Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

По струму то і іншім акумам не рекомендовано більше, макс 0.5С.
За таку ціну ще щось може не влаштовувати?
А от по різьбам до них є питання - чи не алюмінієва там часом вона?

Так це пов'язані між собою речі - не притягнеш "потужно" - може бути поганий контакт. Я не знаю яка там різьба, а фото не передає. Треба шукати у "наших" продаванів якісніше фото.
Доречі, це з опису товару "Це елемент LiFePO₄ з номінальною напругою 3,2 В. Термін служби елементів (до 80 % ємності) становить 3500 циклів за умови використання тиску 280–320 кг, заряджання струмом 1C (струм завершення 0,05C до 3,65 В) та розряджання струмом 1C (до 2,5 В)."
Де ви побачили 0.33С ? В даташиті?

Іві по майже 60 - там сталева різьба 100%

Вкладення

• Screenshot_20260215-095756.jpg
    Screenshot_20260215-095756.jpg
    10,3 Кб · Перегляди: 4
Останнє редагування:
у всех ячеек всё нормально с шпильками и резьбами. При условии соблюдения допустимого момента затяжки. Сорвать можно что угодно.

99% там стальний болт впресований в алюмінієву шайбу, як у більшості комірок.
Але ж бувають виключення.

Де ви побачили 0.33С ?
Так, сьома сторінка:
4.3.1
Standard discharge rate
0.33C
107A
25±2℃

Але, там також є:
4.3.2
Maximum discharge rate
(continuous)

324A
25±2℃
=============
upd

Ну і 3500 циклів бентежать :confused:, чи норм - років на 7-8 вистачить, можливо?

Останнє редагування:
Так то про роботу 1С постійно заряд/розряд.
Я не був би такий оптимістичний що по циклам, що по рокам роботи. (Тут не знаєш що завтра буде :oops: )
Зазвичай батарею з експлуатації виводять раніше не по ємності, а по внутрішньому опору.

Останнє редагування:
Про 1С заряд -разряд) = Не берите ячейки ниже 314 Ач Это нерентабельно в перерасчёте грн/квт. И у вас не будет стоять вопрос про 1 С ибо токи в 314 А это дичь). Немного математики. 4000 циклов это 11 лет ежедневных ПОЛНЫХ зарядов и разрядов. С учётом пусть даже 6 месяцев зимы в году ( отсутствие солнца) то мы получаем 22 года до выработки 4000 тысяч ПОЛНЫХ циклов. Вы строите планы на 20 лет вперёд?))))

Это не про шпильки это про резьбы)
Тренуєте мене чи шо(?) ;)
Я про штани , а ви про брюки.©©©
Писали про алюмінієву зовнішню різьбу на комірках і проблеми з опором контакту десь тут (не про іві С40, бо там вона 100% така).
Скріни для прикладу що вони існують і як їх відрізнити по фото, коли воно приварене.

Вкладення

• Screenshot_20260215-121154.png
    Screenshot_20260215-121154.png
    453 Кб · Перегляди: 12
  • Screenshot_20260215-121411.png
    Screenshot_20260215-121411.png
    283,5 Кб · Перегляди: 12
Буває і таке, якщо зажимати без міри...

Вкладення

• 000001.jpg
    000001.jpg
    129,8 Кб · Перегляди: 17
  • 000002.jpg
    000002.jpg
    132,7 Кб · Перегляди: 17
Здраствуйте, хочу заказать с nkon 2 товара инвертер и акум но возникло 2 вопроса:
1. сумма 1700~ евро я смотрел что там нужно будет фото оплаты скидывать брокеру что бы растаможу пройти, там в целом не могут спросить откуда деньги, то есть источник дохода и тд?
2. Если один товар есть в наличии другой под заказ, и оплачивать как за 1 заказ, они ждут когда будут 2 товара и потом только отправляют вместе?

1. Если банк до сих пор не спросил, то врядли.
2. Там же в корзине написано, что отправят только вместе.

Це в більшості не банк запитує а податкова.
А банк навпаки радий коли грошики через нього ходять. Кажу на реальному досвіді знайомого який разово вивів через себе чималу суму. То банк запитав оновлення перс даних а потім сам підвищив кредитні ліміти і почав більше послуг пропонувати.

Вже блокував картку банк у знайомих ,одразу після поповнення (120к) !
Так, вимагають оновлення данних. Якщо у вас нема офіційного доходу на таку суму, то будуть питання вже в налогової.

то будуть питання вже в налогової.
Це якщо ще сам банк передасть туди інфу. А він просто так не передає. Хоча якщо заблочив карту мог і передати.
В знайомого нічого не блочив хоча там і буф офф прибуток але в десятки рази менший чим виводили (більше 250к)

Це в більшості не банк запитує а податкова.
А банк навпаки радий коли грошики через нього ходять. Кажу на реальному досвіді знайомого який разово вивів через себе чималу суму. То банк запитав оновлення перс даних а потім сам підвищив кредитні ліміти і почав більше послуг пропонувати.
Це спрацьовує фінмониторинг банку. Якщо не ігнорувати цей запит, та надати пояснення, то все швидко розблокується.
Як правило, блокують дійсно сумнівні операції, і покупки батарей/інверторів навряд чи приведуть до спрацювання тригерів фінмона.

От вам і нкон. Продає лише дві комірки :)

Вкладення

• Screenshot_20260217_191905_Chrome.jpg
    Screenshot_20260217_191905_Chrome.jpg
    452,1 Кб · Перегляди: 13
Назад
Угорі