sl7
Tier2
- Реєстрування
- 4 Лип 2024
- Дописи
- 53
- Бали
- 18
отримав тестер. Збірка 4,26 мОм при ~85% заряду. Коміркі всі 0,26 мОм.Який внутрішній опір збірки виходить, заміряли?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
отримав тестер. Збірка 4,26 мОм при ~85% заряду. Коміркі всі 0,26 мОм.Який внутрішній опір збірки виходить, заміряли?
Чудовий опір для 16S збірки!отримав тестер. Збірка 4,26 мОм при ~85% заряду. Коміркі всі 0,26 мОм.
Дякую. Мабудь це тому що перемичкі приварені, ну крім однієї, що портить всю малину своєю довжиною (без навантаження добавляє тільки 0.3мОм, а під навантаженням там треш). Буду перероблювати і міняти секції місцями, щоб між 8-9 комірками також поставити коротку перемичку.Чудовий опір для 16S збірки!
я всі замовлення зразу зробив.Доброго вечора, підскажіть будь ласка , як замовити 16 комірок 280 на nkon по вазі, замовити 4, оплатити, чекати повідомлення, і потім слідуючі 4 і т.д.
теж замовляв одразу.Доброго вечора, підскажіть будь ласка , як замовити 16 комірок 280 на nkon по вазі, замовити 4, оплатити, чекати повідомлення, і потім слідуючі 4 і т.д.
я всі замовлення зразу зробив.
Всі 16 штук одразу? Чи 4 замовлення по 4 штуки? А то за 16 штук разом виходить нереальна сума...теж замовляв одразу.
Робите 4 замовлення по 4 комірки підряд. Не чекаючи листів і т. д.Всі 16 штук одразу? Чи 4 замовлення по 4 штуки? А то за 16 штук разом виходить нереальна сума...
на протязі 5 хвилин зробили 4 замовленняя замовляв по 4 штуки. Стрьомно, звісно, шо, поки оплатиш перші 4 , то інших вже не буде)),але інакше не придумав. А як тут ви, хлопці, умудрились зразу 16 оплатити??? це ж 100 кг ваги ! А там наче обмеження в 25 кг...
Який дисбаланс між банками при повому заряді батареї?- Слабый пассивный балансир 1А, который не может отбалансировать емкие банки 280Ач, особенно с учетом скачков. Разве что он постоит пару-тройку недель без циклов, а может и больше.
Який дисбаланс між банками при повому заряді батареї?
БМС повна фігня як я казав. Це так розповзаються в кінці зарядки малим током 10А, потім в БМС спрацьовує захист OVC і вона дуже довго чекає, пока впадуть напруги до відключення захисту. Після знов включає заряд і знову швидко декілька комірок уходять в захист. І так по колу, а дельта між комірками не зменьшується.Більше 200 мВ? нічого собі...
Пишуть на форумах, що ємність не відповідає заявленій, використовують комірки класу В або вживані автомобільні BYD. Наосліп бі не ризикнув, але, якшо є можливість перевірити ємнітсь під час покупки, то можна спробувати.Всім привіт. Зараз дивлюсь багато батарей Felicity, вже хтось купував? Як батарейки? Можливо хтось підкаже хто перші руки, щоб не переплачувати) Дякую
Пишуть на форумах, що ємність не відповідає заявленій, використовують комірки класу В або вживані автомобільні BYD. Наосліп бі не ризикнув, але, якшо є можливість перевірити ємнітсь під час покупки, то можна спробува