Перевірені продавці LiFePO4 із гарною якістю та ціною

Подскажите пожалуйста как быть. Заказал 4 ячейки на 2 людей по 2 штуки, Eve MB31 - 314Ah - LiFePO4 3.2V, Grade A, получил заказ , qr код один только сверху маленький, пробил через программу LifePoQRBattery QR scanner , показывает Cell Type - Grade B. Завтра проверю сопротивление. Что можно сделать ?
Может загляните на форум - интересно по чем покупали. Но то такое - не принципиально мне.

там свидетели пятого пня походу.... ему факты а он - 30 процетов. 75к норм цена для норм акб.
Візьмети собі за 75 єву 314 з хорошим якісним корпусом і хорошими якісними комплектуючими і готове вже зібране. Ваші факти, це просто пустослівя яке приправлене вашою злобою і ненавистю і неповагою ітд до інших людей, постійно всім не задоволені, постійно щось вам не так, це коротке відео для вас і людей які постійно чимось не задоволені, Іван Пендлишак:

Вкладення

• Повне відео тут httpsyoutu.bevQGNFfAgYTk.mp4
    3 Mб
Останнє редагування:
Может загляните на форум - интересно по чем покупали. Но то такое - не принципиально мне.
Ось ціна на білому фоні яка була зимою, коли був шалений попит на неї, наші люди вигрібали цю батарею, товар був ще в дорозі, а його вже розбирали, я цю батарею теж моніторив. І дивіться ціну тепер нову на сьогодні на чорному фоні, і це притому що немає зараз шаленого ажіотажу, ось вам різниця майже в 30%, і ось вам примір по цій батареї яка від нкону.

Вкладення

• 01.jpg
    01.jpg
    229 Кб · Перегляди: 7
  • 02.jpg
    02.jpg
    174,6 Кб · Перегляди: 7
Мене не цікавить ціна нконовських батарей!
Вони такі ж як і інші "заробітчани".
А ще - 100аг 12в ось тільки закінчилися їхні і ціну не піднімали.
Це теж саме що з бензом і солярою - був ажіотаж - підняли ціну на 30% а як нема то опустили на 10.
Тенденції зберігаються на ринку літієвих батарей - карбонат літію дорожчає, мідь теж.
Але заводи працюють досі на мінімальній маржі.
А виробники батарей - в кожного свій принцип ціноутворення.
Нкон також на болтових шинах продовжує збирати як Сашко (?) - а мені взагалі плювати на їхні акуми за оверпрайс - я знаю що в мене буде працювати і за 1500є не гірше. А до закінчення ресурсу у 4000 циклів ще дожити треба!!!

Мене не цікавить ціна нконовських батарей!
Вони такі ж як і інші "заробітчани".
:) Дивний ваш коментар, так ви ж і берети у перекупів батареї і елементи, на нкон ітд, берети у провірених продавців із хорошим рейтингом і відгуками ітд які беруть у завода товар великими партіями, ви на пряму у завода не візьмети елементи, бо завод продає тільки великими партіями батареї, великий завод не буде гратися і продавати елементи поштучно простим людям, великим заводам простіше продати велику партію дешевше із скидкою, а ніж продавати дороще але поштучно...

Останнє редагування:
Дивний ваш коментар
Що дивного то? Не бачу переваг в батареях нкон які б коштували переплати. Так зрозуміло?
І ще - я ж не сліпий, бачу скільки що коштує на нкон і (наприклад) у перекупа який поступово став виробником батарей.
Теж саме за біом можна сказати - ніхєра не дешево і нічого ексклюзивного в їх 16квг батареях нема.

Візьмети собі за 75 єву 314
Нахиба мне ваши ИВИ. лично у меня 30 квт на envision . Клиентам собираю на всех благородных брендах которые могу достать. Они все одинаковы. Ваши ИВИ " напрямую с завода" ничем не превосходят rept -catl - envision-cornex . Смета себестоимости выше по ценам 08 мес 26 года. Если улыбающийся смайл это ненависть то вам к дохтору. Вы решили тут пиарнуть вашего оверпрайсного бизнесмена Сашка, который хочет на 1 сборке стоимостью 101000 грн зарабатывать 700 долларов - ваше право. А моё право открыть глаза на реальность где такая же сборка в себестоимости стоит 67000.
Напомню - вы выше писали что не будете со мной общатся - держите слово ато сквозит.
И да меня немного тригерят мамкины бизнесмены которые на человеческом горе наживаются как в последний раз.

