Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

Здравствуйте. Приобрел батареи 280ah.
С виду новые. Китаец клянётся,что это категория А

По скану QR пишет вот такое (см вложение) и там пишется буква В.

Пожалуйста развейте мои сомнения, это категория А или В.
Не бачу сумнівів недовіряти qr-коду

Не бачу сумнівів недовіряти qr-коду

Так я просто не понимаю. Там не написано конкретно категория В. Вот и спрашиваю "знатоков" может кто подскажет точно. Это считается категория В или это не то

Друзі, натрапив на сайл-клон NKON
на ньому ціни набагато вищі і репутація невідома
Справжній сайт
До речі, сьогодні дуже солодке оновлення - встиг взяти 280А по 49 євро. Є й інші цікаві позиції - поспішайте.
хоча може це їхня європейська крамниця, проте ціни зовсім не ті...

Останнє редагування:
Друзі, натрапив на сайл-клон NKON
на ньому ціни набагато вищі і репутація невідома
Справжній сайт
До речі, сьогодні дуже солодке оновлення - встиг взяти 280А по 49 євро. Є й інші цікаві позиції - поспішайте.
хоча може це їхня європейська крамниця, проте ціни зовсім не ті...
Це не клон)), це той самий продавець - домен nkon.nl - одинаковий і надежить одному власнику. Вони використовують піддомен для Європи https://eu.nkon.nl/ - там своя політика обкладення податком, який по суті сплачують вони - тому і ціни вищі.

Добрий день, вчора насилу встиг замовить на нконі 16 шт eve105 по предзамовленню, а то спекулянти розгрібають так що втовпитись неможна, попередній раз невстиг розгребли.

Привіт, підкажіть будь ласка, не до кінця зрозумів з відео, якщо я хочу замовити призмати 280а 16 штук на neon - я попадаю в обмеження по вазі, але якщо я з одного акаунта на себе одного зроблю 4 замволення по 4 штуки то все буде окей правильно?

Привіт, підкажіть будь ласка, не до кінця зрозумів з відео, якщо я хочу замовити призмати 280а 16 штук на neon - я попадаю в обмеження по вазі, але якщо я з одного акаунта на себе одного зроблю 4 замволення по 4 штуки то все буде окей правильно?
беріть по 4 штукі 4 рази - приїдуть разом, міст експрес обмежуває посилку вагою 25 кг

я оформив 2 посилки по 8шт 105, щоб в 25 кг влізло

Доброго дня. Підкажіть будь ласка, зараз на ncon в продажу є комірки envision, що за виробник і яка в них якість? Дякую.

Доброго дня. Підкажіть будь ласка, зараз на ncon в продажу є комірки envision, що за виробник і яка в них якість? Дякую.
В мене такі - Envision ESS 72173207 305Ah - LiFePO4 - 3.2V B-grade, спеціальних приладів для вимірювання нема, але як на мене - якість гарна, приїхали рівні, напруга на всіх була одинакова, працюють 52 дні - балансуються нормально без розбігу, в цілому ними дуже задоволений, не дивлячись на грейд Б. Читав про них на закордонних форумах, там ще три роки назад їх брали - у всіх позитивні враження від цього виробника.

Є причом грейд А дешевший за В , тіки А 2022 року, хоча враховуючи життевий цикл ліфера то неважливо 22 чи 24 рік.

Добрий вечір , хто вкурсі де і скільки коштуватиме наватить стальні шпильки М6 на один Eve 105? Бачу що народ часто зриває різьбу М4 в алюмінії .Чи краще і дешевше перенарізати з М4 на М6 в алюмінії? Хтось так робив? На скіки це надійно буде. Хоч батарейки ще не приїхали але хочу наперед всі нюанси прорахувать.

Останнє редагування:
Назад
Угорі