Питання по ANINEREL 4.2kw ANR-4200T-24L-W-PRO

Ukrock

Tier3
Реєстрування
9 Лют 2026
Дописи
9
Бали
3
Інвертор
ANINEREL 4.2kw
Придбав собі його на заміну трішечки глючному PowMr 3,2.
изображение_2026-02-28_124157898.png
Перше враження - класний, добротний пристрій. Зовнишній вигляд, клеми підключення, сборка, все на вищому рівні. Дисплей більш інформативний. Більше налаштувань. 50 пунктів в меню.
Є свої нюанси. По-перше, коли з'являється мережа, він її бачить відразу, але перемикається на неї тільки через 90 сек. Порився в інеті - є рішення. В секретному меню змінив цей delay на 5 сек та все ок.
По-друге, така ж фігня із вимиканням пристрою. Після вимикання клавішею вниз коробка не гасне, а ще живиться від батарей 2 хвилини, а потім повністю вимикається. Гадаю, це також десь можна налаштувати, але поки що не знайшов.
В остальному огонь аппарат! Набагато тихіший за PowMr3.2. Навіть не так, а НАБАГАТО! :)

Є ще така особливість. В режимі роботи від батарей неможливо переключити вихід з 230 на 220в. Я думав глюк. Але, коли з'явилось світло та пішла зарядка, цей параметр легко помінявся.
А ще доступ до моніторінгу та налаштувань по WIFI через додаток. Додаток не дуже user-friendly, але звикнути можна. Всі параметри можна міняти, та моніторити споживання, вольтаж та ін. Схоже на те, що можна віддаленно вимикати, та перезавантажувати пристрій, але не знайшов де....

Останнє редагування:
А як у нього з максимальною тривалою потужністю? Видає заявлене?
Я на 11kW Anenji не ризикнув міняти затримку переходу на мережу. Вже була ситуація що навіть захисне реле, по входу не допомогло, і при "смиканні" напруги по входу, під час відновлення електропостачання, тоді ще попередній інвертор завис. Тодішня AXIOMA переходила на мережу майже миттєво. Тому, як на мене, хай краще буде більша затримка.

А як у нього з максимальною тривалою потужністю? Видає заявлене?
Більше 2,5 кВт не навантажував, але індукціонка та мікрохвильовка разом працювали. Готувався супчик, жінка спитала, чи можна мікрохвильовку. При включенні просадки по вольтажу не було.

Та от думаю чи не взяти окремий інвертор, суто під насосну станцію (1.1кВт) і під теплонасос (1.2кВт). Бо неподобається, що при ввімкненні, особливо теплонасоса, моргає світло.

Та от думаю чи не взяти окремий інвертор, суто під насосну станцію (1.1кВт) і під теплонасос (1.2кВт). Бо неподобається, що при ввімкненні, особливо теплонасоса, моргає світло.
Окремий інвертор+окрема батарея? Чи інвертор, якиі працює паралельно із 11кВт братом? Читав що так роблять, але на практиці не бачив.

Повністю окремо інвертор зі своєю батареєю і панелями. А раз, придбаний Вами, інвертор ще й тихий, то є над чим задуматись.

Дивно, що світло блимає у 11кВт. В мене від насосної станції 1кВт не блимає навіть у моїх 4кіловатників. І від кондіціонерів (неінверторних) не блимає.
До речі, два інвертора можна посадовити на одну батарею. І навіть корисно. В мене так працюють.

Дивно, що світло блимає у 11кВт. В мене від насосної станції 1кВт не блимає навіть у моїх 4кіловатників. І від кондіціонерів (неінверторних) не блимає.
До речі, два інвертора можна посадовити на одну батарею. І навіть корисно. В мене так працюють.
Ну в порівнянні зі старим інвертором на 5кВт, то майже не помітно, видно лише по філаментних лампах,, а на старому інверторі і по всіх лампах моргало. Тому придивляюсь на 24В інвертори, і думаю, чи не варто відокремити ТН і насосну від основного інвертора.
Але це вже мабуть пішло не по темі автора.

Назад
Угорі