Що дивного то? Не бачу переваг в батареях нкон які б коштували переплати. Так зрозуміло?
І ще - я ж не сліпий, бачу скільки що коштує на нкон і (наприклад) у перекупа який поступово став виробником батарей.
Теж саме за біом можна сказати - ніхєра не дешево і нічого ексклюзивного в їх 16квг батареях нема.
Скажіть мені будь-ласка, де ви візьмети елементи дешевше , про завод мені навіть нічого не пишіть, ви так само берете у перекупів, для чого ви лукавите, купувати там де дешевше і невідомо у кого, це велика пастка потрапити на бу елементи браковка грейд В-С ітд ітд...

Та я ж купував сам на нкон і користуюся.
Явно не в Олександра буду купувати - хай вдавиться він і такі як він.

Скажіть мені будь-ласка, де ви візьмети елементи дешевше , про завод мені навіть нічого не пишіть, ви так само берете у перекупів, для чого ви лукавите, купувати там де дешевше і невідомо у кого, це велика пастка потрапити на бу елементи браковка грейд В-С ітд ітд...
Вы хоть знаете что крупные продавцы китайской продукции открыли свои склады в Польше Германии и Франции? Или это для вас новость? А вы в курсе что они десятками рассылают письма ( и мне так же ) с хорошими акциями и ценами на продукцию? А вы в курсе что есть некие " челноки" которые везут эти товары с ПЛ в УКР? Не ? Не слышали? Сегодня приехали CALB 315 по 3340. Куда ж им до Санькиных ИВИ

Вкладення

• IMG20260827154238.jpg
    6,3 Mб · Перегляди: 5
  • IMG20260827154211.jpg
    10,3 Mб · Перегляди: 4
Нахиба мне ваши ИВИ. лично у меня 30 квт на envision . Клиентам собираю на всех благородных брендах которые могу достать. Они все одинаковы. Ваши ИВИ " напрямую с завода" ничем не превосходят rept -catl - envision-cornex . Смета себестоимости выше по ценам 08 мес 26 года. Если улыбающийся смайл это ненависть то вам к дохтору. Вы решили тут пиарнуть вашего оверпрайсного бизнесмена Сашка, который хочет на 1 сборке стоимостью 101000 грн зарабатывать 700 долларов - ваше право. А моё право открыть глаза на реальность где такая же сборка в себестоимости стоит 67000.
Напомню - вы выше писали что не будете со мной общатся - держите слово ато сквозит.
И да меня немного тригерят мамкины бизнесмены которые на человеческом горе наживаются как в последний раз.
Якщо вам не потрібні ЕВЕ КАТЛ, то це не означає що іншим вони не потрібні, тепер все зрозуміло чому ви так наливаєте тут води і самі себе ж облічили, ви збираєте збірки і зявився конкурент для вас, ваша поведінка говорить сама за себе, а те що між CATL EVE rept envision cornex немає різниці, то ці свої казочки тримайте при собі, ці батареї різної цінової катигорії і якості, напоминаю, у Олександра такаж ціна як на нконі на елементах ЕВЕ, ви ніяк не можите вгомонитися, тому і відписую вам, скинув хороший варіант заводський, але вам в око колить та рекомендація і одне місце вам припікає, продаєте свої збірки, то продавайте,для чого ви накидуєте своїх лукавих помиїв на інших людей і продавців, ще не відомо що ви там продаєте і де ви берети свої елементи для своїх збірок і чи це не перепаковане барахло в новій обгортці, махінаторів і аферистів на ринку дуже багато є і навішувати на вуха теж добряче вміють, бачив вже багато різних випадків в мережі як люди попадали в халепу, бо повелись за дуже дешевим і солодкою брехнею, а потім за голову хапалися, і ще додам, ви пишите що у вас така сама збірка то 75 то вже 67, але у вас не така сама збірка, бо у вас елементи стоять від дешевого бренду і самозбір не заводська збірка, про що ви взагалі пишите, ідіть краще охолодіться і погуляйте і не пишіть будь-ласка чергової своєї єрисі і маячні, дешивий сир буває тільки в мишоловці...

