас поигрался ним и понял, что где-то глюк словил. Разные показания выдает, показания не стабильные и скачут....
Прибор RC3563, как на видео. И что интересно: на шпильках меряет а на контактной площадке нет.
Сейчас акумы стоят паралельно соеденены для равномерного распределения. Завтра попробую настроить прибор и снова проверю акумы.
С такой подачей электроэнергии каши не сваришь....

Кажись, сработал у меня закон подлости.... Думаю, проблема в приборе. Но до этого мерял другие аккумуляторы (18650), то правильно показывал. А счас поигрался ним и понял, что где-то глюк словил. Разные показания выдает, показания не стабильные и скачут....
Прибор RC3563, как на видео. И что интересно: на шпильках меряет а на контактной площадке нет.
Сейчас акумы стоят паралельно соеденены для равномерного распределения. Завтра попробую настроить прибор и снова проверю акумы.
Цей жовтий прилад RC3563 показує з крокодилами не стабільні показники і не правильні, крокодили це найгірша річ для заміру опору, краще брати для заміру ось такий прилад як на відео по тайм коду дивіться на 26 хвилині і 50 секунді, яорею оригінальну із написом на приладі яорея, по відео які я бачив, то завод якраз і заміряють опір елементів приладом яорея як на відео, але брати потрібно обовязково із щупами коронка як на відео, я собі такі взяв на пряму у виробника, бо яорею на ринку продають багато потрібок:

Ось офіційний їх магазин на алі, товар з китаю мені відправили літаком, бо мала вага, і прилад до мене приїхав вже за 2 тиждні, тут в них є різні моделі і різна комплектація, головне щоби в комплекті були щупи коронка: https://www.aliexpress.com/store/4538006

Доброго дня, друзі, додав в кошик велику батарейку від нкона, ось таку:

судячи з опису, вона важить 230+кг, і ціна доставки новою поштою в кошику пише 166,50 євро:

Підкажіть, хто відносно недавно замовляв достатньо важкі батареї, чи інші товари у них, чи правильно тут вказана ціна доставки?

Заздалегідь вдячний за відгуки, і вибачте, якщо написав не в тій темці.

судячи з опису, вона важить 230+кг, і ціна доставки новою поштою в кошику пише 166,50 євро:

Підкажіть, хто відносно недавно замовляв достатньо важкі батареї, чи інші товари у них, чи правильно тут вказана ціна доставки?

якщо в кошик додати 32 комірки, то показує 129 євро, плюс корпус, плюс об'ємна вага...
мабуть так воно і коштує

Я заказывал 4-ре ячейки весом чуть более 20кг. За доставку было указано 20 євро. Ну и конечно платил 20 євро. Так что там все верно выставляют счет.

Назад
Угорі