То він же пише собівартість. 75 це з маржою, за роботу.

Вы хоть знаете что крупные продавцы китайской продукции открыли свои склады в Польше Германии и Франции? Или это для вас новость? А вы в курсе что они десятками рассылают письма ( и мне так же ) с хорошими акциями и ценами на продукцию? А вы в курсе что есть некие " челноки" которые везут эти товары с ПЛ в УКР? Не ? Не слышали? Сегодня приехали CALB 315 по 3340. Куда ж им до Санькиных ИВИ
Які ви є лицемірні люди, пишите тут про перекупів і що у перекупів не будети брати, бо перекупи хочуть заробити на вас грошей, але самі скидуєте інфу що берети товар у тих же перекупів, берети не на нконі, а у інших перекупів...

Вкладення

• 00001.mp4
    96,6 Кб
дешивий сир буває тільки в мишоловці...
Хом. Асистанс)))) Моя основная деятельность это строительство и продажа домов. Это для справки .
В перерывах когда те кто увидели мою станцию и сарафанкой раструбили - просят им что то собрать , то я собираю. Так же веду канал в соцсети где рассказываю то о чём помалкивают продаваны инверторов панелей и АКБ. Консультирую людей бесплатно.
Для вас лично обьясню. я написал 2 цены. 1 - себестоимость 67000 2- адекватная цена с достойным заработком.
Если эта элементарщина не понятна то вам в школу.
Для того что б рассказывать сказки о разном качестве топовых ячеек - вам нужно прожить еще годиков так 5 минимум. Может быть тогда ( если конечно вы вообще имеете свои АКБ) вы будете рассказывать свои влажные фантазии о разности одной химии у разных производителей. ибо это будет всего лишь около 3000 циклов. А так что б уже Точно утверждать то напишите мне где то в 2036. Когда ваши 2 личных акб с ИВИ и отдельно КАТЛ/РЕПТ/КОРНЕКС достигнут тех самых 6000 циков и вы сможете сравнить и оценить разницу при условии идеальных условий содержания и эксплуатации. И только тогда может быть вам удастся мне что либо доказать.
Если вам вашего процессора не хватает что б вычислить что такое 6000 циклов в временном пространстве - то вам в школу.
А я обясню При максимальной эксплуатации допустим мы получим 1 цикл в день. итого 6000 циклов это 20 лет. Самые старые упоминания о железофосфате на американских форумах датированы десятилетней давностью. Поэтому не вам и не мне тут что то доказывать о качестве ваших хвалёных ИВИ. На данный момент я могу утверждать о своём АКБ - емкость ячеек завышена. В 16 квт сборке по факту при нагрузке 1 квт оказалось 17.4 квт. И это прекрасный результат для ЭНВИЖН.

Які ви є лицемірні люди, пишите тут про перекупів і що у перекупів не будети брати, бо перекупи хочуть заробити на вас грошей, але самі скидуєте інфу що берети товар у тих же перекупів, берети не на нконі, а у інших перекупів...
Хом. Асистанс. Педали бывают правые и левые - их желательно НЕ путать. Я НИГДЕ не писал что не беру у перекупов. Я писал что беру по хорошим ценам. А вы кстати хлебушек покупаете у перекупов))) Идите на завод!!! Требуйте что б вам с печи продали буханку)))))))))))))

Хом. Асистанс)))) Моя основная деятельность это строительство и продажа домов. Это для справки .
В перерывах когда те кто увидели мою станцию и сарафанкой раструбили - просят им что то собрать , то я собираю. Так же веду канал в соцсети где рассказываю то о чём помалкивают продаваны инверторов панелей и АКБ. Консультирую людей бесплатно.
Для вас лично обьясню. я написал 2 цены. 1 - себестоимость 67000 2- адекватная цена с достойным заработком.
Если эта элементарщина не понятна то вам в школу.
Для того что б рассказывать сказки о разном качестве топовых ячеек - вам нужно прожить еще годиков так 5 минимум. Может быть тогда ( если конечно вы вообще имеете свои АКБ) вы будете рассказывать свои влажные фантазии о разности одной химии у разных производителей. ибо это будет всего лишь около 3000 циклов. А так что б уже Точно утверждать то напишите мне где то в 2036. Когда ваши 2 личных акб с ИВИ и отдельно КАТЛ/РЕПТ/КОРНЕКС достигнут тех самых 6000 циков и вы сможете сравнить и оценить разницу при условии идеальных условий содержания и эксплуатации. И только тогда может быть вам удастся мне что либо доказать.
Если вам вашего процессора не хватает что б вычислить что такое 6000 циклов в временном пространстве - то вам в школу.
А я обясню При максимальной эксплуатации допустим мы получим 1 цикл в день. итого 6000 циклов это 20 лет. Самые старые упоминания о железофосфате на американских форумах датированы десятилетней давностью. Поэтому не вам и не мне тут что то доказывать о качестве ваших хвалёных ИВИ. На данный момент я могу утверждать о своём АКБ - емкость ячеек завышена. В 16 квт сборке по факту при нагрузке 1 квт оказалось 17.4 квт. И это прекрасный результат для ЭНВИЖН.
Ви не пригайте будь-ласка з одної теми на іншу і не виляйте як вуж на сковородці, кожен має займатися своєю справою, тому не лізьте будь-ласка туди куди вас не просять, будівельник має будувати, медик має лікувати, ремонтник ремонтувати ітд ітд, ось в мережі вже є один персонаж здається Віталька звуть з Броварів який 15 років займався зйомкою весіль, а коли почалися проблеми із світлом, то він одразу почав говорити людям що він великий спеціаліст по батареям СЕС ітд ітд із 15 річним стажем, і в підсумку людям наробив різної біди. В Біблії написано, що глухій і сліпій людині не можливо нічого доказати ітд. Людині яка сидить в танку і чує тільки себе не можливо нічого доказати, і додам для справки в мережі є людина із стажем 17 років по батареям ліферо, гарного вам дня.

Кстати))) вы не тот самый Сашко? ))) если нет то попросите его предоставить себестоимость своего уникального изделия))) Будет всем интерессно. Надеюсь копус у него не от versace ? Ибо только он мог повлиять на такую неадекватную цену))). Ах да, и еще. Пусть нам холопам необознанным расскажет для чего он поставил оте фуфлопародии на демпферные перемычки за которые некоторые реформаторы гребут по 300 грн)))) Чувствую что насмотрелся ютюба хозяина даного ресурса))) А как там с сжатием? Не пучит ИВИ?)))) Демферные прокладки между акб или брутальный текстолит)_))))))))))))) Главное это шины на МССВ автомат. А вот что же делать с крошечными площадями контактов БМС/ клемм акб и клемм инвертора)))))))) Так же пусть расскажет какие настройки в БМС он делает - тоже интерессно))))

Останнє редагування:
в мережі є людина із стажем 17 років по батареям ліферо,

Ну да. Вы главное не волнуйтесь. Мы вам верим :D
Вы эт. не берите в голову , не всем людям дано быть всесторонне развитыми. ( я еще и на машинке шью и крючком могу. Ну там список длинный)))))

Хом. Асистанс. Педали бывают правые и левые - их желательно НЕ путать. Я НИГДЕ не писал что не беру у перекупов. Я писал что беру по хорошим ценам. А вы кстати хлебушек покупаете у перекупов))) Идите на завод!!! Требуйте что б вам с печи продали буханку)))))))))))))
Перечитайте уважно вище хто писав про заробітчан ітд, виж мені обої пишете своє недовольство ітд, а я немаю бажання відписувати кожному окремо, виж мені написуєте і підтримуєте один одного ржущими смайликами, тому написав вам загально.

Перечитайте уважно вище хто писав про заробітчан ітд, виж мені обої пишете своє недовольство ітд, а я немаю бажання відписувати кожному окремо, виж мені написуєте і підтримуєте один одного ржущими смайликами, тому написав вам загально.
Хом. Соберитесь. Прошу вас. Я не состою ни в каких заговорах. Никого не поддерживаю если не считаю нужным. К обоям ни виниловым ни флезелиновым отношения не имею. Я как чак норрис и робин гуд в одном флаконе)))) Ну а за недовольство вы уж простите. Вы ж на форуме - тут в этом и суть. Спорить, доказывать, делится информацией, критиковать, (главное что б аргументированно) Я же достаточно аргументов вам привёл?:rolleyes:

Назад
Угорі